Paravan evlilik mi?

Aseksüel olabilir İnsanlar hiç bilmiyor aseksüel insanların da olduğunu. gay falan demeye calısmıslar ama bence pek alakası yok Araştırmanızı öneririm Aseksüelse size aşık olduğu halde ilişkiye girme gibi istekleri olmaz. Yani aşık adam arzulamadan duramaz aşık kadın arzulamadan duramaz olayı aseksüellerde yok.

Allah askına suanda itibaren duzelse ne olur, senı yıpratmıs. Ki duzelmez de.
Ufacık caba yok.
Sabaha kadar yalvarsın bosversene.

Yalvarmazsa, Bosanma dilekcesıne yazılacak durumu... millet duyacak. Endısesı bundandır.
Seni sevmekle ılgısı yok. Evlılıgıne kıyamamakla ılgısı yok yalvarmasının..

Senı sevse evliliğine kıyamasa sevısır. Sanki adama bobreklerını ver diyoruz.
Sevısecek ya.
Su hayatta sevdıgınle yaptıgın en guzel aktıvıte degıl mı seks?
Bunu yapmiyor.

Sen de inanıyorsun.
Genclıgıne yazık arkadasım

Yangın yine konuyu özetlemiş şu kızçeyi dikkate al 😀 Sevişmeyen adama koca diyene de ne bileyim 🤓🥳

Yok cnm özele gittim muaneyi 200 yapmış doktor yanımda okadar yoktu kadı doğum da ilgilenmedi görmedim dedi biraz daha büyüsün daha uygun özel doktor var 100 TL oraya gidicem inşallah senin net oldumu cnm
Yok canım benim randevu 26 sında bakalım hayırlısı Allahdan artık

Bir eşin isteği ya vardır ya yoktur.
İster gay ister aseksüel olsun ne farkedecek ki?

Bunun nedeni sonuçta siz değilsiniz, çözmek istiyorsa kendisi terapistle çözüm arayabilir?
İlişkinin başında bu yönde size bilgi verdi mi, elbette hayır, yani yalan da söylüyor.

Asıl nedenin kendisi gayet de iyi farkında, çözümü olmadığını bildiği için günü kurtaracak davranışlara giriyor. 🤦‍♀️

Daha fazla vakit kaybetmeyin, inanın harcadığınız her bir gün mutlu günlerinizi bir kere daha erteliyor.

Arzulamama hakkının kabul edin ve eline boşanma kağıdını verin.

Bir eşin isteği ya vardır ya yoktur.
İster gay ister aseksüel olsun ne farkedecek ki?

Bunun nedeni sonuçta siz değilsiniz, çözmek istiyorsa kendisi terapistle çözüm arayabilir?
İlişkinin başında bu yönde size bilgi verdi mi, elbette hayır, yani yalan da söylüyor.

Asıl nedenin kendisi gayet de iyi farkında, çözümü olmadığını bildiği için günü kurtaracak davranışlara giriyor. 🤦‍♀️

Daha fazla vakit kaybetmeyin, inanın harcadığınız her bir gün mutlu günlerinizi bir kere daha erteliyor.

Arzulamama hakkının kabul edin ve eline boşanma kağıdını verin.
Kesinlikle 😍

Arkadaslar merhaba.
Ben 5 yildir isin icinden cikamadim. Fikirleriniz benim icin cok onemli.
Ben 5 yildir evliyim ve severek evlendik. Nisanlilik doneminin baslarinda cok istekli ve normaldi hersey. Yani oyle gorunuyodu. Cok uzun surmedi 6 ay sonra evlendik. Evliligimizin ikinci gunu balayina gittik. 10 gun kaldik 1 kere birlikte olduk o sure zarfinda. Ilk rahatsizligimi balayinin sonlarinda dile getirdim. "Aa boyle dusundugunu bilmiyordum. Ben de seni dusunmustum. Tamam bundan sonra normale donerim o zaman" dedi.

O zamandan beri hala ayni. Psikologa da gittik, urolojiye de gittik bi sonuc yok.

Bosanmak istedim defalarca birakmiyoda. Sozler yeminler girla. Ama hic biseyin degistigi yok.

1 sene uzak kalmayi denedim talep etmedim bakalim kendi yanasacak mi diye ama yok. 1 sene yaaa... 1 sene sonra benim patlamamla ister gibi yaptigi icinbu 1 sene oldu 2 sene falan nerdeyse. Ben tartismasam laf sokmasam umurunda bile degil.

Bunun nedenini sordugumda da bilmiyorum diyor. Sevgisini biliyorum. Evde bile bana dokunmadan (elimi tutma vs.) Oturmaz. Baskada hic bir sorunumuz yok. 1 dedigi iki etmez. Iki kurusu olsa bana harcar. Ne bileyim iste ama evliligin temeli cinsellik yok.
Bu nedir sizce? Boyle evlilik olur mu? Paravan dedikleri boyle bisey mi?

Benim de evliliğim tam böyleydi. 3.5 sene direndim. Sonra ayrıldık :)

Bence paravan değil okuduğum kadarıyla paravan evlilik yapanlar genelde bir süre sonra sıkışıp kaldığı için evdeki eşe karşı çok agresif oluyorlar.Herhangi bir temasta dahi bulunmak istemiyorlar.Sizin ki cinsel isteksizlik gibi görünüyor.İyi bir doktora gidin gitmeden önce eşinizle oturup güzel bir şekilde konuşun bunun bir sorun olduğunu kabullenirse üstesinden daha kolay gelebilirsiniz

Tabi sen tecrübelisin ben dün ilk defa hareketi hisettim dünyalar benim oldu zaten bütün günüm mutlu geçti kızımin 👼🏻😍sayesinde
Daim olsun inşallah benim diğerleri böyle değildi bu hareketli bende çok mutlu oluyorum doğrusu hissetmek çok farklı oluyo

Back
X