Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biliyorum kendi kendime kuruntu yapıyorum ama yine de sormak istedim. Ben 1 hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdim ve ertesi gün hapı kullandım ama onun ardından tekrar ilişkiye girdik (içime boşalmadi) ben ilişkiye girdikten sonra çok panikledim yine de ya hamile kalırsam diye ve bugün de kustum az önce. Sizce 1 haftada hamilelik belirtisi olur mu? Bulantı kusma sebebim hamilelik mi?
Yahu hiçbirşey bilmiyorsan şu forumda eski konuları bir araştır. "ertesi gün hapı" diye aratsan seninle aynı konuyu açmış en az 100 kişi bulursun, eminim.
Ülkemizde cinsellik eğitimi en büyük eksikliklerimizden. Daha ilişkiye gireceği deliği bilmeden idrar yolunu zorlayan erkekler var bu ülkede! Bu yüzden hastaneye yatan kadınlar var!
Neyse, bu konu derin. Ama sonuç olarak o hissettiğinin bebek olmadığına, yaptığın işin de tehlikeli olduğuna sen de ikna olmuşsun. Geçmiş olsun.
Ah be güzelim! Neden kendinize bunu yapıyorsunuz?
Sen ertesi gün hapı kullan, hormonlarını boz, yan etkiye maruz kal, psikolojik olarak hamile miyim değil miyim diye saçma sapan şeyler düşün, hatta kendini hamile zannet..
Peki sevgilin senin bu hissetiklerinin yüzde kaçını düşünüyor acaba? Umrunda bile olduğunu düşünmüyorum.
Ah be güzelim! Neden kendinize bunu yapıyorsunuz?
Sen ertesi gün hapı kullan, hormonlarını boz, yan etkiye maruz kal, psikolojik olarak hamile miyim değil miyim diye saçma sapan şeyler düşün, hatta kendini hamile zannet..
Peki sevgilin senin bu hissetiklerinin yüzde kaçını düşünüyor acaba? Umrunda bile olduğunu düşünmüyorum.
Maalesef biz bu konuda dezavantajlıyız.
Daha çok küçüksün. Enerjini derslerine ver, meslek sahibi olmaya bak.
Su an hamile olup olmadığın belli olmaz ama eğer hamileysen sevgilin arkanda duracak mı?
İnşallah değilsindir.
Maalesef biz bu konuda dezavantajlıyız.
Daha çok küçüksün. Enerjini derslerine ver, meslek sahibi olmaya bak.
Su an hamile olup olmadığın belli olmaz ama eğer hamileysen sevgilin arkanda duracak mı?
İnşallah değilsindir.