paramızın üstüne yatacaklar galiba? tatilstil tarafından dolandırılıyor olabilir miyiz?

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.396
373
likya turu almıştık 31.07 tarihli yeterli katılım olmadığı için 27.07 da iptal edildi hesap bilgilerinizi gönderin diye aradılar gönderdik

04.08 tarihinde aradım paramızı ne zaman alacağız diye çok fazla beklettiler sonunda ödeme sırasında ödeme planımız 7 ila 10 gün arasındadır dedi

09.08 da aradım yine beklettiler çok fazla, ödemeniz sırada memurların iptal olan tatillerinin ödemesi nedeniyle geç dönüş olmaktadır dedi aksilik olmazsa cuma günü ödenir dedi

bugün aradım(15.08) dedi ki pazartesi ödemeniz yatıralacak dedim ilk aradım 7-10 iş günü 2.de 15 iş günü dediniz şimdide diyorsunuz ki 1 hafta sonra o zaman 19 iş günü oluyor dedim (ama kapatınca baktım 18 iş günü oluyor)
sizin ödeme talebiniz 04.08 dedi, dedim ki ne ödeme talebi siz iptal ettiniz hatta siz bizden havale/eft için iban istediniz ödeme talebiniz 04.08 görülmektedir.dedi tekrar

kızlar paramızın üstüne yatacaklar galiba ne gibi önlem alabiliriz?
birde kesinti yapmaması lazım ama soramadım biranda öyle deyince ne yapabilirim ?

Son düzenleme:
bir daha arayın yetkili biriyle görüşmek istediğinizi söyleyin. tane tane anlatın siz iptal ettiniz, hesap bilgisi istediniz yatırmadınız. müşteri memnuniyeti önemli değil mi sizin için bizi mağdur etmeyin deyin. ve paranızın eksiksiz yatmasını talep edin. zira sizle alakası olmayan bir iptal olmuş.

Sikayet etmenin vakti gelmis bile. Uzattikca uzatiyorlar. Vermedikleri bir hizmet yuzunden paranizi gaspetmis oluyorlar.

Ayrica beyagi ne demek?

Sikayet etmenin vakti gelmis bile. Uzattikca uzatiyorlar. Vermedikleri bir hizmet yuzunden paranizi gaspetmis oluyorlar.

Ayrica beyagi ne demek?

bayağı çok fazla anlamında kullanmak istedim ama yanlış yazmışım çok fazla olarak düzelttim

tüketici hakem heyetini aradım
2,50 ay sürer öncelikli olarak uyarın biran önce yatırın aksi takdirde haklarımı arayacağım deyin
boşuna 2,50 ay beklemeyin hatta siz icra takibi bile başlatabilirisinz ama hepsi uzun süreç siz öncelikle uyarın gelen tepkiye göre hareket edin
dedi

orayla konusrkende tok ve güvenli bi ses tonuyla sizi tüketici mahkemesine sikayet edicem bu sekılde olmaz vs vs diye tutumlu bi sekılde konusrsanız belki parayı verirler ben olmayan islerimi bu sekılde hallediyorm

maalesef tok sesle konuşamıyorum çünkü 27 yaşındayım ama sesim 17-18 en fazla 19 diyorlar küçük kız çocuğu gibi çıkıyor diyorlar :KK43:
ama maalsef pazartesiyi beklemekten başka çarem yok gibi
erkek kardeşim aramış pazartesi kesin demişler

maalesef tok sesle konuşamıyorum çünkü 27 yaşındayım ama sesim 17-18 en fazla 19 diyorlar küçük kız çocuğu gibi çıkıyor diyorlar :KK43:
ama maalsef pazartesiyi beklemekten başka çarem yok gibi
erkek kardeşim aramış pazartesi kesin demişler

Şikayetvar' a yazın. Tutuşsunlar biraz.

Arkadaşlara katılıyorum. şikayetvar'a yazınca insanı oyalayan firmalar bile hemen sorunu hallediyor. 2 kere kullandım siteyi, hemen geri dönüş aldım.

Tehdit edin şikayet edicem artık diye bi de azarlayin bakın nasıl yatıyor paranız

Eski konunu görmüştüm uygun fiyatlı tatil bulabildin mi ?
Ben de kardeşimi göndermeyi düşünüyorum da

Eski konunu görmüştüm uygun fiyatlı tatil bulabildin mi ?
Ben de kardeşimi göndermeyi düşünüyorum da

çok şükür daha gitmedik önümüzdeki hafta gideceğiz
3 kişi yarım pansiyon (sabah kahvaltı, akşam yemek) 5 gece aile odası 900 TL ödedim Marmaris merkez de
yorumlarına baktım yemeklerini beğenmeyen var çoğunlukta ama geneli merkezi konumu için tercih edilebilir demiş o yzden bütçemi zorlamadım aldım
Marmaris de atışalanı mıydı neydi biryerde çok beğenilen uygun fiyatlı vardı erkekse tercih edilebilir
ben biz kız kıza gezeceğiz diye merkezden aldım yürüme mesafesi olsun diye

Back
X