paranoyak mıyım yoksa insanlar mı rahat

asu_de

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
424
1
0
Ankara
kızlar ben ailemle yaşıyorum çok rahat dışarı çıkmam gece falan hiç çıkamam
dün erkek arkasaşımın evine ev arkadaşının sevgilsi geldi, gece 11e kadar tv izlemişler sinir oldum ya bu ne samimiyet sevgilime kızıyorum ben mi çağrıyorum tvde mi izlemicem diyo

bugün maç izlemeye gidecekler 4 erkek ve geceki kız
ben kudurdum sinirden ne işi var gelmicek o gelirse sen gitme dedim
sevgilimde karışma bana yanlış bişey mi yapıyorum ben sevgilsiyle geliyo banane dedi
bend enaparsan yap dedim gene msj atmaya devam etti ne var sorun etcek diye
bi maç izleyecem altı üstü buna bile karışılmaz dedi bende istediğini yap ama o kızı istemiyorum dedim
o da napım ben arkadaşlarımla gidiom o da sevgilisiyle geliyo mal mal oturcam mı evde yeter dedi
bende tamam ya ama o kız yanında bi arkadaş falan getirirse gitme lütfen yazdım
bu sefer tamam aşkım velide geldi falan filan yazmış ben de tmm grş. yazdım
kızlar bende mi sorun var sevgilimde mi..bana karışma dedi istemiyom gitmesni diye soğuk davrandı çok üzülüyorum

Son düzenleme:
bu kadar sıkma bence..emin ol seninde fırsatın olsa sende giderdin ve diğer arkadsların sevgilisi böyle yapmazdı..bende kıskancımdır ama cokta abartmamak gerekir

bu kadar sıkma bence..emin ol seninde fırsatın olsa sende giderdin ve diğer arkadsların sevgilisi böyle yapmazdı..bende kıskancımdır ama cokta abartmamak gerekir

evet giderdim doğrusu o kızın gidipte benim gidemiyor olmamıda kıskanıyorum
normalde kısknç değilim ama böyle durumlarda çok kıskanç oluyorum :18:

tatlım bu konuda erkek arkadaşın haklı bence problem çıkartılacak bir şey yok ortada. arkadaşlarıyla gidecekmiş sonuçta. ne yani ne diyecek arkadaşına ' senin kız arkadaşın gelemez, sevgilim kızıyor. ' mu diyecek.. o zaman demezler mi istemiyorsan sen gelme diye. arkadaşlarından mı soyutlayacaksın çocuğu. bence bu kadar gereksiz sebeplerle sıkma sevgilini..

Son düzenleme:
evet giderdim doğrusu o kızın gidipte benim gidemiyor olmamıda kıskanıyorum
normalde kısknç değilim ama böyle durumlarda çok kıskanç oluyorum :18:

aynen öylee.sen gidemediğin için aslında sorun..bosver takılma sen gidemesende erkek arkadasınında keyfini kacırma sorun olcak bi mevzu degil cünkü

evet cnm onu bile dedim sevgilin gelmesin eve çocuğa söyle dedim o da delircem artık dayanamıyorum insanım ben hanzomuyum dedi sonra üstüne gitmedim

aynen öylee.sen gidemediğin için aslında sorun..bosver takılma sen gidemesende erkek arkadasınında keyfini kacırma sorun olcak bi mevzu degil cünkü

haklısınız sanırım karışma dedi ama neyse bi ara bende ona dicem ödeşelim

Son düzenleme:
ahh ahh aynı benim gibiymişsin sende tatlım bende çok takılırım böyle şeylere çok kıskanıyorum onu ama aslında abartılacak bi durum yok ortada biz takıyoruz boş yere kafamıza bence hiç sorun etme boşyere tatsızlık yaşamayın

çok kıskancım canm yaa mesela sınıf arkadaşımdan tanıdığım birinden hayatta kıskanmam ama yabancı olunca resmen deliriyorum
babamın bile işyerindeki kadınlarla sohbet etmesini istemiyorum annem benim kadar kıskamıyo babamı

valla ben tanısamda tanımasamda acayip kıskanıyorum sevdiceğimi bazen hiç yere tartıştığımız oluyodu sırf bu sebeplerden dolayı ama kendimi dizginleyebiliyorum artık eskisi gibi değilim bence sende çok sıkma bu konuda malesef erkekler bizim gibi değ,ller hemen şikayetçi olabiliyorlar bu gibi durumlarda

yani ilişkiler de kıskançlık güzeldir ama dozunda canım ya sevgilin bana biraz haklıymış gibi geldi sanki sonuçta kızın sevgilisi var yani sen takma o kadar moralini de bozma senin imkanın olsa sen de giderdin onlarla sonuçta öyle değil mi o zaman da diğer kızın sana taktığını düşün yani böyle bak olaya biraz da .

haklısınız kızlar...neyseki geceleri falan çıkma huyu yok yoksaaa ben ya ayrılırdım ya da kıskançlıktan delirirdim

bence çok haklısın cnm sorun etmekte. paranoyak değilsin, ben de böyleyim çünkü zehir ederim geceyi...

haklısınız kızlar...neyseki geceleri falan çıkma huyu yok yoksaaa ben ya ayrılırdım ya da kıskançlıktan delirirdim

bence de o iyi yönü olsa gerek yoksa sen baya kötü olurdun bence sevgilinle mutlu olmanın keyfini çıkart yani seviyorsun seviliyorsun daha ne olsun

Eğer kızın sevgilisi varsa bence bi sorun yok erkek arkadaşın haklı böyle şeyleri anlayışla karşılamamız gerekiyor maalesef :)

Eğer kızın sevgilisi varsa bence bi sorun yok erkek arkadaşın haklı böyle şeyleri anlayışla karşılamamız gerekiyor maalesef :)

evet canm malesef
az önce facede gördüm sevgilsi gelmeyecekmiş dedi saçma sapan şarkılar paylaşmısın bunlar ne demek oluyo yalnızlık senfonisi falan dedi bende bi anlamı yok psikolojim bozuk çıkıom ben i akşamlar dedim sanada dedi

aman ne sevindim gelmeyecekmiş banane ki benimki akıllı olup yanlarına gitmese işte ama olmuyor baskıcı oluorum ben

canım isterse yanına yüz kız arkadaş getirsin o kız.. sağlam temel varsa ilişkinizde umrunda bile olmaz erkek arkadaşının..boşuna üzülüyorsun..yapı meselesi iste..ben de öyleyimdir biraz..yani sevgilim yok ama olsaydı ve erkek arkadaşının kız arkadaşı eve gelseydi ve kız arkadaşlarını da getirseydi..aynı şüphelere kapılırdım..ama tabi asla belli etmezdim..çünkü karşı tarafı haksız yere suçlamış oluyoruz bu kıskanç yapı olayından dolayı..o yüzden huzur duyabileceğimiz yani yapısı bize huzur verecek tipleri seçmek lazım en baştan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…