Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çabalayanı, çalışkan olanı makbuldür. Babasından ev kalan nezih bir semtte oturan tanıdığım bir erkek, kesinlikle çalışmıyor baba parası yiyor. Öyle olacağına ortalama geliri olsun ama çalışkan olsun eve para getirsi
Çabalayanı, çalışkan olanı makbuldür. Babasından ev kalan nezih bir semtte oturan tanıdığım bir erkek, kesinlikle çalışmıyor baba parası yiyor. Öyle olacağına ortalama geliri olsun ama çalışkan olsun eve para getirsin
Aman ben bu gidişle evlenmem benceÇabalayanı, çalışkan olanı makbuldür. Babasından ev kalan nezih bir semtte oturan tanıdığım bir erkek, kesinlikle çalışmıyor baba parası yiyor. Öyle olacağına ortalama geliri olsun ama çalışkan olsun eve para getirsin
Yani bu kişi denk olmadıgımızı söylüyor ben sevgı şefkat ilgı ıstıyordum askOnu bilemeyiz karşına düzgün birinin çıkmasına bağlı
Öyle diyorsa kaç Bi erkek severse bizden olmaz yapmazYani bu kişi denk olmadıgımızı söylüyor ben sevgı şefkat ilgı ıstıyordum ask
Yaa şey dıyor benle beraber çalış evlenelım dedıÖyle diyorsa kaç Bi erkek severse bizden olmaz yapmaz
Yaa şey dıyor benle beraber çalış evlenelım dedı
Ben katılmıyorum ben baya parasız sevdim e tabi gelir dengesizliği de sorun oldu elbette kaldıramadı o durumu e sonra düzenli bir işi olunca sakinleşti.Toplumda parasız erkegı sadece annesi sever algısı var bu doğru mu ? Katılıyor musunuz