mesleğim var ama bebeğim var çalışamıyorum, param var ama bebeğim var gezip eğlenemiyorum, kilom var çünkü bebeğim var, tatile gidemiyorum çünkü bebeğim var, ama ömre bedel herşeye değer iyi kiii kızım vaarrrrrrrr!!!
Üzülme!..
Dert etme can!..
Görebiliyorsan, dokunabiliyorsan, nefes alabiliyorsan,yürüyebiliyorsan
Ne mutlu sana!..
Elinde olmayanları söyleme bana
Elinde olanlardan bahset can!
Üzülme!..
Geceler hep kimsesiz mi geçecek?..
Gidenler dönmeyecek mi?..
Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede..
Veya bir bahar sabahında karşına çıkmış
Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta
Gel Gitlerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin?..
Hüzün olgunlaştırır Kaybetmek sabrı öğretir
{Hz. Mevlana}
ben de işsizim parasızımborçlarım var annem ödüyor nişanlım da işsiz. iki aç geziyoruz böyle divane gibi. evlenemiyoruz böyle sap sap bekliyoruz. niye mi ? e sınav sınav sınav... ben de spor salonuna gidemıyorum kilo veremıyorum diyordum, sonra evi spor salonu haline getirdim , step tahtası yaptı kayınbabam bana, 3 er tl ye 2 dumbell aldım 3 er kiloluk, e zaten bilgisayarım var açtım müziği yaptım her akşam sporumu, 6 kilo verdim. e baktım endorfin de salgılıyorum mutlu oluyorum. evimde oturumuş ders çalişiyorum, inş seneye öğretmen olup kurtulacam.. umut edeceksin mücadele edeceksin, oturduğun yerden işim olsun aşım olsun denmiyor..
ay cok tatlisin borcum var annem oduyor ha :)
hayat çok zor yardımcı olurmusunuz bana cocukluğumu yaşıyamadım ve hayatımda istediğim hiçbirşey olmadı benim hayat hikayem çok uzun anlatsam roman olur ne leyla ne de mecnun ne de ferhatla şirin bunların yaşadıklarındanda öte ben hep okumak istedim olmadı ailem hayatımı çaldı benden zindan ettiler bi meslek sahibi olamadım kendi paramı kazanamadım hep herşeyden mahrum kaldım yaşama sevincimden hayattan hep bıkmıştım gine mutsuzum evliyim ama mutsuzum gezmeyi eylenmeyi çok seviyorum biraz param olsa zayıflıyamıyorum fit olmak isterdim sonra bi ehliyet almak isterdim bi tatile gitmek havuza girmek isterdim ama nerde işte bıktım bu hayattan yardımcı olursanız sevindirin beni olurmu iyi geceler
saba diye bir kızcağız var show diye bir kanalda çıkıyor.benim çok yakınım sabahın köründe işe gider garibi arkasını ben toplarım.onu ara canım elektrayanın çokca selamı var de.sana bir iş ayarlayacaktır.akşamlarını Ali çıkıyor ya onun yanına aldırır seni.hemen ara.
hayat çok zor yardımcı olurmusunuz bana cocukluğumu yaşıyamadım ve hayatımda istediğim hiçbirşey olmadı benim hayat hikayem çok uzun anlatsam roman olur ne leyla ne de mecnun ne de ferhatla şirin bunların yaşadıklarındanda öte ben hep okumak istedim olmadı ailem hayatımı çaldı benden zindan ettiler bi meslek sahibi olamadım kendi paramı kazanamadım hep herşeyden mahrum kaldım yaşama sevincimden hayattan hep bıkmıştım gine mutsuzum evliyim ama mutsuzum gezmeyi eylenmeyi çok seviyorum biraz param olsa zayıflıyamıyorum fit olmak isterdim sonra bi ehliyet almak isterdim bi tatile gitmek havuza girmek isterdim ama nerde işte bıktım bu hayattan yardımcı olursanız sevindirin beni olurmu iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?