Paramparça Star TV

Cihan`ın Cansu`ya aşırı sevgisinden,sarılmasından,dakika başı öpmesinden fenalık geldi.
aşkım demesinden gınay geldi sözde uzmanlar çocuklarınıza aşkm gibi kelime demeyin diyolar
aynen yaa ve aşkım demek hiç yakışmıyor o adamın ağzına galiba gülseren e olan aşkını da ona gösteremediği için kıza gösteriyor.

keriman bi alem ya onasıl sarmaydı öyle ağzına zor sığdı insan biraz ince sarar
benimde dikkatimi çekti ekmekle birlikte attı sanırım ağzına

dilarayla alperin arasında ne var acaba

üvey kardeşler kan bağları yok anladığım kadarıyla

kardeş olsalar cihan bilmezmi niye saklıyorlarki

cihan bilmiyor mu ki.. bi kere dilara çok ısrar ettiği için onu burada işe aldım gibisinden bir şey demişti
cihan dilaranın arkadaşının eşi diye ortak olmuş bir ara işleri kötü gitmiş dilara önermiş alperi geçen bölümde ortaklıktan çıkarmak istemişti hatta

kizlar yaa 9. bolumu izledim , yarim kalmisti bitsin diye atladim bazi yerleri ama yanlis atlamisim :)

cihanin elindeki orijinal ses kayidini kim verdi ona ?? merak ettim ama neresine donsem baksam bilemedim bi deyiverin bana hayrinizaa :)

Erkan Petekkaya'yı şimdiye kadar hep aynı tarz rollerde izledim. (zengin, güçlü, sadık, çok aşık: ) oyunculuğunun hakkını veriyor bence ama başka bir rolde hayal edemiyorum üzerine yapıştı bu rol.
Nugül Yeşilçay'ı da ilk defa beğeniyorum açıkçası

him gordum nerden aldigini ses kaydini :)

vayyy frragmani gordunuzmuu,dilara hazalin babasini hapisden çikarmis, valla seytan a pabusunu ters giydirir bu kadin, onada kesin gorumcuk yetistirdi

yaws kocaaa dizide cihan gulseren ve cansudan baska iyi karakter yokki, ha bide abimiz varr ..

uzun zamandir takip etmeye deger dizi bulamayan şahsim icin harika bir yapim olmus. konu cok etkileyici. insanin kendini icinde dusunmeye cesaret edemedigi bir durum. oyuncular da tam oturmus. ozellikle kizlar ve dilara sanki rol degilde kendilerini oynuyorlar.
kerimani izlerken cogu kere onun yerine utaniyorum. bu da ne kadar iyi oynadigini gosteriyor.
gulserenin hazala ninni soyledigi kisim cok etkileyiciydi. gicik hazal bile insafa geldi:)
cihan nedense erkan karakterinden cikamamis gibi. hep piskopata baglaniyem uleen modunda. ama yine de rolune yakismis.
kisacasi benim icime dokunan, hem guldurmeyi hem aglatmayi basaran bir dizi olmus. dilerim diger turk dizileri gibi olayi "asiri drama bagli reyting yetmezligi sonucu yayindan kaldirilmaya" baglamazlar.
sahsi fikrim izleyin, izlettirin, izlemeyenleri uyarin..

Keriman ın olduğu sahnelerde bir tek ben mi eğleniyorum ya Dün pek izleyemedim ama restoran kısmı çok komikti:))

hahhahah rahmi aradığında arka odada resim yapıyodum ondan geç baktım telefona dedi yaa

kizlar yaa 9. bolumu izledim , yarim kalmisti bitsin diye atladim bazi yerleri ama yanlis atlamisim :)

cihanin elindeki orijinal ses kayidini kim verdi ona ?? merak ettim ama neresine donsem baksam bilemedim bi deyiverin bana hayrinizaa :)
onu bende anlamadom anlayan varsa bi zahmet

onu bende anlamadom anlayan varsa bi zahmet

gülseren rahmiyle görüşmeden önce cihana söylüyo baban aradı benimle görüşmek istiyor diye
cihan da babama güven olmaz kesin bunun altında bişey var diyerek gülserene nasıl ses kaydı yapacağını gösteriyo gülseren de o şekilde kaydediyo

evet bunuda 10. bolumun basinda gosteriyolar cihan geçmisi duusnuyor

tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…