Burda okuduğum her hikayeyle paranoya oldum..
Gerek arkadaş çevresi gerek eş,sevgili vs.
Ve içimi bi huzursuzluk kaplıyor sanki mutlu olamıcakmışım gibi..
Nasıl üstesinden gelebilirim bu durum ben :26::18:
ben bi ara o kadar aldatma hikayelerine kendimi kaptırdım ki nişanlım beni piskolağa götürmeyi düşündü iyi değilsin sen diye sonra kendime çeki düzen verdim hiiiiiç istemiyo nişanlım kk ya girmemi geçen gün ipad de açık gördü sayfayı diyo ben sana yasak koymadım okuma piskolojin bozuluyo dedi hakketten etkileniyoruz artık her sözden her laftan bi ima arıyorum normal arkadaşımla konulurken bile acaba diyorum laf mı sokuyo acaaba yalan mı söylüyo ooooooo hiç iyi değilim
Bende tam tersi bu kadar dert okudukça şükreymeye başladım. Ama bazı konular çok içime işliyor mutsuz oluyorum. Konu çözüldüğündede bir o kafar mutlu. Eşimde hemen anlıyor okuma kk yi diyor. Sizin için iyi birşey kimseye anlatamadıklarınızı paylaşıyorsunuz diyor ama daha az vakit geçir kulüpte diyor. Bağımlılık yaptı bende hele Android uygulama yapmışlar tamam artık hep burdayım.
Şarjım dayanmıyor.
Sen bir süre uzaklaş istersen canım..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Herkeste varolan bir durum demekki
Arada ara vermek lazım
Aynen kizlar ayni seyi ben de yasiyorum. Cok etkileniyorum ben bu forumdan. Benim de sevdicegim istemiyo bdv'ye girmemi. Ama tutamiyorum kendimi goruldugu uzre -.-
ben bi ara o kadar aldatma hikayelerine kendimi kaptırdım ki nişanlım beni piskolağa götürmeyi düşündü iyi değilsin sen diye sonra kendime çeki düzen verdim hiiiiiç istemiyo nişanlım kk ya girmemi geçen gün ipad de açık gördü sayfayı diyo ben sana yasak koymadım okuma piskolojin bozuluyo dedi hakketten etkileniyoruz artık her sözden her laftan bi ima arıyorum normal arkadaşımla konulurken bile acaba diyorum laf mı sokuyo acaaba yalan mı söylüyo ooooooo hiç iyi değilim
Aynen bu durumdayım bende, ben kaynana mevzularına çok takılıyorum.
Sevgilim çok kızıyor girme şuraya yeter artık diye dayanamıyorum napıyım
Aaa aynı ben
kk yüzünden 1 ay önce karşıma çıkan en iyi kısmetimi sana güvenmiyorum beni aldatırsın gibisinden reddettim(aile yapılarımız kafa yapılarımız herşeyimiz o kadar çok uyuyordu ki )
Eeee sende biraz fazla abartmışsın yaa.
Çık dışarı okuma başka
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?