Belki vaadettiği belgeyi artık veremediği için ölü taklidi yapıyordur
Dersin ücret iadesini talep edin. Bende gittim işaret dili kursuna daha ilk temel seviyede çok şey öğrendim birde bunun tercümelik seviyesi var ona da gitmeyi istiyordum ama maalesef o bölümü açmadılar hoca yok yalanı ile. Bu arada halk eğitime gittim ben en kötü vaktiniz varsa ücretsiz halk eğitime de gidebilirsiniz. Bizim küçük ve vasıfsız bir şehir olduğundan bi kurs açıyorlar seviye seviye olması gereken bölümleri devamını açmıyorlar. Doğduğun yer kaderindir lafı tam bu noktada sinirimi bozuyorİyi akşamlar kızlar,
İnternet üzerinden meb onaylı tercüman hocadan 2 yıl önce işaret dili eğitimi aldım. Arkadaşım da daha önce aldığı için güvendim açıkçası.
30 video üzerinden anlaştık. 500 tl...Eğitim sonunda uluslararası onaylı belge de alacaktım. Lâkin 20 video sonrasında hoca bizi sürekli oyaladı. Yeni video önümüzdeki ay gelecek diye diye bu zamana geldik.
Anlayacağınız 10 video eksik, bizim eğitim işi nanay
Eğitimin çoğunu aldım ama sonuçta elimde bir belge yok.
Şimdi size sorum şu: Para iadesi istersem onun hocanın hakkına girmiş olur muyum? Almalı mıyım?
Bu arada hoca hala yeni öğrenci almaya devam ediyor ama bizimle ilgilenmiyor.
Dersin ücret iadesini talep edin. Bende gittim işaret dili kursuna daha ilk temel seviyede çok şey öğrendim birde bunun tercümelik seviyesi var ona da gitmeyi istiyordum ama maalesef o bölümü açmadılar hoca yok yalanı ile. Bu arada halk eğitime gittim ben en kötü vaktiniz varsa ücretsiz halk eğitime de gidebilirsiniz. Bizim küçük ve vasıfsız bir şehir olduğundan bi kurs açıyorlar seviye seviye olması gereken bölümleri devamını açmıyorlar. Doğduğun yer kaderindir lafı tam bu noktada sinirimi bozuyorKi hocamızda çok iyiydi gerçekten uygulamalı bir şekilde kısa sürede öğretmişti.
Hakkınız sizin kalan derslerin parası. İsteyin tabiki. Sertifika alacağım diye başlamışsınız sonuçta size sertifika verilmemiş. Hakka girerim diye düşünmeyin asıl o hoca hak yemiş oluyor
Total parayı ders saatine bölün, ders başına ne kadar ücret düşüyorsa kalan ders sayınız kadarına düşen ücreti talep edin.Peki sizce ücretin hepsini mi isteyeyim yoksa yarısını falan mı istesem
Kalan ders parasını istemelisiniz. Ancak 2 yıl önce diyorsunuz para aynı para değil tabi enflasyondan dolayı. Dolara göre kalan dersi hesaplayıp tl ye çevirip isteyebilirsiniz. Vermezse mahkelemlik olunur onda da kalan ders parasını faiziyle istersinizPeki sizce ücretin hepsini mi isteyeyim yoksa yarısını falan mı istesem
Tüketici Hakem heyetine başvurup o kişiden paranızı talep edin.Sonuçta buda bir ticaret.Parayı alıyorsa karşılığını tam anlamıyla vermek zorunda.İyi akşamlar kızlar,
İnternet üzerinden meb onaylı tercüman hocadan 2 yıl önce işaret dili eğitimi aldım. Arkadaşım da daha önce aldığı için güvendim açıkçası.
30 video üzerinden anlaştık. 500 tl...Eğitim sonunda uluslararası onaylı belge de alacaktım. Lâkin 20 video sonrasında hoca bizi sürekli oyaladı. Yeni video önümüzdeki ay gelecek diye diye bu zamana geldik.
Anlayacağınız 10 video eksik, bizim eğitim işi nanay
Eğitimin çoğunu aldım ama sonuçta elimde bir belge yok.
Şimdi size sorum şu: Para iadesi istersem onun hocanın hakkına girmiş olur muyum? Almalı mıyım?
Bu arada hoca hala yeni öğrenci almaya devam ediyor ama bizimle ilgilenmiyor.
Bence tamamını istemelisiniz. Çünkü yarımkaşan epitimin size hiç bir faydası yok ve elinizde vadedilen belge de olmadığı için aldığınız eğitimin bu anlamda hiç bir faydası, yok. Daha doğrusu siz o parayı, eğitimin belirtilen süresi ve sonımda verilecek belge karşılığında ödediniz. Bazı şeylerin yarımı, olmaz. Elinizde derslerin, başında anlaşmanıza istinaden yazışma varmı?Peki sizce ücretin hepsini mi isteyeyim yoksa yarısını falan mı istesem
Su an sizinle iletisim kuruyor mu? Kuruyorsa uzlasmaya calisin belge icin. Hala ogrenci aliyorsa egitim vermeye devam ediyor demek, sizinkini yarida kesmesi cok manasiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?