Paranın satın alamayacağı üç şey nedir sizce?

3 şey değil tek şey söylerim

Maddi şeyleri çıkardıktan sonra kalanlara paranın gücü yetmez.

herkesin ve herşeyin bir bedeli vardır....

herşeyi parayla satın alırım diyorsun yani:)kendine birini paranla sevdirebilirmisin saygı gösterebilirler sana paranla ama asla zorla sevdiremezsin.benim saygımın da bedeli yoktur mesela zorla kimseye saygı göstermem kim neyi hak ediyorsa odur benim için.bana kimse zorla bişe yaptıramaz bunun bedeli yoktur bence.

soyut bir şey somut birşeyi satın alamaz zaten..tek şey kader...bence paranın satın alamayacağı tek bir şey bile yok bunun doşında..

yani elbette söylediklerinizde çok doğru.. ama her yaşanan şeyi para hafifletir azaltır derdi kederi ama namusa hiç çözüm olmaz.. asla olmaz. huzur? paran varsa huzurun da olur, olmazsa kendine kendin için yaratırsın, sağlık? paran varsa sonuna kadar en güzel muameleyle insan gibi tedavi olursun. aile için zaten para ile kıyas yapamam varsa vardır yoksa yoktur.. allahın takdiri. senin parana bakmaz.en kötü durumlarda bile eğer paran varsa sıfırdan bir hayat bahşedersin kendine..

para hiçbir manevi şeyi satın alamaz.. tartışma götürmez yani bu..her şeye çözüm olabilir para.
ama bu sistemden kaynaklı bir durum.. maliye bitirmiş biiri olarak bu konuda sayfalarca izahat verebilirm.:96::96::96::96:

bilemiyorum ki ben artık zaman okadar değişti ki parayla satın alınmayacak hangi değerlerimiz kaldı acaba...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…