- 23 Ağustos 2016
- 783
- 765
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ve erkeğin namusu ancak karisi onu aldatirsa kirleniyor...Toplum onlara bize yüklediği misyonu yüklemiyor çünkü.. Biz kadınlar çocuğumuzun yüzüne nasıl bakarız diye düşünürken onlar bunu normal buluyor.. Erkeklik zaafiyeti! yaratılış mizacı! ataerkil toplumun verdiği sınırsız özgürlük!! Toplum diyor ki: "Erkeksen sekse zaaffın vardır, bu senin yaratılışında var, buna hakkın da var sen egemen olan taraftasın. Hem zaten aldatmayan erkek yok, herkes yapıyor"(!)
Aslında bu noktada erkeklere üzülüyorum.. Biz aldatma içgüdüsüyle pek mücadele etmek zorunda kalmayız. Kadınlar kendi aralarında aldatmayan kadını 'pısırık, light kadın' diye yaftalamaz.. Ama erkekler öyle değil toplum onlara sürekli aldatmayı dayatıyor ve onlar bununla mücadele etmek zorunda kalıyor. Bi çoğu da buna karşı koyamıyor göründüğü üzre.. Ama bu onları masum yapar mı ? ASLA... Mutlu bi aile hayatı istiyorsa, tüm toplumsal dayatmalara karşı koyacak ve ALDATMAYACAK..
'Namus' kavramı hep kadın üzerinden dönüyor.. Tecavüze bile uğrasak erkeğin 'namusu' kirlenmez bizim namusumuz kirlenir ! Hem tecavüze uğruyoruz hem kirlenen biz oluyoruz ne büyük acı!! Tecavüz konusunda bile erkeği aklayıp kadını etiketleyen bi toplumda erkekler aldatmanın ahlaksızca olduğunu neden düşünsün ki !
Sen otel olayinda takip edicektin haxor buldn jic caktrmadan yeri bellii lobide bekleyip basicaktin onlari simdi cok zor artk delilleri yok eder ayrica eve gelp yikaniosa otele gitmiodur artk ya birnn evinde yada is yerinde filandrArkadaslar merhaba.
Konuya nerden nasil basliycam hic bilmiyorum. Ama artik icimi dokmem lazim aksi takdirde kafayi yiycem...
2 sene once icime kurt dustu ve esimin telefonundan son aramalara bakmistim.. yabanci numara dikkatimi cekti.. aradim tabiki ve hotel nosuymus... kurt icimi kemirmeye devam etti..
E-mail hesabini altini ustune getirdim hesap ekstreleri dikkatimi cekti.. ayni hotel ismi nerdeyse her ay duzenli bir sekilde para yatirilmis.
Ben beynimden vurulmusa dondum... ilk basta o nularayi neden aradigini sordum.. ben aramdim arkadas aramistir dedi...
Hesap ekstrelerini gosterdim. Benden baska arkadasta kullaniyo kredi kartini ben kesinlikle gitmedim o otele dedi...
Telefonundan navigasyonuna bakmak geldi aklima...
Ve baktim..
Ve gordum...
O adres...
En son o adresi girmis telefonuna...
Dayanamadim.. valizimi topladim annemlere gidicektim..beni vazgecirdi..
O gunden bugune hersey guzel giderken, benil icimi yine kurt kemirmeye basladi arkadaslar..
Gecen hafta pazartesi sabahi banyo yapti iliskiye felan girmelistik.. ve o gun aksam beni arkadaslar cagiriyo dedi cikti. 4 saat sonra geldi. Ertesi gun yine sabah dusa girdi..
Halbuki hic adeti degil ard arda dusa girmek egerki iliskkye girmediysek..
Ve yine dun arkadaslarina gitti(yani bana oyle diyor) ve yine bu sabah dus aldi...
Telefonundan hic birsey bulamiyorum artik herseyi siliyo biliyorum. Telefonnarama ekstrelerini istiycem ama esimden baskasina vermiyolar.
Biliyorum var bir bit yenigi..
Ve esim okadar rahat yalan soylerki sasarsiniz. Cok rahat yuzu bile kizarmaz.. agzi cok iyi laf yapar. Kendine cok guvenir.
Acigini yakalamak istiyorum ama nasil???
Offf cok uzun oldu okuyanlar cok tesekkur ederim....
Ben belcikada yasiyorum nasil oluyor watsap web. Ve bildirim felan geliyormu esilin telefonuna
Acaba cok vakit aldigi icin orda dusa girmiyordur bilemiyorum ama her defasinda arkadaslarima gidiyorum diyip ertesi sabah aliyor dusunu://
Ne oldu ?Maalesef suphelerimde hakli cikmisim