- 2 Ekim 2011
- 841
- 733
- 333
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Eşinizin annesi neden eşinizi evden çıkarıp "Karının yanına dön" demeli, bunu anlayamadım. Keşke bu konuda yüz göz olmasaydınız. Böyle bir şey söylemek zorunda değil bana göre. Eşiniz yüz bulup gidiyor falan da değil. . Sizin ilişkiniz düzelsin, aranız mükemmel olsun diye kadın soğuk bir analık sergilemek zorunda değil. Elma ve armut karışmış burada. Bu konuda sizi hatalı gördüm ama insan fevriyken gerçekten beklentileri anlamlı olamayabiliyor bazen. Keşke onun yerine sakince "Anne bu para isteme mevzunuz yüzünden ne yazık ki maddi anlamda sıkışıyor ve birbirimize giriyoruz. Yuvanın temelini sarsıyorsunuz farketmeden, günahtır. Keşke daha çok olsa, mutlaka yardımcı olunur, aileyiz. Ancak durum ne yazık ki bu, X de size söyleyemediği için sıkıntı yaşıyoruz, çok üzülüyor. Durum bu, bir anne olarak senden oğlun konusunda yardım istiyorum, zira günahtır bu kadar yüklenmek" deseydiniz, çok anlamlı güzel bir konuşma olabilirdi.
Aile para isteyebilir, bu onların karakterlerinin zayıflığı ile de birebir ilgili olabilir. Karaktersizlik de olabilir bazen.. Mühim olan bu değil de, eşiniz çok da zor durumda olmadığı belli olan ailesine neden yardım etmek için çırpınıyor.. Nedir yani? Bu para veriyor olma durumu ile bir tür "Kahraman" falan mı oluyor onların gözünde.. Veyahut çocukken diğer kardeşlerin ezdiği bir kardeş miydi de, şimdi bu durumla annesinin babasının gözünde değerli olmaya çalışıyor? Bu saçma çelişkiyi kendi içinde çözmesi lazım.. Eşiniz hatalı.. Anne her durumda düşüncesizce bir şeyler talep eden biri haline dönüşmüş olabilir, buna bir şey diyemem.. kendinde hak görüyor dahi olabilir.. Karakterini bilmiyorum.. Eşiniz durumu anlayacak ve bu para verme mevzusundan vazgeçecek.. Eşiniz hatalı..
Aile para isteyebilir, bu onların karakterlerinin zayıflığı ile de birebir ilgili olabilir. Karaktersizlik de olabilir bazen.. Mühim olan bu değil de, eşiniz çok da zor durumda olmadığı belli olan ailesine neden yardım etmek için çırpınıyor.. Nedir yani? Bu para veriyor olma durumu ile bir tür "Kahraman" falan mı oluyor onların gözünde.. Veyahut çocukken diğer kardeşlerin ezdiği bir kardeş miydi de, şimdi bu durumla annesinin babasının gözünde değerli olmaya çalışıyor? Bu saçma çelişkiyi kendi içinde çözmesi lazım.. Eşiniz hatalı.. Anne her durumda düşüncesizce bir şeyler talep eden biri haline dönüşmüş olabilir, buna bir şey diyemem.. kendinde hak görüyor dahi olabilir.. Karakterini bilmiyorum.. Eşiniz durumu anlayacak ve bu para verme mevzusundan vazgeçecek.. Eşiniz hatalı..