- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
Ağzım açık okuyorum yorumların çoğunu. Yok senin 1000 lirana mı güvenmiş demeler, anneyi yerden yere vurmalar. Ya herkesin aile yapısını kendiminki gibi biliyorum ya da Allah evladın da hayırlısını versin. Ben mühendisim ve bu noktaya nasıl geldiğimi biliyorum. Ailem sayesinde. Özellikle annem sayesinde. İşe girdikten sonra maaş kartım hep annemde durdu. İstediğinden ya da kontrolü ele almak istediğinden falan değil. Ben verdim. Ben ki kocasına maaş kartını veren kadınları sonuna kadar eleştiren insan. Varım yoğum her şeyim onların. Bu zamana kadar onlar bana baktı. Bu zamandan sonra da ben onlara. Tek dileğim onları iyi yerlerde yedirmek iyi yerlerde giydirmekti. Yırtık ayakkabıdan kasıt nedir bilmiyorum. Yani benim de ayakkabılarımın uçları soyulduğu, spor ayakkabılarımda kenarlardan kopmalar olduğu olur. Tutup da altı delik ayakkabı mı giydirdi bilmiyorum. Ya da evdeki herkesin ayakkabısı gıcır gıcırken konu sahibinin ayakkabısı mı delik sadee bilmiyorum. Ama biraz abartıldığını düşünüyorum. Paramın kontrolü falan. Bir evin gelirleri ve giderleri olur. O evde kim çalışıyorsa o evin giderlerine katar maaşını. Benim maaşım babamın maaşı falan ayrı gayrı değildi. Ben o evde yaşadığım sürece benim maaşım artı babamın emeklisi bizim aylık gelirimizdi. Ben anlam veremiyorum cidden. Hadi konu sahibi genç, yeni maaş almaya başlamış heyecanlı, bazı yorum yapan arkadaşlar neden bu şekilde yapıyor anlamadım. Allah herkese kendi gibi evlat versin ne diyim.