Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de oyle dusunuyorum. Ileride acaba dememek icin once yeniden daha bilincli sekilde doktora gidip oyle karar verecegimO bırakmıyorsa siz boşanın. Çekin gidin
Valla bi ben saniyordum gercektrn bi anormallik varSanki dunya tersine dondu anlamiyorum forumdaki kadinlarin yuzde altmisi bundan sikayetci noldu bu erkeklere cozmek imkansiz
Yaa ama yapacak zamani da yok ki. Yoksa coktan suphelenmistim ama o da yokBaşka birine bu konuda bağlı olabileceği geldi aklıma
Hem karısına bu konuda ise başkasına bağlananlar oluyor
Bikac kisi de aynisini dedi. Biraz okudum ve bu bana mantikli geldi. Tabi doktorun teshis etmesi lazim bi. Cunku aseksuele bakiyorum o da benziyo bu damadonna fahise sendromu olabilir mi ? Netten bi okuyun
Çok ciddi manada sevişmeyi, üstüne duş almayı vs külfet belleyen bir arkadaşım vardı(hatta birden çok), kocaları da üstelemiyorlardı. Çok nadir seviştiklerini söylerdi onlar da.Öyle bir algı yok, gercek o.
70 degılse de 50.
Seks kulfet yorucu sacma sapan cırkın bir sey degıl kı, neden birbirini seven insanlar aynı ev ıcınde ayda bir sevissin? Neden buna normal diyelim? Cıftlerın birbirini arzulamamasına neden normal dıyelım, TV izlerken el ele tutuşuyorlar dıye?
İkiniz karsılıklı istemiyorsanız ona bısey diyemem.
Iyi bi psikiyatri doktoru bulun umarim duzelirBikac kisi de aynisini dedi. Biraz okudum ve bu bana mantikli geldi. Tabi doktorun teshis etmesi lazim bi. Cunku aseksuele bakiyorum o da benziyo bu da![]()
Gec evlendim ben. 35Konu sahibi, siz kaç yaşındasınız?
Ne güzel işte adamı bazı insanlar gibi (örnek: benim teyzem gibi) cinsellikle elinde tutmuyorsun. O biliyor ki cinsellik olmazsa kocası başka kadına gider. Ve bunu hep savunur kocanızla cinsel ilişki önemli diye. Evet önemli ama bu tutku olduğu için olmalı ve bir iş gibi görülmemeli kendiliğinden olmalı. Yoksa bazılarının günlük rutini şu: akşam yemek, tv, pijamalar gecelikler, fıtı fıtı, yat. Hergün heyecanlı gibi görünen heyecanı kalmamış ilişkiler olmasındansa gerçekten olması gerektiğinde olmalı.Arkadaslar merhaba.
Ben 5 yildir isin icinden cikamadim. Fikirleriniz benim icin cok onemli.
Ben 5 yildir evliyim ve severek evlendik. Nisanlilik doneminin baslarinda cok istekli ve normaldi hersey. Yani oyle gorunuyodu. Cok uzun surmedi 6 ay sonra evlendik. Evliligimizin ikinci gunu balayina gittik. 10 gun kaldik 1 kere birlikte olduk o sure zarfinda. Ilk rahatsizligimi balayinin sonlarinda dile getirdim. "Aa boyle dusundugunu bilmiyordum. Ben de seni dusunmustum. Tamam bundan sonra normale donerim o zaman" dedi.
O zamandan beri hala ayni. Psikologa da gittik, urolojiye de gittik bi sonuc yok.
Bosanmak istedim defalarca birakmiyoda. Sozler yeminler girla. Ama hic biseyin degistigi yok.
1 sene uzak kalmayi denedim talep etmedim bakalim kendi yanasacak mi diye ama yok. 1 sene yaaa... 1 sene sonra benim patlamamla ister gibi yaptigi icinbu 1 sene oldu 2 sene falan nerdeyse. Ben tartismasam laf sokmasam umurunda bile degil.
Bunun nedenini sordugumda da bilmiyorum diyor. Sevgisini biliyorum. Evde bile bana dokunmadan (elimi tutma vs.) Oturmaz. Baskada hic bir sorunumuz yok. 1 dedigi iki etmez. Iki kurusu olsa bana harcar. Ne bileyim iste ama evliligin temeli cinsellik yok.
Bu nedir sizce? Boyle evlilik olur mu? Paravan dedikleri boyle bisey mi?
Ama olmasi gereken zaman da 1 2 yil olmasa iyiydiNe güzel işte adamı bazı insanlar gibi (örnek: benim teyzem gibi) cinsellikle elinde tutmuyorsun. O biliyor ki cinsellik olmazsa kocası başka kadına gider. Ve bunu hep savunur kocanızla cinsel ilişki önemli diye. Evet önemli ama bu tutku olduğu için olmalı ve bir iş gibi görülmemeli kendiliğinden olmalı. Yoksa bazılarının günlük rutini şu: akşam yemek, tv, pijamalar gecelikler, fıtı fıtı, yat. Hergün heyecanlı gibi görünen heyecanı kalmamış ilişkiler olmasındansa gerçekten olması gerektiğinde olmalı.
Zaten 5 yıl beklemişsiniz ve bence bu acaba dememek için çok yeterli bir süre aslına ama karar sizin.Ben de oyle dusunuyorum. Ileride acaba dememek icin once yeniden daha bilincli sekilde doktora gidip oyle karar verecegim
Mesai saatinde izin alabilir ikinci tel yada adresini bildiği bi ev olabilirYaa ama yapacak zamani da yok ki. Yoksa coktan suphelenmistim ama o da yokanca mesai saatlerinde olmasi lazim o da mumkun degildir sanirim
Geç değil ki 30:)Gec evlendim ben. 35
Aslinda bi cok seyi denedim ama cinsel terapisti denemedim mesela ya da iyi bir uroloji doktorunu. En azindan o seceneklerde ciksin aklimdan diyorum :) belki de sacma amaZaten 5 yıl beklemişsiniz ve bence bu acaba dememek için çok yeterli bir süre aslına ama karar sizin.
Bu edevletten sorgulamayi dikkate alacagim. Benim nasil aklima gelmedi simdiye kadarMesai saatinde izin alabilir ikinci tel yada adresini bildiği bi ev olabilir
Çünkü bi erkeğin en korktuğu seydir iktidarsızlık
Çikolata falan var benim eski eşimle hergün olurdu, bir gün erken gelsin yada beni mutlu edemesin çikolata alır gelirdi eczane
Mesai saati içinde izin alıp daha sonra fazladan mesafe i yapan var
Yada müdürü anlayışlı olup yarım saat izin alsa evde yakınsa gider gelir
Bana kalırsa eşiniz bu konuyu önemsediğine tedavi konusunun üstüne düşmediğine göre bu iş konusunda başkasına bağlanmış olabilir
E devletten hat sorgulamaya bak başka hat varmı
İş telefonundanda arar gerçi şuraya gel dese yada ben geliyorum dese kapatsa yeter
Eşinizin endişelenmemesi çok şüpheli
Bayramdan sonra gidecegim inşallah cumartesi ogrencem çok çok merak ediyorum senin bellimi canımNe güzelsenin cinsiyet belli mi canım
Ne bileyim bana kalsa hala erkendi de herkes gec deyince ☺ tesekkur ederimGeç değil ki 30:)
Umarım kurtulursunuz bu sorundan ya da kocanızdan:/ bana umutsuz göründü![]()