- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
Cihan`ın Cansu`ya aşırı sevgisinden,sarılmasından,dakika başı öpmesinden fenalık geldi.
Tamam sevgisini göstersin de onunkisi çok aşırı.Sevgi manyağı yapar insanı.aşkım demesinden gınay geldi sözde uzmanlar çocuklarınıza aşkm gibi kelime demeyin diyolar
Cihan`ın Cansu`ya aşırı sevgisinden,sarılmasından,dakika başı öpmesinden fenalık geldi.
aynen yaa ve aşkım demek hiç yakışmıyor o adamın ağzınaaşkım demesinden gınay geldi sözde uzmanlar çocuklarınıza aşkm gibi kelime demeyin diyolar
benimde dikkatimi çektikeriman bi alem ya onasıl sarmaydı öyle ağzına zor sığdıinsan biraz ince sarar
dilarayla alperin arasında ne var acaba
kardeş olsalar cihan bilmezmi niye saklıyorlarkiaynen yaa ve aşkım demek hiç yakışmıyor o adamın ağzınagaliba gülseren e olan aşkını da ona gösteremediği için kıza gösteriyor.
benimde dikkatimi çektiekmekle birlikte attı sanırım ağzına
üvey kardeşler kan bağları yok anladığım kadarıyla
kardeş olsalar cihan bilmezmi niye saklıyorlarki
cihan dilaranın arkadaşının eşi diye ortak olmuş bir ara işleri kötü gitmiş dilara önermiş alperi geçen bölümde ortaklıktan çıkarmak istemişti hattacihan bilmiyor mu ki.. bi kere dilara çok ısrar ettiği için onu burada işe aldım gibisinden bir şey demişti
keriman bi alem ya onasıl sarmaydı öyle ağzına zor sığdıinsan biraz ince sarar
Keriman ın olduğu sahnelerde bir tek ben mi eğleniyorum yaDün pek izleyemedim ama restoran kısmı çok komikti:))
onu bende anlamadom anlayan varsa bi zahmetkizlar yaa 9. bolumu izledim , yarim kalmisti bitsin diye atladim bazi yerleri ama yanlis atlamisim :)
cihanin elindeki orijinal ses kayidini kim verdi ona ?? merak ettim ama neresine donsem baksam bilemedim bi deyiverin bana hayrinizaa :)
yemek yeme tarjı fena içti içti hesaba gelince bide taksi macerası güzeldi
onu bende anlamadom anlayan varsa bi zahmet
evet bunuda 10. bolumun basinda gosteriyolar cihan geçmisi duusnuyorgülseren rahmiyle görüşmeden önce cihana söylüyo baban aradı benimle görüşmek istiyor diye
cihan da babama güven olmaz kesin bunun altında bişey var diyerek gülserene nasıl ses kaydı yapacağını gösteriyo gülseren de o şekilde kaydediyo
gülseren rahmiyle görüşmeden önce cihana söylüyo baban aradı benimle görüşmek istiyor diye
cihan da babama güven olmaz kesin bunun altında bişey var diyerek gülserene nasıl ses kaydı yapacağını gösteriyo gülseren de o şekilde kaydediyo
gülseren rahmiyle görüşmeden önce cihana söylüyo baban aradı benimle görüşmek istiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?