- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi calendestina
-
İhtiyaçlarımızı karşılıcaz işteönceliğin banka olduğu için mi ayrılalım dedi bankaya yatırmasanz parayı ne yapacakmış?
Yasin mi küçük? Çok mu asiksin bilmiyorum. Ayrıca yazdıkların sürekli değişiyor. İlk sigaradan girdin.şimdi başka şeyler.Banka borcundan önce reeldeki borçlarımızı ödeyelim diyo
Banka borcundan önce reeldeki borçlarımızı ödeyelim diyo
Kocanızın sigarasızlık başına vurmuş.İhtiyaçlarımızı karşılıcaz işte
töbe aynştayns konu yine aynı yere geliyor ihtiyaçların içinde sigara var mı yok mu ? sigara haricinde fatura yiyecek ihtiyacınız var mı. eşinizin borç alabileceği ailesi kardeşi arkdaşı vs yok mu . tek size yüklenmesi bana ters geldi. evet haklısınız insanlar geçim sıkıntısından psikolojik sorunlar yaşıyorlar bunalıma giriyorlar ama anlattığınız kadarıyla bu ilk. daha ilk yokuşta ayrılık lafını etmesi ne kadar doğru.İhtiyaçlarımızı karşılıcaz işte
esi sigara beklemiyor telefonda benim onceligim sigarami diyen eşi sanirimTotosunu kaldırmayıp sigara bekleyen adami asla yanimda tutmam cok net.
Burada bazı üyeler çok çok tuhaf. İki üye vardı aklımda kalan. SariManolya bir de yildizliyagmurlugeceler. İkiside de laf anlatilmiyordu.bu üye bana onları anımsattı. Her şeye bir bahanesi lafı var maşallah.töbe aynştayns konu yine aynı yere geliyor ihtiyaçların içinde sigara var mı yok mu ? sigara haricinde fatura yiyecek ihtiyacınız var mı. eşinizin borç alabileceği ailesi kardeşi arkdaşı vs yok mu . tek size yüklenmesi bana ters geldi. evet haklısınız insanlar geçim sıkıntısından psikolojik sorunlar yaşıyorlar bunalıma giriyorlar ama anlattığınız kadarıyla bu ilk. daha ilk yokuşta ayrılık lafını etmesi ne kadar doğru.
Hayır bosanalim diyen kocası bir de.bana çıkışıyor. Aman neyse.
bana mı dediniz :)Burada bazı üyeler çok çok tuhaf. İki üye vardı aklımda kalan. SariManolya bir de yildizliyagmurlugeceler. İkiside de laf anlatilmiyordu.bu üye bana onları anımsattı. Her şeye bir bahanesi lafı var maşallah.
O da olabilir ama zaten konu çok evrildi. Bilemiyorum is görüşmesine parasizliktan gidemeyen biri için sigara öncelik mi olur? Ha bu imgesel bir şeydir. Bahanesi yani boşanmak için. Yani ne eşinin ne konu sahibinin olgun olduğunu düşünmüyorum maalesef. Geçici işte çalışabilir. Ama zaten başında da altınları satmislar.yani burada eşi hazır yemeye alışmış biri gibi geldi bana. Yani ev gecindirecek potansiyeli göremedim.babutsa beni yanlış anlama lütfen. sen sigara içiyor musun bilmiyorum ama sanırım gerçekten berbat bir durum yaşıyorlar. mesela eşimin bırakmaya çalıştığı dönemlerde çok kavga ettik bu durum biz kadınların adet dönemlerinde saçma gerginlik yaşamaları gibi sanırım ellerinde değil. ablam da mesela geçen gün enişteme çemkirmiş nasıl bana sigara almazsın diyebunu bana anlatınca canın sıkılıyor herhalde senin dedim :) çünkü saçma...
bence eşi işsizlikten bunalım da ve kendini yetersiz görüyor o yüzden de boşanayım bu kadın da benimle sürünmesin diye anlık bir düşünce geçmiş olabilir aklından. yarın konu sahibi yazar inşallah yaptıkları konuşmayı.
Yok Konu sahibine dedimbana mı dediniz :)
Ya bunu anlamıyor işte konu sahibi şu anda doğum iznindeyim bak zorunlu bir izin bu Ona rağmen yine de eşime bana şunu al bana bunu al diyemiyorum ben ya. Yani adam çalışmıyor Bir de bana sigara almıyorsun diye kadına kızıyor boşanalım diyor gelmiş Hala burada bize kocasını savunuyor hakikaten çok ilginçKonuyu okuyunca aynı şeyi düşündüm. Konu sahibi konuyu anlatırken bile olayın ciddiyetini hala tam çözememiş gibi.
Evlenen adam sorumluluk sahibi olmalı sizi bütün sorunlarla tek başına bırakıp keyfini düşünmemeli.
İşten atıldıysa da ne iş varsa onu yapıp evini geçindirmeli.
Hanımefendi her yorumuma beğenmedim bastığınızdan ben cevap vereyim size. Tam 8 yıl sigara kullandım eşimde öyle. Eşim bi dönem işsiz kaldı. Cebinde parası yoktu ama bi günde bana demedi bana sigara al diye. Ha ben alırım ama azcık gururlu olsun herkes ona göre davranılır zaten.babutsa beni yanlış anlama lütfen. sen sigara içiyor musun bilmiyorum ama sanırım gerçekten berbat bir durum yaşıyorlar. mesela eşimin bırakmaya çalıştığı dönemlerde çok kavga ettik bu durum biz kadınların adet dönemlerinde saçma gerginlik yaşamaları gibi sanırım ellerinde değil. ablam da mesela geçen gün enişteme çemkirmiş nasıl bana sigara almazsın diyebunu bana anlatınca canın sıkılıyor herhalde senin dedim :) çünkü saçma...
bence eşi işsizlikten bunalım da ve kendini yetersiz görüyor o yüzden de boşanayım bu kadın da benimle sürünmesin diye anlık bir düşünce geçmiş olabilir aklından. yarın konu sahibi yazar inşallah yaptıkları konuşmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?