Aynen..Muhabbetler sözlü değilde sevgili gibi. Daha çok yeni tanışan bir çift gibi hatta. Söz dediğiniz aileler arasında bildiğimiz söz mü ?
Tam soz sayılmaz, Istenmeye gelinecek.Aileler tanışıyor..İlişkimizin boyutu anlaşılsın Dıye oyle yazma geregı hıssettım.Arkadaslarımda kendı hesabını bılırler.. Ben böyle bı tavır sergıleyınce nıye ustune alındın dıye soruyor bana..Ozur dılıyor. Önceden hıc böyle bı sıkıntımız olmazdı.Utandım, sankı cüzdanından gecınmeye çalışıyorum.Ucun besın hesabını yapmamki..Benden ıstesın vereyim.Soylemedım dıye uzulup, sınırlenmeye gerek yok ki... Hele ne yedın ıctın hesap vermeden gıdıyorsun dıye azarlamaya..
Ben cok hassas olduğum ıcın abarttığımı düşünüyordum.Sizlerın gözünden bakmaya ıhtıyacım vardı.Tesekkur ederım yorumlarınız ıcın..
Tepkileriniz abartılı değil haklı sebepten oyüzden kötü hissetmeyin kendinizi.
Ama eğer daha önce bu tarz bir davranışta bulunmadıysa belkide farklı bir sebebi vardır mesajla ifade edememiş kendisini yanlış anlaşılmış olabilir. Karşılıklı konuşun bence.
küçük hesaplar peşinde koşan erkeklerden uzak durmak gerek.
Sonuna kadar haklısın. Burnu sürtene kadar kuruş kuruş hesap yap öde. Dur bunu ben ısmarlıyım sonra bir ton laf işitiyoruz de laf çarptır bence.
Bir de hayatta en sinir olduğum insan tipi ne dediği ne anlatmak istediği belli olmayan ağzında geveleyen insandır. O kadar mesaj atılmış ne demek istediği hala belli değil. Ben şahsen sinirden delirirdim. 6 yaşında çocuk musun ne demek istediğini adam gibi anlatsana diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?