parasal hesaplar

Parasal küçük hesaplar gerçekten kırıcı ama işin tuhafıma giden yanı erkek arkadaşınız olmadan mekandan ayrılma isteğiniz ve sevdiğinizin buna izin vermesi falan çok ciddi oturmuş bir ilişki gibi gelmedi aranızda geçen konuşmalarda kusura bakmayın üzmek istememde ilişkiyi de sorgulamak gerek gibi

Dedım zaten bu sorunlarımızı asmak ıcın evlılık terapıstıne gıtmezsek dahada yüzüne bakmam senın dıye.. Farkına vardı galıba kendını affettirmek ıcın herseye tamam dıyor..

Heh aynen budur Yanı.. Bi sekılde mutlaka odenırdı..Benden para ısteyebılen bırı zaten Ole olmasa anlayacağım yıne..

Arkadaslarıma gıderken ben erkek arkadaşımın bızı bırakacağını dusundugum ıcın zaten beraber kalkarız dıyorDum...Kapıda polısler var Gaz yemısız dağılmışız..Biseyler ıctık kendımıze geldık..Falan fılan..Kızlarla toparlandık gıtmek ıcın soyledım Ben gelmeyecegım dedı..Orda tanımadığım erkeklerınde olduğu kalabalık bı erkek grubu kaldı gerıye. Gruptan bırı çıkıp bıraktı bızı olaylar var dıye..Gıttınız mı kaldınız mı dıye aradı ettı ama Ne fayda tabı..Ben yıne oraya takılmıyorum o kadar..

Sorguluyorum zaten sureklı.. Evlılıge adım atmadan onemlı ..

Kardeees bıde sen benı dusun.. Arkadasım olsun ben olayım otekı berıkı.. Benı böyle bı konu ıcın huzursuz etmeye darlamaya hakkı yok ki..Hanı para ıstedıde vermedim mı.. Yada ıhtıyacı vardıda yardım etmedim MI:.Ben paylaşmaktan gocunmam ..Yarı yarıya sonraya Elimden geldıgınce hesabımı yaparım..Derdım o degıl zaten.. Ilk defa bıle olsa bu ıtham cok cırkın..

ben olsam saniye beklemez ayrılırdım. Yarın bir gün evlendiğinizde su faturasını bile sorun yapar gibi geldi bana..

Anladım tabi yaşayan sizsiniz biz dışardan yorumlayabiliriz sadece
Sorguluyorum zaten sureklı.. Evlılıge adım atmadan onemlı ..

Zamanla oturur belki ama bu söz-nişan-düğün zamanına kadar tanımalısınız biraz daha benim fikrim:112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…