• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paravan evlilik mi?

Aynen. Ne kadar berbat bir durum. O kadar degistirdi ki beni bu durum. Artik ben cirkinim, begenilmez biriyim diye dusundum. Kisiligim tamamen degisti gibi geliyo.keske duzelebilse

Ben kendimi ne kadar sürede toparlarım bilmiyorum hatta toparlayabilir miyim acaba. Daha bu sabah geçmişte bir sürü kişi ile görüştüm kimse beni yeterince istememisti demek ki bende cinsel çekicilik yok diye düşünmüştüm ki şimdi düşünüyorum da hiç de değil gayet arzulanir istenir bir kızdım. Psikolojim alt-üst...

O kısmı atlamışim yeterli olur herhalde delil acisindan
Konu sahıbı bunu dillendircek o bile yeter kocaya.
İspata mıspata gidene kadar ıs adam zaten duyulmasın diye ıslak kedı yavrusuna donuscek.
Cekısmelı bosanacaklarını sanmiyorum, sessizce kabul edecek herseyı.

Seni iyi hissettiren kıyafetlerini giyip yap

Vidro etkili oluyor ama biraz kıskanıyoruz haliyle

O naparsa yapsın salonda
İyiki açmışsınız konuyu, bilen bilir kötü birinin arkasından acı çekiyordum

Tek iyi olduğu konu cinsellikti ve beni alıştırmışt

Size tavsiye verirken kendime bi aydınlanma geldi
İzleme yöntemiyle rahatlattm kendimi ve aşk acım diner gibi oldu

Buradaki Bazı konular bizi korkuturken bazıları aydınlatıyor onu anlatı.

Konu sahıbı bunu dillendircek o bile yeter kocaya.
İspata mıspata gidene kadar ıs adam zaten duyulmasın diye ıslak kedı yavrusuna donuscek.
Cekısmelı bosanacaklarını sanmiyorum, sessizce kabul edecek herseyı.
Zaten bu durumu kaynanamla konustum hani bi derdi varsa ona daha rahat soyler diye. Kadinin bana ilk sordugu sey birine soyledin mi?

konuyu dikkatli incelersen adamın kendini atmin ettiğini , herhangi bi yolla boşaldığını vs de görmemiş.partnerini arzulamayan adamın gözü dışarı kayar, bu adamda o da yok.seks sevmiyosa zaten aseksüeldir.fetişi olsa taş olsa çatlar fetişi olan adam muhakkak bunu da belli eder.pek bi bilginiz olmayan konularda karşıdakina cahil muamelesi yapmadan önce daha bi derin düşünün, iyi akşamlar :)
Ne cahil muamelesi yahu allah allah.. boşaldığını görmemiş niye adam gizli yapıyor belki belki ilgi alanı başka bunu karısının yanında yapsa kadın bilir gelip buraya sormaz herhalde dimi.. kadın bilmiyor.. bu adam hiç boşaltmiyo diye birşey yok herhalde.. her seks yapmayan eşcinsel yada aseksüel değildir.. boşalmak zevk aldığı araç farklıdır ee bunu kadına söylemese nerden bilecek kadın seks yapmiyo sanar belki de gerçekten bi sebepten hiÇ seks yapmiyo farklı şekilde boşaliyo.. her seks yapmayana eşcinsel yada aseksüel diyen de pek bilgili maşallah..

Zaten bu durumu kaynanamla konustum hani bi derdi varsa ona daha rahat soyler diye. Kadinin bana ilk sordugu sey birine soyledin mi?
Hahahahaha ah kızım kıyamam sana diyecegıne millete soyledın mı dıye sormus anası bile.
Bu adam Cekısmelı bosanamaz zaten.
Herseyı kabul edecek oyle bosanacaksın. Bak bu konuda sanslisin.

Hastaneye gittik demıstın terapiye falan, yanlıs mı okudum ben? Ayrıca senin esın anlasmalı bosanacak zaten duyulmasın dıye, hıc kasma sen.

Valla size helal olsun iyi sabretmişsiniz. Açık açık diyeceğim kocam benimle bu kadar birlikte olmasa ayrılamıyorsam başkasıyla olurdum. Adam beni, benim ihtiyaçlarımı, duygularımı düşünmüyor, kendi erkekliginden utanmıyor üstelik çaresine bakmıyor, ben mi düşüneceğim. Ben de insanım fiziksel ihtiyacı bırak herkes begenilmek, arzulanmak ister. 2 sene ne demek ya 😔

Back
X