Paranoyak mıyımmm?

Tek isteğim mutlu olmak, hayallerindeki hayatı yaşamıyorum. Sebebi ben miyim bilmiyorum. Belki herşey elimde ama hareket edemiyorum.

Ne kadarlık evlisiniz? Yaşlarınız kaç? Eşinizle sizin kıskandığınız kız bişey yaşamış mı?
Her ne kadar eski bile olsa eşimin enden önce ilişkisi olsaydı ben de sizin durumda olurdum

sizin ilk cevaplarınızın hastasıyım kısa ve net :)

konu açan arkadaşım bu düşünceye iten birşeyler oldu mu bilmiyorum ama. vajinusmustan kaynaklanıyor sanırım . bu nedenden ötürü eski sevgilisini düşünüyor sanabilirsin

Yaşamaz mı, aynı evde bile yaşamışlar uzun süre.
Anladım canım, ya dediğim gibi ben olsam ben de unutamazdım ama bir şekilde yenmeye çalış, önünüze bakın.
Vajinismus için de eşinle beraber aşmaya çalışsanız daha iyi olmaz mı?

öncelikle kendine bu konuyu düşünmeni engelleyecek şeyler bulmalısın. sen düşündükçe içinde büyüyor ve eşine yansıtırsın. adamın aklında yokken aklına sokarsın bence yapma.

durduk yere paranoyak olman olanaksız demekki bunu sana bi şekilde hiseetirdi ne yaptıdada eski sevgiliye sardın kuzum

Esinin, eski sevgilisini dusunebilecegine dair seni rahatsiz eden hareketleri mi oldu ki sen bu hisse kapildin. Kapilmakla da kalmayip yurumus gitmissin.

Bence tek gerçek probleminiz "vajinismus".

Anladım canım, ya dediğim gibi ben olsam ben de unutamazdım ama bir şekilde yenmeye çalış, önünüze bakın.
Vajinismus için de eşinle beraber aşmaya çalışsanız daha iyi olmaz mı?
O da yardımcı aslında. Anlayışla karşılıyor. Zaman zaman onunla çalışıyoruz. Ama durduk yere de olsa aklıma geliyor. Eşimde mavi göz hayranlığı var. Kızın gözleri mavi. Benim değil :) ekranda mavi gözlü birini görsem acaba aklına mı geldi diye düşünüyorum . Galiba deliriyorum

Ilk dönemlerde ki bana çok aşık OLDUĞUNU söylediği dönemlerde bile kızdan bahsedip iyi Şeyler söylerdi. Nasıl melek biriymişse artık. Ben kendime şaşıyorum, nasıl gözüm bağlandı da sorun yaratmadım o zaman . Ama şimdi o dedikleri durduk yere bilinç altımdan çıkıyor, beni mahvediyor

Yani hem harddiskten fotoları silmemiş hem devamlı ondan bahsediyomuş hiç tartışmadıklarını söylüyomuş böyle bişey düşünmeniz çok normal ben olsam bende düşünürdüm

Neden emin olmadan evlendiniz ki? Daha sevgiliyken baslamis bu düsünceler... Neyse artik evlenmissiniz, olacagi varsa zaten önüne gecemezsiniz ama bunu sürekli düsünüp kavga cikartirsaniz evliliginizin sonu olmaz... Sizi secmis sizinle evlenmis... Diger sorununuz icinde doktordan yardim alsaniz iyi olur, kafanizda bu düsünceler varken kendiniz yenmeniz zor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…