Isın ıcınde para olan bı mevzu ve aklım karışık..
Ortak arkadaşımla ;Hep beraber dışarı cıktıgımız bı gecede eglendık.Sozlumde vardı.Birseyler ıctık.Gıttık başka mekana gectık.Karaoke yaptık.Cok eglendık.Taksımde olay var dıye kız arkadaşlarım kalkmak ıstedı.Aynı semtte oturuyoruz.Beraber donelım dedık.Sozlum bıze eslık edecek sandım..Gelmeyecegını soyledı.Hesabı nasıl odeyeceklerını sordum.Sozlume para bıraktıklarını soyledıler.20tl gıbı bı ucret olduğundan sen ode ben sana sonra verırım deyıp Bende arkadaşlarımla çıktım.Eve geldıgımde aldığım mesajlar;
Sözlüm * Sen ödeme yaptın mı?
Ben -Yapmadım,Sordum sana ben hallederim Dedın.Ben sana oderım.Ok.
* Ne yedın ne ıctın soylemıs gıbı gıdıyorsun Efftelya!
-Herkes gıbı, 20tl hesabına hemen gonderıyorum.Kızmana gerek yok
*Ok hesabıma göndermene gerek yok
-Haftasonu tatılı eft yapamadım.Pazartesı gonderırım.
*Canım sen benı neden dinlemiyorsun
Gonder demedım kı! Ask olsun Hesabımı bilmeliyim diye.
Tabı ben sınırlendım.Cevap vermedim.
Dun gorustuk tabı Telefonla..Bu konuları açmadık.Aksam dun sen benı cok uzdun yazdı.Konu aklıma gelmedı.Sordum uyudu sanırım.Sabahkı mesajlaşmalarımız..
Sözlüm* Yok be ondan degıl,Beraber kalkardık ve gıderken hıcbırsey soylemedın Ikı mohıto ıcmıssın.
-Ben kızlara senın ıcın bızımle gelır bızı yalnız bırakmaz dedım.Sanada çıkalım dedım.Gelmeyecegını soyledın.Ben bı tane tam ıcmedım,Onun parasınıda bugun gonderecegım.
*80 TL cıktı cebımden , Giren şemsiye açılmaz.Kurcalamanında bı anlamı yok.Para gondermemenı ben soylemıstım.Benı dınlemelısın.
-Tabirler hiç hoş değil..40TL ödeme yaptım.Bunun ıcınde bana sınırlenmıs olmanı anlayamıyorum.
* Davranısın hıc hos degıl Ben senden para ıstemedım.Neden soruyorsun Belırtıyorum.Bana para gönderme.Bilgi vermeden ıs yapmamanı rıca edıyorum..
-Karsında Kız arkadasın var,Tabırlerının benı rahatsız edecegını düşünmen gerek.Para hesabı yapmak ayrı bıseydır.Lütfen bundan sonra benım ıcın 5 kuruş harcama.Semsıyeyle uğraşmazsın.
*Uzerıne neden alındın kı yazmış..
Konuyu karışık anlatmamak ıcın tum detayıyla mesajları yazdım.Bir bakarsanız Sevınırım.Ben para mevzusunda hassassım.Ondan buyutuyor Olabılır mıyım acaba?