Parası olmayan arkadasimin surekli bulusmaya cagirmasi??

suzanna32

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2018
6.514
7.435
83
Yakin arkadasim var evlerimizde yakin. Maasinin hepsini ailesine veriyor. Bu normal bisey beni ilgilendirmez. Ama ben vermiyorum. Her neyse haliyle param oluyor. Ama bunu ona soylemedim tabiki. Surekli bulusmaya cikalim diyor ee gidince yemek yiyemiyorum cunku parasi yok cafeye oturuyoruz cayin bile hesabini yapiyor yaninda kahve falan icemiyorum. Magazalara bakalim diyorum paramiz yok hic girme diyo. Ee sap gibi neden gezelim. Her bulusmaya cagirdiginda bi bahane uyduruyorum ama yok hala cagriyor. Dun aksam cikalim disari dedi yok kardesimleyim disarda dedim napiyosunuz dedi bende kahve iciyoruz dedim bi baktim 15 dk sonra ariyo hangi cafedesiniz geliyorum diye. Sevdigim bi arkadasim kafacan ama parasi olmayan bi insanin avmlere caddelere gitmek istemesi beni sinir ediyo. Bisey bakinca oo annen parami verdi diyo falan cok sıkıcı..

Ben kazanıyorum annemin vermesine gerek yok. Demelisin.

Avm ye girmeyelim paramız yok dediğinde de benim var.. demelisin.

Anlar bence ne demek istediğini.
Evetde bir cafeye gittigimizde onunde yiyip icemem ki..

Kafacanı ilk defa duydum kafadar anlamında mı bu kelime merak ettim :)
Neyse bence de buluşmayın çağırdığında.
Hatta gerçeği de söyleyebilirsiniz paran yokken dışarı çıkınca güzel olmuyor ben de yanında kasılıyorum rahat edemiyorum ister istemez diyebilirsiniz yani.

Kafacanı ilk defa duydum kafadar anlamında mı bu kelime merak ettim :)
Neyse bence de buluşmayın çağırdığında.
Hatta gerçeği de söyleyebilirsiniz paran yokken dışarı çıkınca güzel olmuyor ben de yanında kasılıyorum rahat edemiyorum ister istemez diyebilirsiniz yani.
Peki

Yakin arkadasim var evlerimizde yakin. Maasinin hepsini ailesine veriyor. Bu normal bisey beni ilgilendirmez. Ama ben vermiyorum. Her neyse haliyle param oluyor. Ama bunu ona soylemedim tabiki. Surekli bulusmaya cikalim diyor ee gidince yemek yiyemiyorum cunku parasi yok cafeye oturuyoruz cayin bile hesabini yapiyor yaninda kahve falan icemiyorum. Magazalara bakalim diyorum paramiz yok hic girme diyo. Ee sap gibi neden gezelim. Her bulusmaya cagirdiginda bi bahane uyduruyorum ama yok hala cagriyor. Dun aksam cikalim disari dedi yok kardesimleyim disarda dedim napiyosunuz dedi bende kahve iciyoruz dedim bi baktim 15 dk sonra ariyo hangi cafedesiniz geliyorum diye. Sevdigim bi arkadasim kafacan ama parasi olmayan bi insanin avmlere caddelere gitmek istemesi beni sinir ediyo. Bisey bakinca oo annen parami verdi diyo falan cok sıkıcı..
Her zaman para olmayabilir ,yol parasiyla soyle bir gezilip bir iki vitrin bakinip donmekte kafa dagitmaya vesile iste yada yuruyus yapip donmek parasini tamamen kendine kazananlarin bile bazen durumu skisik olabiliyor Harclik vermiyorlar belliki,eger size hesap odetmiyorsa cok takilmayin ayda iki defada onla yuruyus yapip onun gonlunu hos edin arkadasmissiniz sonucta diger zamanlar cikamam isim var diye duzene oturtun zamanla alisir yada asiri israrciysa acik acik soyleyin ben disarida kahve icmekten bir iki bise almaktan keyif aliyorum sen istemeyince keyifli olmuyor rahat edemiyorum seninlede ayri goruselim yuruyus yapalim diye anlar cok sk bulusalim demez heralde

Kendi diyor zaten bidahakide benden olur diye yeter daha odemem....

Evde buluşun. Bir sizde bir onlarda. Benim de vardı böyle bir arkadaşım. Helal olsun benden aldıkları ama zihniyet çirkin. Bizde yatıya kalan bir insandı. Ben evine sadece 1 kere gittim bana aç mısın diye sordu.

Ona da gelmez böylesi.
Dışarıya çıkarttıp çıkarttıp arkadaşına ödetiyorsa ona beleşçi denir de neyse :)
Aslinda seviyor ama buralarda yakin park yok eski sevgilisiyle oyle yaparmis

Burda benim için önemli olan. Sen bu kızı seviyor musun? Sohbeti hoşuna gidiyor mu? Onunla vakit geçirmekten keyif alıyor musun?
Eğer bunlar olumluya bir çay içilir saatlerce sohbet edilir. Yürüyüş yapilir. Avm leree hiç alışveriş yapmadan da gezilir
Yok zaten sevmiyirsanz görüşme telefoariba cevap vermeyin. O da vazgececekyir.

Back
X