Paranın bereketi

Ha siz komple sülalece bu kafadasınız hastaneye gidince de kadın doktor yok mu diyenlerden

Ben su an ücretsiz izindeyim daha iyi yaşamıyoruz yani,çift maaş gayet rahattı

ayy ben o kafada değilim ben çalışan gillerdenim... ayrıca bana kim bakar be çalışmasam :))) zengin koca bulmam lazım benide beğenmiyolar zaten :)))

:)) bir gün bende akrabalar arasında dertlendim kendimce muhabbet olsun diye dedim ki aa dedim yetmiyo valla gelen gidiyo ay sonunu zor getiriyorum dedim... teyzenin teki atladı hemen kadının kazandığı para bereketsiz olur dedi öyle bi şok olmuştum ki aradan yıllar geçti bak unutmamışım... fena dumur olmuştum :)) benim o ortamda çizdiğim güçlü kadın imajım saçlarından tutulup paspas yapıldı resmen :))) onca yıl okumuşluğum var hönk diye kalıp tek kelam edememiştim :))))

offf bu kafadaki insana ne desen boş. dört işlemden filan başlamak lazım.

Sen kasaptan eti 50 liraya alirsin. Biz kocu alip kesip etin kilosunu 20 liraya getiriyoz aramizdaki fark bu.

Kazandigin paranin helal olup olmadigini bi kontrol et. (yaptigin isinin hakkini veriyonmu)
Sizinle farkımız burada işte hanımefendi, siz insanların imanına inancına,laf etme hakkını bulabiliyorsunuz kendinizde.Size göre kıldığımız namaz,tuttuğumuz oruç, kursağımıza giren lokma helal mi haram mı dil uzatma hakkına sahipsiniz.Ve siz daha imanlı inançlı oluyorsunuz böyle yapınca değil mi?Bravo.

biz kesemedik nasip olmadı ayrıca kurban kesecek kişinin borcunun olmaması ve birikmişi olması lazım ayrıca kurban eti stoklanmaz paylaşılır
Gecen sene bizde kesmiyecektik ama boynum bukuktu esim anlamis hatta esime kesmeyelim diyen benim kurbandan önce esim gitmiş almış gelmiş çok mutlu oldum çocuk gibi.

Gecen sene bizde kesmiyecektik ama boynum bukuktu esim anlamis hatta esime kesmeyelim diyen benim kurbandan önce esim gitmiş almış gelmiş çok mutlu oldum çocuk gibi.
ben borçlu oldugumuz için düşmüyor bize diye istemiyorum ki zaten bi kurbanlık koyun 300 tl den baslıyor

Back
X