- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Siz devlet hastanesi aciline gidip çocuğun 1 ay önce ayağı kırılmıştı alçı çıktı bir hafta oldu, üstüne dahi basamiyor ağrıdan duramiyor diyin ,orda bı film çeksinlerArkadaşlar merhaba oğlumun 1 ay önce ayağı kırıldı bir ay alçıda kaldı kırık diz kapağının üstündeydi. Alçı çıktı doktor yürüyebilir dedi ancak bir haftadır çocuğum yürümüyor bas bas bağırıyor geceleri ağrım var diye uyumuyor ağlıyor. Ben de bugün bir özel hastaneye uygun fiyatlı bir yere götürdüm orada MR olmadığı için MR çektiremedik devlet hastanesinde çektirebilirsiniz dedi. Devlet hastanesine gittim nisandan önce randevu yok birkaç yere sordum aynı şekilde özelde MR ücretleri çok yüksek. Ankara'da bildiğiniz MR çektirebileceğim yani uygun yerler var mıdır. Gerçekten şu an ne yapacağımı bilemez haldeyim bana yardımcı olursanız çok sevinirim
Siz benim dediğim gibi devlet acile gidin ilgilenirlerArkadaşlar teşekkür ederim akşam acile götüreyim birde. Özelde fiyatlar muayene ayri mr ayrı isteniyor. Az önce integra diye bir yeri aradım 8350 TL dedi. İnanamadim
Arkadaşımızın abarttığını düşünüyorum az evvel mhrs'ye girdim ankara yı seçip ortopedide randevu arattım 15 sayfa alınabilir randevu çıktı. Bir daha mhrs'ye girip randevu almayı denemenizi öneririm randevu hiç yok ise talep oluşturma ekranı çıkıyor , yeni randevular açılır açılmaz size mesaj geliyor.
Aralık başıda dahil olmak üzere yeni randevular açılmış.
Onlar muayene randevusu MR randevusu değilArkadaşımızın abarttığını düşünüyorum az evvel mhrs'ye girdim ankara yı seçip ortopedide randevu arattım 15 sayfa alınabilir randevu çıktı. Bir daha mhrs'ye girip randevu almayı denemenizi öneririm randevu hiç yok ise talep oluşturma ekranı çıkıyor , yeni randevular açılır açılmaz size mesaj geliyor.
Benim hatam kusura bakmayınOnlar muayene randevusu MR randevusu değil
Muayene Randevusu değil Mr randevusu. Doğru söylüyor. 1 ay sonraya veriyor devlet.Arkadaşımızın abarttığını düşünüyorum az evvel mhrs'ye girdim ankara yı seçip ortopedide randevu arattım 15 sayfa alınabilir randevu çıktı. Bir daha mhrs'ye girip randevu almayı denemenizi öneririm randevu hiç yok ise talep oluşturma ekranı çıkıyor , yeni randevular açılır açılmaz size mesaj geliyor.
Kalabalık bir şehirde misiniz.ben kızımı mr a bir gün sonraya randevu Almıştım. Kendim için acile gittim ve üni hastanesinde sorunu anlamak için hemen mr a soktular. Yani çok iyi ilgilenmişlerdi.Arkadaşlar teşekkür ederim akşam acile götüreyim birde. Özelde fiyatlar muayene ayri mr ayrı isteniyor. Az önce integra diye bir yeri aradım 8350 TL dedi. İnanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?