eger kızın sevgılısı varsa sorun yok bence....
bu kadar sıkma bence..emin ol seninde fırsatın olsa sende giderdin ve diğer arkadsların sevgilisi böyle yapmazdı..bende kıskancımdır ama cokta abartmamak gerekir
evet giderdim doğrusu o kızın gidipte benim gidemiyor olmamıda kıskanıyorum
normalde kısknç değilim ama böyle durumlarda çok kıskanç oluyorum :18:
tatlım bu konuda erkek arkadaşın haklı benceproblem çıkartılacak bir şey yok ortada. arkadaşlarıyla gidecekmiş sonuçta. ne yani ne diyecek arkadaşına ' senin kız arkadaşın gelemez, sevgilim kızıyor. ' mu diyecek.. o zaman demezler mi istemiyorsan sen gelme diye. arkadaşlarından mı soyutlayacaksın çocuğu. bence bu kadar gereksiz sebeplerle sıkma sevgilini..
aynen öylee.sen gidemediğin için aslında sorun..bosver takılma sen gidemesende erkek arkadasınında keyfini kacırma sorun olcak bi mevzu degil cünkü
ahh ahh aynı benim gibiymişsin sende tatlım bende çok takılırım böyle şeylere çok kıskanıyorum onu ama aslında abartılacak bi durum yok ortada biz takıyoruz boş yere kafamıza bence hiç sorun etme boşyere tatsızlık yaşamayın
çok kıskancım canm yaa mesela sınıf arkadaşımdan tanıdığım birinden hayatta kıskanmam ama yabancı olunca resmen deliriyorum
babamın bile işyerindeki kadınlarla sohbet etmesini istemiyorum annem benim kadar kıskamıyo babamı
valla ben tanısamda tanımasamda acayip kıskanıyorum sevdiceğimi bazen hiç yere tartıştığımız oluyodu sırf bu sebeplerden dolayı ama kendimi dizginleyebiliyorum artık eskisi gibi değilim bence sende çok sıkma bu konuda malesef erkekler bizim gibi değ,ller hemen şikayetçi olabiliyorlar bu gibi durumlarda
yani ilişkiler de kıskançlık güzeldir ama dozunda canım ya sevgilin bana biraz haklıymış gibi geldi sanki sonuçta kızın sevgilisi var yani sen takma o kadar moralini de bozma senin imkanın olsa sen de giderdin onlarla sonuçta öyle değil mi o zaman da diğer kızın sana taktığını düşün yani böyle bak olaya biraz da .
haklısınız kızlar...neyseki geceleri falan çıkma huyu yok yoksaaa ben ya ayrılırdım ya da kıskançlıktan delirirdim
bence çok haklısın cnm sorun etmekte. paranoyak değilsin, ben de böyleyim çünkü zehir ederim geceyi...
Eğer kızın sevgilisi varsa bence bi sorun yok erkek arkadaşın haklı böyle şeyleri anlayışla karşılamamız gerekiyor maalesef :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?