Bence tamamını istemelisiniz. Çünkü yarımkaşan epitimin size hiç bir faydası yok ve elinizde vadedilen belge de olmadığı için aldığınız eğitimin bu anlamda hiç bir faydası, yok. Daha doğrusu siz o parayı, eğitimin belirtilen süresi ve sonımda verilecek belge karşılığında ödediniz. Bazı şeylerin yarımı, olmaz. Elinizde derslerin, başında anlaşmanıza istinaden yazışma varmı?
Tüketici Hakem heyetine başvurup o kişiden paranızı talep edin.Sonuçta buda bir ticaret.Parayı alıyorsa karşılığını tam anlamıyla vermek zorunda.
Tamamını geri vermez de
Kocamı iade isteyebilirsiniz.
O eğitim ne işinize yarayacaktı ?
Bir de hoca yeni öğrenci alıyorsa hoca halkında şikayet.var a falan da yazabilirsiniz.
AnladımBen ilahiyatçıyım. İşitme engellilere kuranı kerim kursu vermek istiyordum. Bu sebeple bu eğitimi aldım.
Süper. E devletten tğketici hamek heyetine başvurun yazışmaların fotosunı, da keydedin. Gerisini onlar halediyorlarEvet yazışmalar var. Üstelik ona attığım ücretin dekontu da var.
Ben de aynı şekil halk eğitimde ilk seviyeyi bitirdim ama ikinci seviye açılmadı. Ücretsiz açılmıyor galiba bu ikinci seviyeDersin ücret iadesini talep edin. Bende gittim işaret dili kursuna daha ilk temel seviyede çok şey öğrendim birde bunun tercümelik seviyesi var ona da gitmeyi istiyordum ama maalesef o bölümü açmadılar hoca yok yalanı ile. Bu arada halk eğitime gittim ben en kötü vaktiniz varsa ücretsiz halk eğitime de gidebilirsiniz. Bizim küçük ve vasıfsız bir şehir olduğundan bi kurs açıyorlar seviye seviye olması gereken bölümleri devamını açmıyorlar. Doğduğun yer kaderindir lafı tam bu noktada sinirimi bozuyorKi hocamızda çok iyiydi gerçekten uygulamalı bir şekilde kısa sürede öğretmişti.
Onca zamanınız emeğiniz gitmiş.
Parayı bırakın bence kalan dersleri tamamlanmasını isteyip sertifikanızı alın. Nasıl iletişim kuramıyorsunuz anlamadım arayıp söylemiyor musunuz?
Anladığım kadarıyla net bir hayır dememiş size, oyalıyor. Net bir cevap alıp hayır derse çirkefleşirse o zaman hakkınızı arayın( ücret iadesi konusunda) derim.
Hocanıza aynen şunu yazın.
Hocam şu tarihler arasında şu kada saate sonunda katılım belgesi MEB onaylı sertifika vereceğiniz belirttiğiniz kursun şu kadar saatine katıldım. Benim şuan iş yerimde bu belgeye ihtiyacım var. Siz hala bu kursu vermeye devam ediyorsunuz. Öğrencilerinize ulaştım. Daha önce kalan dersleri vermeye devam edeceğiniz sözünü vermiştiniz ya kalan dersleri toplu olarak bize atın ya da kalan paramız olan şu kadarını hesabımıza atın lütfen
Yazdınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?