benımde 3 yıllık bi ilişkim var ve tam da senın dedıgın gıbı hıç bir süpheli hareketi yokken bunlar bendede olmustu. bence o karsı tarafın ılgısının azlmasından olmalı.ben ona bağlıyorum..
O kişiyi hayatınızın merkezi yaptığınız için kaynaklanıyor bence.
O olmadan yaşamak,onu kaybetmek,bir başkasıyla beraber olma ihtimali...gibi şeyleri düşündüğünüz an paranoyak biri olup çıkıyorsunuz işte.
Her an,el ele göz göze bir aşk yaşayamaz insanlar.
En ufak bir ilgisizlik,huzursuzluk.. hissettiğiniz an kendinizide karşınızdaki insanıda bunaltmaya başlıyorsunuz.
Kendi kendinize ilişkinin sonunu hazırlamak gibi birşey oluyor bu.
Hayatınızın merkezi dedim ya;
Orada siz olmalısınız.
Doğrusu böyle diye düşünüyorum.
Peki arkadaşlar neden yıllar geçtikçe bu erkek milleti ilgisizleşiyor bizde mi hata var acaba neden böyle oluyor sizce???
Peki arkadaşlar neden yıllar geçtikçe bu erkek milleti ilgisizleşiyor bizde mi hata var acaba neden böyle oluyor sizce???
Çünkü tamamen sahiplendikleri için nasıl olsa benim diyerek ilgiyi elinden bırakıyorlar...
Seviyorlar yine ama ilk zamanlarda ki gibi kaybetme korkuları olmadıkları için daha bi rahatlıyorlar..
Bu yüzden ilgi azalıyor..
Ama biz kadınlar her zaman ilgiye açız ister ilk zamanlarda olsun ister yıllar sonra olsun hep ilgi isteriz sürekli... :) Doyumsusuz yani bu konuda:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?