- 15 Aralık 2009
- 8.705
- 20.099
- 873
- Konu Sahibi BiProfenid
-
mesafe canım bütün sorun....
mesafeler olunca öyle olur ...olması da gayet doğal ...daha yakına gelme şansınız yok mu...?
tahminimce bişey yoktur ...eğer ki olsaydı şikayetlerinizi sıralardınız ...bişeyini de yakalamdınız...
lakin kadın hisseder....abartmadan şöyle bir dikkatli bak ona buluştuğunuzda ...bi ölçün tartın bakın davranışlarında bir değişiklik
elinizi tuttuğunda bir huzursuzluk vs var mı...zaten anlarsınız...
ama abartmadan çaktırmadan...belki sadece vesveseden ibarettir...ki dilerim öyle olsun...
Gözün kulağın açık olsun canım aynı söylediğin durumu ben bizzat yaşadım
Var bişey diyorum ama ne onunla konuşuyorum kavgalar ediyorum neler neler ama elle tutulur bir sorun yok
Ama hissediyorum bişey var bizde uzaktaydık buarada..
Ve gel görki aldatıldığımı öğrendim uyanık ol gözün açık olsun...
Senin başına böyle bişey gelmesi şart değil tabiiki yada benim başıma geldi diye senin de öyle olacak diye bişey yok
Ama uyanık olmakta fayda var canım :26:
Arkadaşlar lütfen okuyup çıkmayın, iyi ya da kötü bir şeyler söyleyin.
Merhaba, ben bu gibi durumların monotonluk kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
Ayrıca kadın ve erkek yaratılış olarak farklıdır, kadının duygusallığı ince düşüncesi hisleri... Daha önemlisi takıldığı bir şey varsa mutlaka çözene kadar evirir çevirir düşünür durur. İlişkinizde tek düze ve durağan dönemler yaşanıyorsa yine de her şey yolundaysa erkek bunu ne güzel her şey yolunda diyerek mutlu mesut hayatına devam edebilir. Bayanlar ise durumu sorgular. Bu yüzden negatif bir şey düşünmemeni öneririm bu aşamada sadece kendine zarar verirsin.
Sen farklılık yaratmaya bak uzak mesafede ise ondan maddi külfeti olmayan süprizler iste: örneğin bana kendin seçeceğin renkli kalem ve ya çorap al içine de not yazıp gönder 'yeteneği varsa bana minik bir resim ve ya karikatur ciz' onu da gönder diyebilirsin. Benzer şeyi de sen onun için yap. Faydalı olacağına inanıyorum. İlişkilerde uzaklık zordur ancak birbirinizde keşfetmeniz gereken çok şey vardır mesafeyi de değerlendir.
biraz zamana yayın bence.
yani şuan düşündüklerinizle aşkınızı bitirmeyin
belki beraber vakit geçirseniz düzelir
mesafe zor
bence özlediğin için kuruntu yapıyorsun
ama dikkatli olmakta da fayda var
bu arada adamı yiyip bitirmemeni tavsiye ederim
eğer gerçekten bir problem yoksa boşuna ilişkin yıpratmış olacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?