20 tl nin de hesabını yapacaksa hiç evlenmeye kalkışmasın! Ben olsam bi daha onunla dışarı çıkmazdım, hem eve yalnız gönderiyor hem de hesap ödemeye gocunuyor. Neden çıkmıyorsun benimle derse şemsiye girmesin diye dersin.
Önce bir eveleyip geveleme nedir derdin diye sor? Arkadaşlarım mı para bırakmadı. Bıraktıkları paradan mı daha fazla içmişler. Maddi bir sıkıntın mı var ki sürekliliği olmayan bir konuda dırdır edip duruyorsun. Hepi topu 40 lirayı şemsiye olarak algılılıyorsa arkadaş ilerde kuaforde ağda masrafı diye verdiğin paraya, canının mevsimi dışında çok çektiği bir meyveye, sevgililer gününde 20 güle vereceği 100 liraya her şeye laf edebilir.
Sen unutup unutamayacağından önce bir derdini kesin anla bence. O da anlatmayı becerebilirse.
Tam anlayamadım, ama anladığım kadarıyla erkek arkadaşınız olaya maddi açıdan yaklaşmamış.
Ne içtiniz, sizin için ne ödenecek onu öğrenmeye çalışmış.
Siz olayı maddi yöne çekmişsiniz gibi geldi bana.
Yalnız o saatte sizinle gelmemesi bana çok garip geldi...
Aranızda büyük bir iletişimsizlik var, bunu aşmadan ciddi adımlar atmayın.
En çok iletişim problemi nişanlıyken çıkıyor çünkü.
Ne zamandır berabersiniz...
bu kadar çok para kelimesinin geçmesi bile çirkin.
böyle bir adamla dünya yakışıklısı olsa yol yakınken yolumu ayırırdım
ufak tefek hesaplar peşinde. bariz pinti sadece şimdi daha ılımlı yaklaşıyor
evlendikten sonra boyutu artacaktır emin ol
küçük hesaplar peşinde koşan erkeklerden uzak durmak gerek.
Hesapları hep ortak mı ödersiniz?
20 tl nin de hesabını yapacaksa hiç evlenmeye kalkışmasın! Ben olsam bi daha onunla dışarı çıkmazdım, hem eve yalnız gönderiyor hem de hesap ödemeye gocunuyor. Neden çıkmıyorsun benimle derse şemsiye girmesin diye dersin.
Ne yanı cebinden 80tl çıkmış semsıyemı açılmış bı tarafında. Yuh dıyorum. Ben olsam 80liranın hepsini geriye verir senın ıctıklerınde benden olsun der ondan 5 kuruş dahi beklemem. Benım nısanlımın cebinden yeri gelıyo milyar çıkıyor ben askım cok açıldık desemde herşeyim sana feda olsun diyor. Cok pıntıymıs sozlun canım kusura bakma
aaay çok güldüm yaa sağolasınncidden böyle desene konu sahibi vallaha haketmiş.
erkeklik mi bitti anlamıyorum ben yaa, sevgilin için alt tarafı 80 lira harcamışsın. ne demek ne yedin ne içtin hesap ver. nasıl basit ve sığ bir düşünce. lafı bile edilmez. ayıptır. dünya mı değişti, ben mi geride kaldımm. üç kuruş için sevgilisini hesabı ona kilitlemiş durumuna düşüren, üç kuruşun hesabını icmalini çıkar diyen adamdan ne hayır gelir
Dertlenmekte haksız degılmısım... Para harcadığı yerlerı gorsenız.. Gulersınız..
Daha önceden aklıma gelen ;
Runtalya Maraton duzenlenıyor Katılmayı Planlıyor Yarı Maroton koşacak... Otel konaklamaları falanlar fılanlar yaklaşık masrafı Ikı kışı 1000TLye geliyor. Ilk defa ıstedım kı başka meseleden kızdığımdan oturu sponsor ol benıde gotur dıye damarına basmak ıcın.. Bin dereden bın su getırdı bırsuru bahane ... Ben bana para akıtsın derdınde degılım..Varlıgını yoklugunuda biliyorum.Bana tavrına anlam veremedim..
Tepkı verıncede gerı adım atıyor.Evlendıgımızde kurusun hesabını yaparsın, Bu kadar para harcattın, Der basıma kakarsın dıye soylenndım.. yaa bı yere kadar tamamda bu nedir yani..Ben sankı onu kaz gıbı goruyorumda .. Para alırsam borç dıye alırım unutursam hatırlatır bak odeyecektın dıye..Hesap odersek ortaklaşa.. Evlenecegım adam benım ıcın hesap odemıs cok mu??
Hesap arkadaşlarla ortak ödenir veya sıraya konur.
Sevgiliyle böyle bir rutine binmesi hoş değil.
Kimde varsa o öder, ikiye bölünmesi veya sırayla ödenmesi...
Çok çirkin bence.
evet çirkin bikere. ne demek şemsiye memsiye. diğer durumda anlıyorum ben seni, biz de ex sevgilimle tatile gittik yarı parasını ben ödedim. sevgilinle tatile gitmişsin yani, durumun da var, ben çalışan bi insanım bir erkeğe muhtaç değilim çok şükür ama yanlış hareketler bunlar
bence de eş adayın ileride ince hesaplar yapacağa benziyor
evlilik iki kişinin birlikte yol almasıysa ve kadın ev hanımı olacaksa bile - erkek işe gider para kazanır kadın da evini derler toplar yemeğini yapar temizliğini yapar çocuklarına bakar vs yani biri dış işleri diğeri iç işlerini görür fakat bu tarz konuların konu edilmesi hiç hoş değileşinin yediği bir lokma içtiği iki yudumluk şeyin hesabı olmaz
bu yoruma katılıyorum madem ki ileride evlenmeyi düşünüyorsunuz o zaman senin paran benim param olmaz bizim olur ama sanırım henüz o raddeye gelememişsiniz - ilişkiniz evliliğe hazır değil gibi sanki:44: bana öyle geldi
mesele muhtaç olmak değil - ama zaten çalışan bir insan kimseye muhtaç olmadan hayatını idame ettirebilir de bir erkek yanındaysa o zaman kız elini cebine atmamalı ne bileyim benim düşüncem bu yönde üç kuruşun hesabının yapılmasını doğru bulmuyorum ben de...evet çirkin bikere. ne demek şemsiye memsiye. diğer durumda anlıyorum ben seni, biz de ex sevgilimle tatile gittik yarı parasını ben ödedim. sevgilinle tatile gitmişsin yani, durumun da var, ben çalışan bi insanım bir erkeğe muhtaç değilim çok şükür ama yanlış hareketler bunlar
bence aşk durumunun körlüğü gitmiş daha dengeli bir duyguyla ilişkini ele alıyorsun hani derler ya geçici aşk yerini daimi sevgiye bırakır diye, bence sendeki durum da bu... bir de nişanlılık birbirini tanıma sürecidir ve uzmanlar eş adayınız evlenmeden kendini gösteriyor aslında ama bir çoğumuz o aşkın büyüsünden bunu göremeyebiliyor ya da göz ardı edebiliyoruz diyorlar. Yani ben kendi cümlelerimle yazdım ama gerek tvye çıkan terapist, psikolog ve danışmanlar gerekse internetten okuduklarım hep benzer şeylere işaret ediyorEksık olan bırsey var ben bulamıyorum.. Nerede yanlış yaptım dıyorum..Karsımdakı ınsan böyle bırıde degıldı benım gözümde..Yada ben nıye goremedım..
mesele muhtaç olmak değil - ama zaten çalışan bir insan kimseye muhtaç olmadan hayatını idame ettirebilir de bir erkek yanındaysa o zaman kız elini cebine atmamalı ne bileyim benim düşüncem bu yönde üç kuruşun hesabının yapılmasını doğru bulmuyorum ben de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?