paranoyak mıyım yoksa insanlar mı rahat

haklısım cnm başta çok güven verdi bana ama ilşkimizin 1.yılında facede bi kızla tanışmıp bi kaç defa konuşmuş ben gördüğümde yalan söyledi sonra gerçekleri ortaya çıkardım güvenimde kırıldı

ah bee canım sen çıkamıyosun diye herkes evde mi olucak
toplumda yalnız olmuyo ki herkesin arkadaşı eşi dostu var
şimdi olmasada illaki biyerde tanıdığı bi kıza rastladığında ne olcak
durduk yere canını sıkma he herkesin kıskançlığı var tamam da azcık bastırmak gerek sanırım

valla bastırmak lazım ama ben hiç engel olamıyorum keşke biraz annem gibi olabilsem

ooooof ama bu kötü işte : (
böyle bişi olmuşsa zamanında ister istemez aklına şüphe gelir..güvenini kırmış çünkü.. ya bu adamlar ne sanıyor kendilerini..

seninde mi dışarı çıkmada sorunun var canım

evet cnm ben de gece içmeye falan gitmemesini söyledim. evde için dedim. dün gece kabuslarıma bile girdi o derece :) eski erkek arkadaşım da bazen arkadaşlarının yanında kalıyordu öğrenci evinde. bi kız durmadan geliyordu. o kız geldiğinde gitmiyordu sevgilim. ya bir de arkadaşlar herkes demiş ki "kızın sevgilisi varmış niye kızıyorsun ki" falan demişler. asu_de arkadaşımız kızla sevgilisi arasında yakınlaşma olacak diye korkmuyor ki.sorun şu bence: ne de olsa bir ortam oluyor orda ve o ortamda kendisi yok. şahsen ben bunu kafaya çok takıyorum.

facete profil resmi ikimizin fotosuydu onu kaldırmış tek resmini koymuş ne yapmaya çalışıyorsa artık :26:

evet canm valla beni çok iyi anlamışsın

ooooof ama bu kötü işte : (
böyle bişi olmuşsa zamanında ister istemez aklına şüphe gelir..güvenini kırmış çünkü.. ya bu adamlar ne sanıyor kendilerini..

valla bi bilsem sonra yalvarıp yakarıp ağladı barıştık öyle ama

evet canm valla beni çok iyi anlamışsın

genelde kimse anlamıyor beni de. "ona güven" diyorlar, ya güven değil benim meselem :) orda birileriyle vakit geçirmesini kıskanıyorum :))) bazen erkek arkadaşlarını bile.

genelde kimse anlamıyor beni de. "ona güven" diyorlar, ya güven değil benim meselem :) orda birileriyle vakit geçirmesini kıskanıyorum :))) bazen erkek arkadaşlarını bile.

erkek arkadaşım bana diyor ki ailen burdaolmasa gezmeyecekmiydin eve mi kapatacaktın kendini kimseyle konuşmayacakmıydın benden çok yapardın bence diyor haklı gibi bu konuda yinede sinir oluyorum

erkek arkadaşım bana diyor ki ailen burdaolmasa gezmeyecekmiydin eve mi kapatacaktın kendini kimseyle konuşmayacakmıydın benden çok yapardın bence diyor haklı gibi bu konuda yinede sinir oluyorum

herkes farklı bu konuda. yapı meselesi sanırım. ben şuan özgürüm mesela ailemden uzağım. sevgilimin benden ricalarını kırmıyorum gitme dediği yere gitmiyorum. sonuçta o benim canım. ağır gelmiyo bana. ama herkes aynı değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım malesef mutlu bir ilişkinin sırrı derinlere inmemekte.. ama bunu kaç kişi başarıyor bilemem..çünkü aşka kendini kaptırmışken mümkün olmuyor derinlere inmemek..biraz rahat olabilsen keşke..mesela face resmini mi değiştirmiş..bırak ya ne hali varsa görsün..hiç sorma bile neden değiştirdin resmi diye..normal davran...gün gelir sen de karşılık verirsin onu da görürüz o zaman bakalım hoş bir şey miymiş..

bence çok abartıyorsun gereksiz kıskançlık yapma sonuçta kız sevgilinin arkadaşının sevgilisi ne var ki bunda?? sevgilini fazla boğma ve ona biraz olsun güven.. erkekler fazla sıkıya gelemezler.. rahat ol birşey yok bunda =)

kızlar resmini değiştirmeden önce ben arabesk şiirler yalnızlık şarkıları paylaşmıştım bana uyuzluk yapıyor olsa gerek

haklısın paranoya yapmakta erkekler paranoya yaratıyo erkeklerin duz mantıklı olusları benı öldürüyo

Ah biz kızlar ve erkekler.
O kadar farklıyız kiiii.
Canım boş yere takma kafana. Ben olsam bende tavır yapardım kesin ama işte yapmamak gerek.

ben ünide okurken aynı durum benimde başıma gelmişti...evde 4 erkek sevgilimde dahil ve birinin sevgilisi olmayan sadece sınıf arkadaşları olan bir kız gelirdi film izlerlerdi falan..hatta kız okadar rahattı ki ordaki bir çocuğun çıkma teklifini kabul etmediği halde ona acı çektirir gibi gece geç vakitlere kadar kalır bir de o çocuğun yatağında yatar sabah kalkar giderdi...bana da çok tuhaf gelmişti bu durum insanların rahatlıkları...o evde sevgilim olduğu halde o evde hiç kalmadım hatta oturmaya bile o eve çok az gittim..sonuçta birsürü erkek var iyi bir durum değil..bence için rahat olsun bak sana söylüyo her durumu saklamıyo ne güzel...sonuçta ordaki birinin sevgilisiymiş..bencede hoş bir durum değil ama bazen kabul etmek zorunda kalıyosun işte..

Aslında böyle tepkiler vermememiz lazım ama elimizde olmuyor anlabiliyorum seni :)

Aslında böyle tepkiler vermememiz lazım ama elimizde olmuyor anlabiliyorum seni :)

canm ya gene kavga ettik:26:
kız şuan evdeymiş yine bende lanet olsun dedim al işte yine başladın dedi... bende nerde oturuo yanında mı dedim yok kucağımda oturuo dedi :18: :18:

bende yeter be düzgün cvp ver dedim sanane dedi nerde oturuyosa oturuyo dedi

sonra düzgün konuştuk bi süre anlattı ben şanslıymışım ki o kız sevgilim hg demese tek kelime bile etmiomuşmuş falan filan

sonuçta hala küsüz ve ben kırgınım çok artık dayanamıomuş bu gereksiz kıskançlığa sinirlerini mahvetmşim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…