Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bende her ay 300 tl atmak istiyorum vadeli hesaplarda 1000 tl olunca açılıyormuş örneğin 1000 tl var bankada her ayda 300 300 atıyorum şu anki faizlere göre 2 yıl sonra ne kadar faiz gelir bana
kizlar niye cevap yazan yok esimin bankada birikmis parasi var ve üc aylik vadeli mevduat hesabini düsünüyoruz en iyi faiz veren banka ayrica güvenilir hangisi lütfen yazin
bende her ay 300 tl atmak istiyorum vadeli hesaplarda 1000 tl olunca açılıyormuş örneğin 1000 tl var bankada her ayda 300 300 atıyorum şu anki faizlere göre 2 yıl sonra ne kadar faiz gelir bana
canım 1000 tl ayda ortalama 5,5 tl getirir. her ay üzerine 300 eklersen 1300+o ayki faizide olacak. bir sonraki aya 7,5 tl getirir ve daha sonraki ay yine 300 ekleyeceksin 9 tl daha getirecek ve hiç para çekmeyeceksen bu böyle devam eder gider. ama tabi bankanın faiz oranları değişebilir. hep aynı olmayabilir. ben buraki örneği faiz oranını 8 olarak hesap ettim. banka faiz oranları 7,5 ile 9,5 arası değişiyor. gerçi 9,5 yüksek rakamlar için veriliyor genelde.
umarım yardımcı olabilmişimdir.