canım isterse yanına yüz kız arkadaş getirsin o kız.. sağlam temel varsa ilişkinizde umrunda bile olmaz erkek arkadaşının..boşuna üzülüyorsun..yapı meselesi iste..ben de öyleyimdir biraz..yani sevgilim yok ama olsaydı ve erkek arkadaşının kız arkadaşı eve gelseydi ve kız arkadaşlarını da getirseydi..aynı şüphelere kapılırdım..ama tabi asla belli etmezdim..çünkü karşı tarafı haksız yere suçlamış oluyoruz bu kıskanç yapı olayından dolayı..o yüzden huzur duyabileceğimiz yani yapısı bize huzur verecek tipleri seçmek lazım en baştan..
ah bee canım sen çıkamıyosun diye herkes evde mi olucak
toplumda yalnız olmuyo ki herkesin arkadaşı eşi dostu var
şimdi olmasada illaki biyerde tanıdığı bi kıza rastladığında ne olcak
durduk yere canını sıkma he herkesin kıskançlığı var tamam da azcık bastırmak gerek sanırım
haklısım cnm başta çok güven verdi bana ama ilşkimizin 1.yılında facede bi kızla tanışmıp bi kaç defa konuşmuş ben gördüğümde yalan söyledi sonra gerçekleri ortaya çıkardım güvenimde kırıldı
seninde mi dışarı çıkmada sorunun var canım
evet cnm ben de gece içmeye falan gitmemesini söyledim. evde için dedim. dün gece kabuslarıma bile girdi o derece :) eski erkek arkadaşım da bazen arkadaşlarının yanında kalıyordu öğrenci evinde. bi kız durmadan geliyordu. o kız geldiğinde gitmiyordu sevgilim. ya bir de arkadaşlar herkes demiş ki "kızın sevgilisi varmış niye kızıyorsun ki" falan demişler. asu_de arkadaşımız kızla sevgilisi arasında yakınlaşma olacak diye korkmuyor ki.sorun şu bence: ne de olsa bir ortam oluyor orda ve o ortamda kendisi yok. şahsen ben bunu kafaya çok takıyorum.
ooooof ama bu kötü işte : (
böyle bişi olmuşsa zamanında ister istemez aklına şüphe gelir..güvenini kırmış çünkü.. ya bu adamlar ne sanıyor kendilerini..
evet canm valla beni çok iyi anlamışsın
genelde kimse anlamıyor beni de. "ona güven" diyorlar, ya güven değil benim meselem :) orda birileriyle vakit geçirmesini kıskanıyorum :))) bazen erkek arkadaşlarını bile.
erkek arkadaşım bana diyor ki ailen burdaolmasa gezmeyecekmiydin eve mi kapatacaktın kendini kimseyle konuşmayacakmıydın benden çok yapardın bence diyor haklı gibi bu konuda yinede sinir oluyorum
kızlar ben ailemle yaşıyorum çok rahat dışarı çıkmam gece falan hiç çıkamam
dün erkek arkasaşımın evine ev arkadaşının sevgilsi geldi, gece 11e kadar tv izlemişler sinir oldum ya bu ne samimiyet sevgilime kızıyorum ben mi çağrıyorum tvde mi izlemicem diyo
bugün maç izlemeye gidecekler 4 erkek ve geceki kız
ben kudurdum sinirden ne işi var gelmicek o gelirse sen gitme dedim
sevgilimde karışma bana yanlış bişey mi yapıyorum ben sevgilsiyle geliyo banane dedi
bend enaparsan yap dedim gene msj atmaya devam etti ne var sorun etcek diye
bi maç izleyecem altı üstü buna bile karışılmaz dedi bende istediğini yap ama o kızı istemiyorum dedim
o da napım ben arkadaşlarımla gidiom o da sevgilisiyle geliyo mal mal oturcam mı evde yeter dedi
bende tamam ya ama o kız yanında bi arkadaş falan getirirse gitme lütfen yazdım
bu sefer tamam aşkım velide geldi falan filan yazmış ben de tmm grş. yazdım
kızlar bende mi sorun var sevgilimde mi..bana karışma dedi istemiyom gitmesni diye soğuk davrandı çok üzülüyorum
evet canm malesef
az önce facede gördüm sevgilsi gelmeyecekmiş dedi saçma sapan şarkılar paylaşmısın bunlar ne demek oluyo yalnızlık senfonisi falan dedi bende bi anlamı yok psikolojim bozuk çıkıom ben i akşamlar dedim sanada dedi
aman ne sevindim gelmeyecekmiş banane ki benimki akıllı olup yanlarına gitmese işte ama olmuyor baskıcı oluorum ben
Aslında böyle tepkiler vermememiz lazım ama elimizde olmuyor anlabiliyorum seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?