Paravan evlilik mi?

Öyle bir algı yok, gercek o.
70 degılse de 50.

Seks kulfet yorucu sacma sapan cırkın bir sey degıl kı, neden birbirini seven insanlar aynı ev ıcınde ayda bir sevissin? Neden buna normal diyelim? Cıftlerın birbirini arzulamamasına neden normal dıyelım, TV izlerken el ele tutuşuyorlar dıye?

İkiniz karsılıklı istemiyorsanız ona bısey diyemem.
Çok ciddi manada sevişmeyi, üstüne duş almayı vs külfet belleyen bir arkadaşım vardı(hatta birden çok), kocaları da üstelemiyorlardı. Çok nadir seviştiklerini söylerdi onlar da.
Üşengeçlik cinsellik hayatına da sirayet ediyor bazılarında:/
Ben de böylesi insanların hayatındaki insana değer verdiğine, sevdiğine, önemsediğine zerre inanmıyorum.
Cinsellik isteyip eşinle böyle bir durumda kalmak insanı çok aciz, kötü hissettiren bir durum. Seven insan bunu yapmaz sevdiğine. Üstelik 5 yıldır:/ bir ay değil iki ay değil.

Arkadaslar merhaba.
Ben 5 yildir isin icinden cikamadim. Fikirleriniz benim icin cok onemli.
Ben 5 yildir evliyim ve severek evlendik. Nisanlilik doneminin baslarinda cok istekli ve normaldi hersey. Yani oyle gorunuyodu. Cok uzun surmedi 6 ay sonra evlendik. Evliligimizin ikinci gunu balayina gittik. 10 gun kaldik 1 kere birlikte olduk o sure zarfinda. Ilk rahatsizligimi balayinin sonlarinda dile getirdim. "Aa boyle dusundugunu bilmiyordum. Ben de seni dusunmustum. Tamam bundan sonra normale donerim o zaman" dedi.

O zamandan beri hala ayni. Psikologa da gittik, urolojiye de gittik bi sonuc yok.

Bosanmak istedim defalarca birakmiyoda. Sozler yeminler girla. Ama hic biseyin degistigi yok.

1 sene uzak kalmayi denedim talep etmedim bakalim kendi yanasacak mi diye ama yok. 1 sene yaaa... 1 sene sonra benim patlamamla ister gibi yaptigi icinbu 1 sene oldu 2 sene falan nerdeyse. Ben tartismasam laf sokmasam umurunda bile degil.

Bunun nedenini sordugumda da bilmiyorum diyor. Sevgisini biliyorum. Evde bile bana dokunmadan (elimi tutma vs.) Oturmaz. Baskada hic bir sorunumuz yok. 1 dedigi iki etmez. Iki kurusu olsa bana harcar. Ne bileyim iste ama evliligin temeli cinsellik yok.
Bu nedir sizce? Boyle evlilik olur mu? Paravan dedikleri boyle bisey mi?
Ne güzel işte adamı bazı insanlar gibi (örnek: benim teyzem gibi) cinsellikle elinde tutmuyorsun. O biliyor ki cinsellik olmazsa kocası başka kadına gider. Ve bunu hep savunur kocanızla cinsel ilişki önemli diye. Evet önemli ama bu tutku olduğu için olmalı ve bir iş gibi görülmemeli kendiliğinden olmalı. Yoksa bazılarının günlük rutini şu: akşam yemek, tv, pijamalar gecelikler, fıtı fıtı, yat. Hergün heyecanlı gibi görünen heyecanı kalmamış ilişkiler olmasındansa gerçekten olması gerektiğinde olmalı.

Ne güzel işte adamı bazı insanlar gibi (örnek: benim teyzem gibi) cinsellikle elinde tutmuyorsun. O biliyor ki cinsellik olmazsa kocası başka kadına gider. Ve bunu hep savunur kocanızla cinsel ilişki önemli diye. Evet önemli ama bu tutku olduğu için olmalı ve bir iş gibi görülmemeli kendiliğinden olmalı. Yoksa bazılarının günlük rutini şu: akşam yemek, tv, pijamalar gecelikler, fıtı fıtı, yat. Hergün heyecanlı gibi görünen heyecanı kalmamış ilişkiler olmasındansa gerçekten olması gerektiğinde olmalı.
Ama olmasi gereken zaman da 1 2 yil olmasa iyiydi 😊

Yaa ama yapacak zamani da yok ki. Yoksa coktan suphelenmistim ama o da yok 🤷‍♀️ anca mesai saatlerinde olmasi lazim o da mumkun degildir sanirim
Mesai saatinde izin alabilir ikinci tel yada adresini bildiği bi ev olabilir

Çünkü bi erkeğin en korktuğu seydir iktidarsızlık

Çikolata falan var benim eski eşimle hergün olurdu, bir gün erken gelsin yada beni mutlu edemesin çikolata alır gelirdi eczane

Mesai saati içinde izin alıp daha sonra fazladan mesafe i yapan var

Yada müdürü anlayışlı olup yarım saat izin alsa evde yakınsa gider gelir

Bana kalırsa eşiniz bu konuyu önemsediğine tedavi konusunun üstüne düşmediğine göre bu iş konusunda başkasına bağlanmış olabilir

E devletten hat sorgulamaya bak başka hat varmı

İş telefonundanda arar gerçi şuraya gel dese yada ben geliyorum dese kapatsa yeter

Eşinizin endişelenmemesi çok şüpheli

Sevgilisi olması dahi birlikteliğe mani değil ki.Eşcinsel olsa sürekli ten teması da istemezdi herhalde.
Aklına yıllarca olmasa cinsellik gelmeyecek kadınlar olduğu gibi erkekler de olabilir.
E fizyolojik sorun da yoksa iş dönüp dolaşıp psikolojiye varıyor.

Mesai saatinde izin alabilir ikinci tel yada adresini bildiği bi ev olabilir

Çünkü bi erkeğin en korktuğu seydir iktidarsızlık

Çikolata falan var benim eski eşimle hergün olurdu, bir gün erken gelsin yada beni mutlu edemesin çikolata alır gelirdi eczane

Mesai saati içinde izin alıp daha sonra fazladan mesafe i yapan var

Yada müdürü anlayışlı olup yarım saat izin alsa evde yakınsa gider gelir

Bana kalırsa eşiniz bu konuyu önemsediğine tedavi konusunun üstüne düşmediğine göre bu iş konusunda başkasına bağlanmış olabilir

E devletten hat sorgulamaya bak başka hat varmı

İş telefonundanda arar gerçi şuraya gel dese yada ben geliyorum dese kapatsa yeter

Eşinizin endişelenmemesi çok şüpheli
Bu edevletten sorgulamayi dikkate alacagim. Benim nasil aklima gelmedi simdiye kadar🤦‍♀️

Kendinizi mutlu etmek için bazı titreşimli şeyler var onlardan kullanın bari

Eğer çözüm bulunamazsa

Çünkü seviyorsanız bu konuda eşiniz üstüne düşmüyorsa

Kendi başımızı kendimiz kaşıyacağız

Sonuçta bu konu harici sorun yok diyorsunuz

Sizde stres atmak rahatlamak adına teknolojiden faydalanmalısınız

Bende eski eşimden ayrılınca boşluğa düştüm

Video izleyip başımın çaresine bakıyorum

Back
X