Ben seni anliyorum konu sahibi.
Okumus doktorlar bile bu duruma dusebilir. Yasayamamis insan anlayamaz bunlari. Tabiki insanin icinde de hastalikli bir durum olabilir daha erken kopmadigi icin. Hepimizin psikolojisi dort dortluk degil sonucta. O piskopatlar da insani cok iyi analiz ediyor herneyse.
Ben kendim psikolojik siddet yasarken farkinda bile degildim. Yani cogu seyi sorgulardim hatta baya bir karsilik bile verirdim ama oyleydi boyleydi diye baya bi manipulasyona maruz kalmisim.
Anksiyete nedir bilmezdim panik atak nedir bilmezdim ve hepsini iliski surecinde yasadim. Suan da travma sureci icindeyim ..stres kaygi bozuklugu yasiyorum. Benide izole etti ailemden. Yani bilmeyen anlamaz. Hos ben fiziksel siddet gorseydim birakirdim. Ama yinede sizi anliyorum. Bu oyle normal hoduk kotu davranan turk erkeklerinden degil, piskopat bildigin. O yuzden bazilari anlayamaz. Aldirmayin. Simdi size en son gerekli sey suclamak olur. Zaten bu piskopat sizi suclamistir bir yil boyunca. O yuzden konunu kapattir istersen. Ilk once dengeni bulmalisin. Sonra senin direncini hangi konularda kirdi ve hangi yumusak taraflarinu torpulemen lazim onlari dusunursun. Simdilik iyilesmene bak ve bu piskopattan kurtulduguna sukret.