Paranoyak mıyımmm?

Kimimkiben82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
644
594
103
Kızlar ben eşimin eski sevgilisini düşünüp düşünmediğini düşünmekle kafayı yemiş durumdayım. Bunun için bir çok sebep var tabi ama ben de mi abartıyorum bilmiyorum. Yoksa diyorum kendime hasta mıyım acaba ben ? Şu an hiç kız arkadaşım yok, bunu anlatabilecek yakınlıkta görmüyorum kimseyi. İçim içime yiyor. Çok kötü hissediyorum. Hayattan kopmuş, amaçsız hissediyorum. Mutsuzum, sanırım eşimi de mutlu edemiyorum. Kendimi yetersiz görüyorum. Değersiz hissediyorum. Kızlar bana yardım edin, ayrıca ben vajinismusum, çok kötü hissediyorum. Offff offff nasıl bu hale geldim bilmiyorum. Bi boşluktayım sanki...

eski sevgilisini düşündüğünü hissetmen için ne yapıyor eşin?

vajinismus olduğun için... ve kıskançsın bu paranoyaklık şüphesi buradan geliyor...bir tedavi alsan...

Acaba siz ben olabilir misiniz?Aynı durumdayım

Kötü ayrılmamışlar bir de, kız yabancı Müslüman olmadığı için ayrılmışlar, bana bi keresinde hiç ilişkileri boyunca tartışmadıklarını söyledi

Kötü ayrılmamışlar bir de, kız yabancı Müslüman olmadığı için ayrılmışlar, bana bi keresinde hiç ilişkileri boyunca tartışmadıklarını söyledi
O kadar sevdiyse Müslüman olmamasına ragmen evlenseydi. Tartısmamak nedir ya ben sklırım oyle iliikiden sıkıcıydı demek istemiş olmasın :)

Birde ilişkinin ilk Başlarında facede kaç kez onu aratmış, olay o zamandan zaten kaldı bende. Atamıyorum, kaç defa kavga ettik, durduk yere sorun çıkaran kişi durumuna düşüyorum hep

Birde ilişkinin ilk Başlarında facede kaç kez onu aratmış, olay o zamandan zaten kaldı bende. Atamıyorum, kaç defa kavga ettik, durduk yere sorun çıkaran kişi durumuna düşüyorum hep
Ama eşinde resmen ortam hazırlamıs yazık valla uzuldum senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…