Ee ben anlamiyorum bu yazdiklarinizi neden direk.suratina soylemiyosunuz. Soyleyin kurtulun..
" iciniz Yanacagina , Yuzunuz Yansin "
Kirilacaksa kirilsin , ama siz rahat etmis olursunuz .
Zaten susmak sadece size zarar , kendinizi doldurusa getiriyosunuz sonucta...
Ve kafaniz daha cok karisiyor , alin karsiniza ve soyleyin parani istemiyorum , cunku karsiliksiz iyilik yapamiyosun de.
Ben olsam soylerdim.
Hayatimda tek sey ogrendim ne varsa icinde soyliceksin..
Cunku diger turlu hep ben uzuluyordum , ben dusunuyordum ben kiriliyordum.
Simdi soyleyip kurtuluyorum , karsimdaki kirilmismi , uzulmusmu dusunmuyorum artik.
Icimi doldurup onlarla ugrasamam.
verdiğini alın, dediğini yapmayın, zarara geçtiğini farkedince uzak durur belki dicem ama bu sefer de ben neler yapıyorum ama o benden bir işi esirgiyor olur.
Arayın görümcenizi her dakka en ufak şeyi bile sorun madem ne yedireyim?, nasıl davranayım?, kendi çocuğunuzda farklı olan şeyleri araya sokun, canım kızım hemen uyurdu ben şimdi uyutamıyorum ne yapayım?, insan kendi çocuğu olunca biliyor ama şimdi evhamlanıyorum, kendiminki olsa böyle yapardım ama şimdi yanlışlık olmasın vs. görümce bunaldıkça kendi annesine çemkirir, kendin bak verme çocuğu diye, ama bıktırana kadar devam edin. Burası önemli :) Yaptığınızda kötülük yok, elbet çocuk bakmayı biliyorsunuz ama böyle emrivakiyle iş yaptırılmaz kimseye.
Sana para verip temizlik yapmanı istiosa sende parasıyla temizlikçi tut yolla kv ye
Görümcenin işteyken sadece annesi aradığında açıyor özel tellerini.
Ama sorun sadece çocuk meselesi değil. Kadın her konuda böyle. Mesela geçen sene tatlı yapıp komşulara dağıtcam hayır yapcam dedi. Söylediği zamanda da benim işim var gidemem, başka zaman yap yardım ederim dedim. Gitmiş ertesi gün bana güzel iki tane pahalısından bluz almış gelmiş, artık içini görüyorum kadının, tahmin ettim. Çıkarken dedi ki "yarın yardım etmeye geliyorsun değil mi?". müsait olmadığımı söylemişim, yardım da ederim ama o zaman edemem demişim, ama yook illaki onun istediği zamanda olacak. Hani tarih onun için önemli yada özel bir gün de değil, o gün istediği için o gün olmalı. Böyle kaprisli bir kadın.
Hani hasta falan olur tamam dicem ama kadın güne girecekmiş, avm gezecekmiş, bunun için bana atıyor çocuğu. Olmaz dedim. Herkesin kendine göre derdi var sonuçta. Bu seferde başladı ben senin çocuğuna bakmıştım diye. Sanki ben istedim de bakmanı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?