- 7 Eylül 2014
- 644
- 594
- 103
- Konu Sahibi Kimimkiben82
-
vajinismus olduğun için... ve kıskançsın bu paranoyaklık şüphesi buradan geliyor...bir tedavi alsan...Kızlar ben eşimin eski sevgilisini düşünüp düşünmediğini düşünmekle kafayı yemiş durumdayım. Bunun için bir çok sebep var tabi ama ben de mi abartıyorum bilmiyorum. Yoksa diyorum kendime hasta mıyım acaba ben ? Şu an hiç kız arkadaşım yok, bunu anlatabilecek yakınlıkta görmüyorum kimseyi. İçim içime yiyor. Çok kötü hissediyorum. Hayattan kopmuş, amaçsız hissediyorum. Mutsuzum, sanırım eşimi de mutlu edemiyorum. Kendimi yetersiz görüyorum. Değersiz hissediyorum. Kızlar bana yardım edin, ayrıca ben vajinismusum, çok kötü hissediyorum. Offff offff nasıl bu hale geldim bilmiyorum. Bi boşluktayım sanki...
Acaba siz ben olabilir misiniz?Aynı durumdayımKızlar ben eşimin eski sevgilisini düşünüp düşünmediğini düşünmekle kafayı yemiş durumdayım. Bunun için bir çok sebep var tabi ama ben de mi abartıyorum bilmiyorum. Yoksa diyorum kendime hasta mıyım acaba ben ? Şu an hiç kız arkadaşım yok, bunu anlatabilecek yakınlıkta görmüyorum kimseyi. İçim içime yiyor. Çok kötü hissediyorum. Hayattan kopmuş, amaçsız hissediyorum. Mutsuzum, sanırım eşimi de mutlu edemiyorum. Kendimi yetersiz görüyorum. Değersiz hissediyorum. Kızlar bana yardım edin, ayrıca ben vajinismusum, çok kötü hissediyorum. Offff offff nasıl bu hale geldim bilmiyorum. Bi boşluktayım sanki...
İçimi açtın. Teşekkürler
Düğünden sonra bile tüm eski fotolar hard diskteydi, silmemiş.
O kadar sevdiyse Müslüman olmamasına ragmen evlenseydi. Tartısmamak nedir ya ben sklırım oyle iliikiden sıkıcıydı demek istemiş olmasın :)Kötü ayrılmamışlar bir de, kız yabancı Müslüman olmadığı için ayrılmışlar, bana bi keresinde hiç ilişkileri boyunca tartışmadıklarını söyledi
Ne asamadasın?Şu an evde yenmeye çalışıyorum, doktora gitmedim daha
Parmak alabiliyorum, iki parmak,Ne asamadasın?
Ama eşinde resmen ortam hazırlamıs yazık valla uzuldum senin adınaBirde ilişkinin ilk Başlarında facede kaç kez onu aratmış, olay o zamandan zaten kaldı bende. Atamıyorum, kaç defa kavga ettik, durduk yere sorun çıkaran kişi durumuna düşüyorum hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?