• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paranoyak mıdır nedir!! Bana değil kafasında kurduğu düşüncelere inanıyor!!!

greenliis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
227
89
48
kızlar artık cidden çok yoruldum abuk sabuk konulardan bile aynı şeyi yaşıyorum.. nişanlılık dönemi de dahil evlendiğimizden beri eşimin bu durumunu çözemiyorum.. bi kavga oluyor yada başka bi durum hiç farketmez adam kafasında bişey kuruyor ve ona inanıyor aksine ne desem de inandıramıyorum.. mesela bi sohbet ortamında bi durum oluyor hiç aklıma gelmeyen şeyi düşünmüşüm gibi algılıyor yok desem de inanmıyor.. yada ailesiyle bi durum var onu öyle düşünerek demedim diyorum yada başka birşeyde aklıma öyle gelmedi diyorum ama yok.. benim sözüm adamda tesir etmiyor inanmıyor düşüncesinden şaşmıyor.. çok yoruldum artık neden bu güvensizlik..

kızlar artık cidden çok yoruldum abuk sabuk konulardan bile aynı şeyi yaşıyorum.. nişanlılık dönemi de dahil evlendiğimizden beri eşimin bu durumunu çözemiyorum.. bi kavga oluyor yada başka bi durum hiç farketmez adam kafasında bişey kuruyor ve ona inanıyor aksine ne desem de inandıramıyorum.. mesela bi sohbet ortamında bi durum oluyor hiç aklıma gelmeyen şeyi düşünmüşüm gibi algılıyor yok desem de inanmıyor.. yada ailesiyle bi durum var onu öyle düşünerek demedim diyorum yada başka birşeyde aklıma öyle gelmedi diyorum ama yok.. benim sözüm adamda tesir etmiyor inanmıyor düşüncesinden şaşmıyor.. çok yoruldum artık neden bu güvensizlik..
Bence eşinizin psikolojik bir rahatsızlığı var. Kendisini ikna edip bir uzmanla görüştürmenizi tavsiye ederim.

Belki sizle alakalı değildir sizden önceki hayatında güven sorunu yaşamıştır ondan dır bu güvensizliği .. bence inandırmaya calışmayın bi kere sana acıklamasını yapıyorum diyin yapın ister inan ister inanma diyip kenara cekilin o anlayacaktır inandırmaya calıştıkça inanmaz adam kuruyo çünkü

kendisiyle sakin zamanlarda bunu konuşmayı denemediniz mi?

bir de genç kızlarımız yanlışı görmelerine rağmen neden inatla evlenirler ben bunu anlayamıyorum.
Erkek dediğin kıymetli varlık, evlilik denilen şey ulaşılması gereken yüce bir hedef, ondan.

G greenliis madem sözünüzün bir hükmü yok, bari derdimi anlatıcam diye kendinizi hırpalamayın. Bir kere söyle sonra he he de geç. En azından bu kadar yıpranmazsın.

Esinizin bir sorunu var, bu sorunu sizin sorununuz haline getirmesine izin vermeyin. Terapisi var, piskologu var. Gitsin cozsun. Paranoyaklikla ugrasilmaz ki, yaslandikca dahada beter olur.

Nişanlıyken de böyleydi düzelir diye diye evlendin itiraf et.

Psikolojik destek almadan düzelmez, sıkıntı büyük :KK51:

Nişanlıylen bu kadar sık olmamıştı bi iki sefer olmuştu ve maalesef bu boyutlara varacağını düşünenedim ... kaç kez konuştum hemşerim inanmış gibi yapıyor sonra yine aynı
Bi insan karısına nie bu kadar ön yargılı olur düşüncelerinin %20 su tutsa 80 i yanlış..bağırıyorum olmuyo ağlıyorum kızıyorum susuyorum ne yapsam olmuyor adam resmen inanmıyor

Back
X