- 2 Şubat 2017
- 3.350
- 3.501
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Salaktim canim gercekten oyle boyle degil. Basiretim baglanmis iste.Otel olayina nasil bir açıklama yaparak vazgecirdi sizi merak ettim.
Bir de, duşlu konularda aklima hep bi üye geliyor. Eşi dusa girdiğinde kapıyı dinleyip, gusl abdesti alıp almamasına göre triplenen üye![]()
Bence hata bı kez yapilir. Tmm otel fln belki bı hata yaptı ki bunu kabullenip kabullenmemekte kişilere göre değişir ama hala kuskulaniyorsan bence seni uyutmasina izin verme. Ha bide çocuk konusu var eğer çocuk varsa tabi herseyi daha iyimser düşünmek zorunda kalıyor insan tabi bı yere kadar...Arkadaslar merhaba.
Konuya nerden nasil basliycam hic bilmiyorum. Ama artik icimi dokmem lazim aksi takdirde kafayi yiycem...
2 sene once icime kurt dustu ve esimin telefonundan son aramalara bakmistim.. yabanci numara dikkatimi cekti.. aradim tabiki ve hotel nosuymus... kurt icimi kemirmeye devam etti..
E-mail hesabini altini ustune getirdim hesap ekstreleri dikkatimi cekti.. ayni hotel ismi nerdeyse her ay duzenli bir sekilde para yatirilmis.
Ben beynimden vurulmusa dondum... ilk basta o nularayi neden aradigini sordum.. ben aramdim arkadas aramistir dedi...
Hesap ekstrelerini gosterdim. Benden baska arkadasta kullaniyo kredi kartini ben kesinlikle gitmedim o otele dedi...
Telefonundan navigasyonuna bakmak geldi aklima...
Ve baktim..
Ve gordum...
O adres...
En son o adresi girmis telefonuna...
Dayanamadim.. valizimi topladim annemlere gidicektim..beni vazgecirdi..
O gunden bugune hersey guzel giderken, benil icimi yine kurt kemirmeye basladi arkadaslar..
Gecen hafta pazartesi sabahi banyo yapti iliskiye felan girmelistik.. ve o gun aksam beni arkadaslar cagiriyo dedi cikti. 4 saat sonra geldi. Ertesi gun yine sabah dusa girdi..
Halbuki hic adeti degil ard arda dusa girmek egerki iliskkye girmediysek..
Ve yine dun arkadaslarina gitti(yani bana oyle diyor) ve yine bu sabah dus aldi...
Telefonundan hic birsey bulamiyorum artik herseyi siliyo biliyorum. Telefonnarama ekstrelerini istiycem ama esimden baskasina vermiyolar.
Biliyorum var bir bit yenigi..
Ve esim okadar rahat yalan soylerki sasarsiniz. Cok rahat yuzu bile kizarmaz.. agzi cok iyi laf yapar. Kendine cok guvenir.
Acigini yakalamak istiyorum ama nasil???
Offf cok uzun oldu okuyanlar cok tesekkur ederim....
Arkadaslar merhaba.
Konuya nerden nasil basliycam hic bilmiyorum. Ama artik icimi dokmem lazim aksi takdirde kafayi yiycem...
2 sene once icime kurt dustu ve esimin telefonundan son aramalara bakmistim.. yabanci numara dikkatimi cekti.. aradim tabiki ve hotel nosuymus... kurt icimi kemirmeye devam etti..
E-mail hesabini altini ustune getirdim hesap ekstreleri dikkatimi cekti.. ayni hotel ismi nerdeyse her ay duzenli bir sekilde para yatirilmis.
Ben beynimden vurulmusa dondum... ilk basta o nularayi neden aradigini sordum.. ben aramdim arkadas aramistir dedi...
Hesap ekstrelerini gosterdim. Benden baska arkadasta kullaniyo kredi kartini ben kesinlikle gitmedim o otele dedi...
Ve baktim..
Ve gordum...
O adres...
O gunden bugune hersey guzel giderken, benil icimi yine kurt kemirmeye basladi arkadaslar..
Gecen hafta pazartesi sabahi banyo yapti iliskiye felan girmelistik.. ve o gun aksam beni arkadaslar cagiriyo dedi cikti. 4 saat sonra geldi. Ertesi gun yine sabah dusa girdi..
Ve yine dun arkadaslarina gitti(yani bana oyle diyor) ve yine bu sabah dus aldi...
Telefonundan hic birsey bulamiyorum artik herseyi siliyo biliyorum. Telefonnarama ekstrelerini istiycem ama esimden baskasina vermiyolar.
Ve esim okadar rahat yalan soylerki sasarsiniz. Cok rahat yuzu bile kizarmaz.. agzi cok iyi laf yapar. Kendine cok guvenir.
Acaba cok vakit aldigi icin orda dusa girmiyordur bilemiyorum ama her defasinda arkadaslarima gidiyorum diyip ertesi sabah aliyor dusunu://
Salaklarda ondan.Ahhhh bu bazı erkekler herşeyin gizli kalacağını zannediyorlar![]()
Adamın sabah duş almasından huylanmak saçma değil ama yorum saçma öyle mi ? İnsan bu yani duş alman gayet doğal ihtiyaçlarından.. ama var tabi etrafta kokusuyla burun direği kıran tiplerde,herkese saygımız var ama pis kokana asla:)
Biz yinede bazıları diyelimSalaklarda ondan.![]()
Aldatan salaktır.bir anlık zevk icin yuvasinin yıkılmasini göze alabilcek kadar salak.baska kadınlarla yatip çocuğunun gözlerine nasil bakabiliyorlar acaba...Biz yinede bazıları diyelim![]()
Akşam eve gelincede duş alabiliyoruz. Hava çok sıcaktır,terlemişsindir vs vs.. sabah duş almak akşam duş almaya engel değil işte onu anlatmaya çalışıyorum. Eşim duş aldı diye ondan şüphelenmem. Önceden vukuatlıysa orası başka tabi ..Kadın adeti değildir demiş. Sizin zaten adetinizmis. Sizin durumunuzda da kocanız arkadasimla bulusmaya gidiyorum diyip sabah giderken duş alıp akşam geldiğinde tekrar duş alırsa ve oraya her gittinde böyle yaparsa sizde huylanirsiniz. Hele ki sizi daha önce aldatmışsa.
paranoya olduğunu sanmıyorum ve büyük ihtimalle aldatılıyorsun eşin evden çıkınca bi taks tut otele git ya da onu takip et sonucu bize de bildir inşallah senin paranoyandırArkadaslar merhaba.
Ve baktim..
Ve gordum...
O adres...
Aldatan tabiki de kesinlikle kişiliksiz dirAldatan salaktır.bir anlık zevk icin yuvasinin yıkılmasini göze alabilcek kadar salak.baska kadınlarla yatip çocuğunun gözlerine nasil bakabiliyorlar acaba...
Aldatan salaktır.bir anlık zevk icin yuvasinin yıkılmasini göze alabilcek kadar salak.baska kadınlarla yatip çocuğunun gözlerine nasil bakabiliyorlar acaba...