- 27 Nisan 2011
- 592
- 334
- 303
Merhaba ben 4 yıllık evliyim. Karı koca memuruz.3 yaşında çocuğumuz var.kreşe gidiyor. Maaşlarım ayrı. Şöyle ben kendi maaşımdan kızımın kreş parası pazar ihtiyacı market kızımın kıyafet ihtiyaçlarımi ve kendi kıyafet ihtiyaçlarimi hallediyorum. Eşim ise faturalar ev kirası arabanın vergisi gazı benzini vs. Hallediyor.bu arada iki tane evimiz var .Birini evli iken aldık. Diğerini eşim bekarken almış.kiralarda esime geliyor .sorun şu ki eşim benden onca ihtiyaçları görmeme ragmen birikim yapıp kendisine para göndermemi istiyor.benim maasim düşük. Kendisi benim 2 katim maaş alıyor ayrıca kira vs .mesela ay sonu para artırdımi gidip altin alıyor. Bana sormuyor.yani evin Bi ihtiyacı var mi bak ben ona göre altin alacağım falan.mesela geçen gün kızımın kulaklarını dedirelim altin kupe alalım dedim sen al onu dedi .sen bana çocuğun ihtiyaçlarını karşılıyorum diye para vermiyorsun onu da kendin al dedi .Ya diyorum benim aldığım maaş belli diyorum. Düşük yani .almadı.yani mutfağa TV alacağız hayır diyor.ne gerek var. O sana gelen kırlarda benim de söz hakkım var diyorum yok senin söz hakkın diyor o ev alınırken ben altınları mi vermiştim. Üstüne kredi çektik krediyi babası ölünce miras kaldı onunla kapattı o ev benim diyor. O altınların senin değil diyor .Ben gidip de karı kıza yedirmiyorum diyor .Ben se ev var araba var birikim yapmak yerine gezelim diyorum hiç sosyal hayat yok.zaten hafta içi çalışıyoruz hayat zaten monoton geçiyor. Bir yere gidelim desem ne gerek var yok lux hayat istiyorsun .Bi hediye almaz .bıktım yani bu huylarından. Soğudum. Bana diyor ki evleri ben aldım araba benim senin söz hakkın yok diyor .