• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paranoya oldum..

CatlakB

ALLAH'ım Hakkım(ız)da Hayırlısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2013
8.601
5.099
248
Burda okuduğum her hikayeyle paranoya oldum..
Gerek arkadaş çevresi gerek eş,sevgili vs.
Ve içimi bi huzursuzluk kaplıyor sanki mutlu olamıcakmışım gibi..
Nasıl üstesinden gelebilirim bu durum ben :26::18:

:1: ben bi ara o kadar aldatma hikayelerine kendimi kaptırdım ki nişanlım beni piskolağa götürmeyi düşündü iyi değilsin sen diye:1: sonra kendime çeki düzen verdim hiiiiiç istemiyo nişanlım kk ya girmemi :51: geçen gün ipad de açık gördü sayfayı diyo ben sana yasak koymadım okuma piskolojin bozuluyo dedi :ssz: hakketten etkileniyoruz artık her sözden her laftan bi ima arıyorum normal arkadaşımla konulurken bile acaba diyorum laf mı sokuyo acaaba yalan mı söylüyo:ssz: ooooooo hiç iyi değilim :1:

Son düzenleme:
Bende tam tersi bu kadar dert okudukça şükreymeye başladım. Ama bazı konular çok içime işliyor mutsuz oluyorum. Konu çözüldüğündede bir o kafar mutlu. Eşimde hemen anlıyor okuma kk yi diyor. Sizin için iyi birşey kimseye anlatamadıklarınızı paylaşıyorsunuz diyor ama daha az vakit geçir kulüpte diyor. Bağımlılık yaptı bende hele Android uygulama yapmışlar tamam artık hep burdayım.
Şarjım dayanmıyor.

Sen bir süre uzaklaş istersen canım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkeste varolan bir durum demekki :1::1::1::1::1:

Arada ara vermek lazım :27::27::27::27::27:

Aynen kizlar ayni seyi ben de yasiyorum. Cok etkileniyorum ben bu forumdan. Benim de sevdicegim istemiyo bdv'ye girmemi. Ama tutamiyorum kendimi goruldugu uzre -.-

:1: ben bi ara o kadar aldatma hikayelerine kendimi kaptırdım ki nişanlım beni piskolağa götürmeyi düşündü iyi değilsin sen diye:1: sonra kendime çeki düzen verdim hiiiiiç istemiyo nişanlım kk ya girmemi :51: geçen gün ipad de açık gördü sayfayı diyo ben sana yasak koymadım okuma piskolojin bozuluyo dedi :ssz: hakketten etkileniyoruz artık her sözden her laftan bi ima arıyorum normal arkadaşımla konulurken bile acaba diyorum laf mı sokuyo acaaba yalan mı söylüyo:ssz: ooooooo hiç iyi değilim :1:

Bende tam tersi bu kadar dert okudukça şükreymeye başladım. Ama bazı konular çok içime işliyor mutsuz oluyorum. Konu çözüldüğündede bir o kafar mutlu. Eşimde hemen anlıyor okuma kk yi diyor. Sizin için iyi birşey kimseye anlatamadıklarınızı paylaşıyorsunuz diyor ama daha az vakit geçir kulüpte diyor. Bağımlılık yaptı bende hele Android uygulama yapmışlar tamam artık hep burdayım.
Şarjım dayanmıyor.

Sen bir süre uzaklaş istersen canım..

Herkeste varolan bir durum demekki :1::1::1::1::1:

Arada ara vermek lazım :27::27::27::27::27:

Aynen kizlar ayni seyi ben de yasiyorum. Cok etkileniyorum ben bu forumdan. Benim de sevdicegim istemiyo bdv'ye girmemi. Ama tutamiyorum kendimi goruldugu uzre -.-

Benimkisi bilmiyor buraya üye olduğumu bu yüzdende anlamıyor..
NE oluyor delirdi bu heralde diye düşünüyodur :1:

Aynen bu durumdayım bende, ben kaynana mevzularına çok takılıyorum.
Sevgilim çok kızıyor girme şuraya yeter artık diye dayanamıyorum napıyım :30::30::1::1:

Aynen bu durumdayım bende, ben kaynana mevzularına çok takılıyorum.
Sevgilim çok kızıyor girme şuraya yeter artık diye dayanamıyorum napıyım :30::30::1::1:

Ahahahahaa kayna mevzulrııı:1: valla benim kaynanam melek gibidirama burda öyle şeyler okudum ki bi ara düşman olmuştum :ssz: sonra dedim kendine gel salak bundan iyisnimi bulcan :52: valla bende dayanamıyoreeeee baya ekşınlı burası :52:

burada okunan burada kalmazsa mutlu evlilik falan da olmaz, evet etkileniyor insan, bende aldatma hikayelerinden etkileniyorum. ama hiç tınlamıyorum, açık arama derdine girmiyorum, telefonları kurcalamıyorum. bir kere yaparsam paranoya oluşacak çünkü. gerek yok, zaten her şey olacağına varıyor, aldığım nefesi zehir etmenin manası yok.

Ben bir ara burası yuzunden adamı kanser ediyordum. O derece icime işlemişti o aldatma hikayeleri. Sonra hem günahını aldığım icin hem de bu kadar üzdüğüm icin kendime cok kızdım. Aldatma hikayelerini es geciyorum maalesef artık.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Üyeliğin eskidikçe yani yıllar geçtikçe ya da forumda kalma süren uzadıkça alışacaksın.:23:

Aaa aynı ben :53::53::53:
kk yüzünden 1 ay önce karşıma çıkan en iyi kısmetimi sana güvenmiyorum beni aldatırsın gibisinden reddettim :27: (aile yapılarımız kafa yapılarımız herşeyimiz o kadar çok uyuyordu ki :27: )

Bir derdim var kısmına takılma geyik sohbetlerine katıl

Paranoya değil ama günlük hayatta etraftan duyduklarıma kk mantığıyla açıklık getirmeye başladım. Genel ve bana uyan görüşlerle yani.
İnsanın bakış açısı değişiyor. Benim için kk öncesi kk sonrası diye bir devir var. 😆

Eşim buraya takıldığımı biliyor ama problem değil. Sonuçta ona sorduğum ilginç soruları buradan bulabileceğimi henüz bilmiyor. :1:

Normalde yapmam ama şeytan dürttü geçen gün eşimin face geçmişine baktım. Benim telden girmişti açıktı. O kadar masum takılıyor ki kendimden utanıp kapattım. 😔
Ben şükreden taraftayım her gün tekrar tekrar anlıyorum.

Aaa aynı ben :53::53::53:
kk yüzünden 1 ay önce karşıma çıkan en iyi kısmetimi sana güvenmiyorum beni aldatırsın gibisinden reddettim :27: (aile yapılarımız kafa yapılarımız herşeyimiz o kadar çok uyuyordu ki :27: )

Eeee sende biraz fazla abartmışsın yaa.
Çık dışarı okuma başka ;)

Aynı şey bana da olmaya başladığı an bdv yi kapatıyorum başka konulara bakıyorum. Arada mola vermek lazım :1:

bir sevincim var köşesi için kk kulubine talepte bulun
bu köşeye takıl birazda
ama dikkat et bu seferde sevgi pıtırcığı olma
:9::9::9::9::9::9::9::9:
canım evet burdaki bazı dertler gerçekten insanın içini acıtıyor
ama bunlar paranoya ya yakalanmak için değil
kimisinden ibret almak
kimisine yardımcı olabilmenin huzurunu yaşamak için
bu kadar çok etkileniyorsan
bir süre takipe ara ver
önce sağlık ve mutluluk