• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paramın kontrolünü almak istiyor

Başlığa bakarak kesin yine eşi parasını alıyor derken annenin paranı alma ihtimali hiç aklıma gelmedi geçen yıl kızım markette çalıştı şu ıpod telefonlardan babasından istedi eşimde almam deyince işe girdi dişini sıktı bütün o iş arkadaşlarının eziyetine katlandı ve ne ben nede eşim parasını aldık burdan anneni kınıyorum bu kadarda bencil olunmaz

Bencillikten değilde maddi olarak sıkışığız o yüzden ben vericem zaten. Sıkıntımız bende 100 lira kalsa o yüz liranın tek tek hesabını sorar. Zaten maaşımın 700 olduğunu söyledim allah affetsin yoksa altından hiç kalkamazdım

Ya ben kendi çocuğu giib değilim zaten.Olsam ,içimden gelse neyse..Kendi çocuklarına çok özen gösteriyor ama ben o özeni göremiyorum...O evdenmiş gibi muamele görmüyorum ,buna rağmen o evdenmiş gibi yardım etmem,evi kendisi için kendi istediği zaman,kendi istediği gibi tadilat etmem bekleniyor..Bukadar da bencil olunur mu.Ya annem gibi olsa neyse.Annem yaşlı kendi halinde zaten...Ama o da yok...İhtiyacım olduğunda bir işi zorla yaptırıyorum..Hasta olduğumda bakmıyor bile....Çok düşüncesiz,şefkatsiz..Çocuklarına daha iyi..

Mesela yeğenlerle ilgili birşeye karışsam ,karıştırmıyor,bir öneri versem,ben bilirim ne yapacağımı'sen karışma ''diyor...

Bu yüzden hayırlı biriyle evlenmeyi daha çok istiyorum..

Son düzenleme:
Evet bana bir hayrı da geçmedi bu insanın o babamı lise için ikna dışında...Neyimde emeğim olmuş,annem gibi mi davranmış yok..Bencil işte..Bne de sınır koyuyorum zaten..Koymasam başa çıkamam..Çocukalrını seviyorum ,onların ihtiyaçları olduğunda veriyorum..Böyle olunca elimden daha fazla çıkmış oluyor..Çocuklara değil de ablamın bu açık göz tavrı beni sinir ediyor..Şimdi yanlarına taşınacağım..Umarım başa çıkabilirim...Yada en kısa zamanda hayırlı biriyle evlenmek nasibi olur,yalnız da bunalıyorum çünkü..

Benimde ablam böyle açıkgözdür üstüne beni kıskanır birde. Allah yardımcımız olsun

Back
X