Paran mı derdin var ? Akıl verin

Önceki konunu da okudum canım. Amcan ve halan biraz yaşlılıktan mı neden bilemiyorum ama gereksiz alınganlıklar yapmışlar sanki. Bu akraba kırgınlıklarını ben de anlamıyorum :26: Anladığım kadarıyla amcanıza pek güvenmiyorsunuz ama arada babanız kalıyor, ben olsam parayı verirdim sanırım... Ailevi bağları çok önemserim size elbet geri öder ödemezse de onun ayıbı olur...

halam annemle annemcok yaslı degl genc anne olmus amcam da eşimle aynı yaşta ve benım amcam eşimle aramdakı dıyologu bile kıskanıyordu düşün yani , eşimle ilgili konu oldugunda (kendısı bosandı) e bende ilk basta oyleydım sonradan herkes degısıyorfalan fılan. En son babama da daisy be eşiyle arabaya bıınınce yuzunde guller acıyor benle bınınce suratı düşüor demiş yani düşün eşimle kendını kıyaslamıs ben akraba bagı dıyınce sadece dayılarım ve teyzem onlar benım her şeyim.

ama baba tarafım 5 para etmez. Babam hariç en yufka yüreklisi babamdır tepesine cıkarlar adeta

Son düzenleme:

Evet borcsuz evlenmek daha kotuymus inan borclu evlenmekten haklısın birde calısıyorum ya benım tutumlu oldugumu herkes bilir o yüzden herkes rahat

yuhaa bana kalirsa amcan hic normal degil

kocanla kendisini hangi akla uyarak kiyasliyor??? garip biri dogrusu.

Bence vermemelisin sonuçta o para babanın değil amcanın işine yarayacak. Sen olmadan da koca adam işlerini görebilmeli..Az bir para da değil üstelik ..

Son düzenleme:
yuhaa bana kalirsa amcan hic normal degil

kocanla kendisini hangi akla uyarak kiyasliyor??? garip biri dogrusu.

Daha neler neler anlatsam ağzınız açık kalır böyle bir insanla 3ay evde kaldım duygusal anlamda çöktü diye karısı aldattı amcamı bosandılar 3ay bizdeydi ve babama karısına yaptıramadıklarını bana yaptırmaya calısıyor dedıgımde bana iyice gözümden düşmeye başladın yeter artık dedi ve ben kaldım öyle şaşırdım . Böyle bir adam için sonradan nereden bıleyım kızım kusura bakma adam sandım dedi ama son yaptıklarından sonra barısması da yanlıs iş yapması da paramı istemeye istemeye verıyorum ve aldıgımda da kesınlıkle bir yaatırım yapıcam ayrıca babama borc verırım ama bana koyan böyle bir aşağılık adama kolaylık sağlayıp beni muamma da bırakması

bende sevmem amcamı
insanlıktan habersiz gıcık insan.

ben olsam vermezdim, babacığım beklesın bıraz
en azından sabırın ne olduğunu öğrenir . belkı o ilişki onları bağlar ama
ucu nıye bana dokunsun ?

verme kuzum, alıştırma böyle ileride vermediğin zaman kötü sen olursun.
ciddi anlamda ihtiyac olsa anlarım.

Babam canimi istese veririm
Ki uc kurusunda konusunu yapmazdim varsa veririm yoksa vermem gerci istemez ama isteseydi...

bana bu iş yaş gibi geldi:44:madem amcan 2 ay sonra parayı verecek baban arabasını amcana 2 ay sonra satabilirdi yada yeni arabayı 2 ay sonra alsın yani senden para istemesinin bir anlamı yok bencehastalık gibi acil bir durum olsa ver derim ama bu iş bana pek mantıklı gelmedi sankli sen o parayı geri alamayacaksın gibi geliyor bana eğer çok param var bu para bana dönmese de olur diyorsan ver

yerinde olsam vermem

Bence vermemelisin sonuçta o para babanın değil amcanın işine yarayacak. Sen olmadan da koca adam işlerini görebilmeli..Az bir para da değil üstelik ..

Kızlar babamla konuşmus eşim de tamam demiş yani veriyoruz babam 2ay sonra verecekmiş babam olmasaydı asla vermezdım o parayı bundan sonra herkesten herseyı saklamayı öğrenicem çünkü beni adam yerine koyup da bu kızıma böyle yapmıştı bununla iş yapmayayım diyememiş babam.

Babam canimi istese veririm
Ki uc kurusunda konusunu yapmazdim varsa veririm yoksa vermem gerci istemez ama isteseydi...

babam canımı istese veririm bende elbet fakat ortada bana yapılan bir enayilik durumu var amcam olacak adam için 1 liranın bile hesabını yaparım . Tabi sizin düşünceniz teşekkür ederim

Benim sorunum paranın oldugunu nasıl olsa bılıyorum bir şekilde işimi hallederım düşüncesi

Ben vermezdim. sevdiğim, güvendiğim biri olsa tamam da eğer amcama güvenmiyorsam asla yani. ayrıca o altınlara da bir şeyler yapardım yani böyle kenarda parası olduğu bilinenlerin başı çok ağrıyor genelde.

O zaman para hayıra vesile olsun diyelim canım. Bence eşinle paranızı saklayın zor günlerde lazım olur dünya hali..

Surrender arkadasa katiliyorum. Alistirmayacaksin kimseyi..bak sana ornek vereyim;

Bi tanidik cok uzaktan olan bir akrabasina iste ramazanda fitresini zekatlarini filan gondermisti..daha sonrasinda bunlar alistilar surekli bir para isteme olayi. Insanin iyi niyetini suistimal ediyorlar bana kalirsa. Bu herifin karisiyla arasi filan acildi bu yuzden, yani hic degmeyecek insanlar icin…nerdeyse suratlarini bile gormedigi insanlar icin karisiyla arasini bozdu.

Ayni sekilde bu sene bende oruc tutmadigim icin gun basina fidye vermem gerekiyordu Ramazan oruclarim icin, tabii borc olan oruclari gene tutucam kismet olursa.
Esimin Öksüz bir yegeni var…ona gonderelim bir kismini dedi. Bende aslinda bir yardim kurumuna vermek istiyordum ama teklifide cazip geldi. Tanimadigim birine gidecegine tanidigim birine gitsin, akrabaya gitsin diye dusunmustum. Neyse dusundum tasindim olmaz bu is dedim sonra sebebinide esime anlattim.

Sebep su ki, bu cocuk daha kucuk babasi elinden alacak bu parayi, birde simdi bunu yollayinca sanacaklarki biz cok zenginiz… sanacaklarki boyle bos yere para dagitiyoruz.
Nerden bilecekler benim geberene kadar calistigimi, her gun sabahin korunde kalkip yollara dustugumu? koca gobegimle, yavrumla birlikte yorgun argin her gun milletin agiz kokusunu cektigimi???

Iste bunu bilmezlerdi ve senin ekmegini yiyen sana nankorluk eder…1 baslasaydim bu ise eminim sonrasi gelecekti…surekli para isterlerdi..bu yuzden hic baslamamak en iyisi.

Anlastim esimle dedim yegenini ilk gorustugumuzde istedigimiz birseyleri aliriz..ustune basina gerekirse eline biraz harclik veririz. Boylece istedigimiz sekilde hayrimizi yapmis oluruz hemde elinden kimse alamaz yavrucagin.

Canım amcam istemıyor zaten babam amcama arabayı satmıs amcamda 2ay sonra yarısını verecekmiş , babamda tamam demiş şimdi araba begenmıs benden10000 tl istedi yanı amcamdan alacağı 10000 tlyı bana vermeyı dusunuyor ama ya alamazsa bu sefer ıkı kurus paramda bes para etmez insan heba olmus olacak
O zaman para hayıra vesile olsun diyelim canım. Bence eşinle paranızı saklayın zor günlerde lazım olur dünya hali..

aminnn saklıcaz zatennn

bebek istiyrum onun gelecegı ıcın bırıkım yapmak istiyorum. ne bileyim of inşallah kötüü duruma düşmem

bebek istiyrum onun gelecegı ıcın bırıkım yapmak istiyorum. ne bileyim of inşallah kötüü duruma düşmem

canim Allah gonlune gore versin tez vakitte gobusunu doldursun, ama bebek tedavisi filan goreceksen mesakkatli bir yol insanin yillarini ve bir cok parasini goturebiliyor. bu yuzden dikkatli ol derim.

canim Allah gonlune gore versin tez vakitte gobusunu doldursun, ama bebek tedavisi filan goreceksen mesakkatli bir yol insanin yillarini ve bir cok parasini goturebiliyor. bu yuzden dikkatli ol derim.

evet 6aydır olmuyor paramı düşünmek zorundayım öyle cok zengın fılanda değilim yanlıs anlamayın düğün takılarım toplasan zaten o kadar eder

evet 6aydır olmuyor paramı düşünmek zorundayım öyle cok zengın fılanda değilim yanlıs anlamayın düğün takılarım toplasan zaten o kadar eder

canim doktorlar 1 sene zaman verin kendinize diyorlar. ondan sonra olmazsa tedaviye baslayin diyorlar. insaAllah bunlara gerek kalmadan hamile kalirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…