Paravan evlilik mi?

beni şok ettiniz gerçekten... kesinlikle katılmıyorum. habire habire sevişmek mi lazım illa??!!! adam sana sevgisini gösteriyormuş, seni mutlu ediyormuş. gerçekten ilginç
E o zaman ne diyelim böyle bı koca size en kısa zamanda nasip olsun inşallah dimi...
Size garip gelmediğine göre sorun etmeden mutlu mesut yaşarsınız.

Aynen öyle yakın çevremde de görüyorum duyuyorum. Karıları hep diyo ki çok iyi davranıyor ev işine yardımcı ne yemek yaptın sormaz ne koysam önüne beğenir, eviyle ilgili ve asla tartışmaz çok iyi anlaşıyoruz ama seks yok. Sanırım böyle adamlar eşlerini yumuşak huyları ile bağlıyor evde temizlik yapıp eksiğini kapatmaya çalışıyor. Kadın da diyo ki milletin kocası sevişiyo da noluyo yemek beğenmez kavga çıkarır temizlik yapmaz. En azından iyi anlaşıyoruz diye avutuyolar kendilerini Bi süre
+1
Aynen aynen valla çok güzel bı yorum.

Ya aynısını yaşadım,yaşamıştım evliliğimde, ben çözüm bulamamıştım,3 yil evli kldm ,ki boşandım,tabi farklı kötü alışkanlıkları da vardı,demekki değişmiyorlar, bir kez daha şahit olduk

Eşcinsel muhtemelen. Bazı arkadaşlar illaki fark ederdiniz yazmış ama fark edilmeme durumunu bizzat gözümle gördüğüm için katılmadım o düşünceye.

Gündüz bir bankada takım elbisesiyle kravatıyla son derece erkeksi hali tavrıyla çalışan bi adam,gece o şehrin en ünlü kulübünde kadin ismiyle ve oldukça feminen bir tarzla karşımıza çıkınca küçük dilimizi yutuyorduk az daha. Adamin evli ve 3 çocuk babası olduğunu da ekleyeyim.

Bu konuda çaba göstermiyorsa boşarım hiç vakit kaybetmem
Yakın bir arkadaşım bir ay önce boşandı bu sebepten, aynı anlattığınız tipte bir adamı 14 sene çekti, kızın psikolojisi bozuldu, özgüveni yıkıldı, çok hasar aldı bu evlilikten. Diyeceğim o ki zaman kaybetmeyin fazla, olmuyorsa olmuyordur
Ben de böyle bi evlilik yaşayıp, aldatulip ,yol verenlerdenim,hiç çekme

Eşcinsel muhtemelen. Bazı arkadaşlar illaki fark ederdiniz yazmış ama fark edilmeme durumunu bizzat gözümle gördüğüm için katılmadım o düşünceye.

Gündüz bir bankada takım elbisesiyle kravatıyla son derece erkeksi hali tavrıyla çalışan bi adam,gece o şehrin en ünlü kulübünde kadin ismiyle ve oldukça feminen bir tarzla karşımıza çıkınca küçük dilimizi yutuyorduk az daha. Adamin evli ve 3 çocuk babası olduğunu da ekleyeyim.
Bizde host bı arkadaşım, host arkadaşı ile karşılaştık bı eglence mekanında çocuk inanamadi dedim bu azılı gay.
Evliymis bide bı bluz giymisti bı danslar ediyordu inanılır gibi değil arkadaş sokkkk.

Bide çok ünlü bı avukat vardı yıllar önce anahaner bültenlerindd haber kanallarında haber oldu.
Otel odasında aman pembe kafin iç çamaşırları giymiş jartiyerli felan. Adamı öldürmüşlerdi.
Şok olmuştu avukatı tanıyan herkes.

Çok gizli bı şekilde ilerleyenler var.

Yok yahu insan rahatsız olur. Ne demek hiç. sevişmemek.. Kadının ihtiyacı olmazmı? Kadının tek ihtiyacı kendisine iyi davranan birimi? Herşey bir kenara peki biriken sıvıyı nasıl dışarı atıyor? Banyoda falan mı? Sorun nedir tanımlanmalı bence.. Böyle bekle bekle nedir ya! Adam kendisi bir açıklama yapmıyormu?

1 sene mi 🙄🙄🙄
Hiç normal değil cnm ya
Ereksyon sorunu mu var eşinin ?
Ne bilim sen yaklaşsan ondan beklemesen
Ama bir erkek normalse de kendi ister yani bırakmaz
Bu tip konuları çok duyuyorum valla bu ara
Bu erkeklere ne oluyor böyle

Bizde host bı arkadaşım, host arkadaşı ile karşılaştık bı eglence mekanında çocuk inanamadi dedim bu azılı gay.
Evliymis bide bı bluz giymisti bı danslar ediyordu inanılır gibi değil arkadaş sokkkk.

Bide çok ünlü bı avukat vardı yıllar önce anahaner bültenlerindd haber kanallarında haber oldu.
Otel odasında aman pembe kafin iç çamaşırları giymiş jartiyerli felan. Adamı öldürmüşlerdi.
Şok olmuştu avukatı tanıyan herkes.

Çok gizli bı şekilde ilerleyenler var.
Hatırladım o adamı. Unutmadım hatta hiç. Adam baro başkanı mıydı bir şeylerdi baya hatırlı bir avukattı. Kelli felli aile babası gibiydi. Masör bir gençle anlaşmış ilişkiye girmek için, anladığım kadarıyla adam pasifti. İstek arttırıcı ilaçlar almış kalp krizi falan demişlerdi sözde doğrusunu Allah bilir tabii. Bir de iğrenç olacak ama ben bir prno da denk gelmiştim, yerli prno merak etmiştim. Orda gay kategorisi görünce şaşırdım. Bir baktım bildiğimiz ikisi de amca diyeceğimiz tipte insanlardı. Belki onların da eşi ve çocukları falan var. Bu işin saklanmaması lazım kimse öyle eş istemez.

Kimse cozum bulamadi sanirim :KK43:
Herşeyin fazlası zarar bnm ayrıldığım eşim de aldatmıştı bn affetmiştim.ama kendinde aşağılık psikolojisi vardi 3 gun de bir birliktelik istiyordu olmayınca kusuyordu kafasında kurtuluyordu isten gelmişsin yorgunsun diye düşünmüyordu beraberlikte 'nden de orgazm ol diye direniyordu kendi gönlü olduğu yetmez gibi düş aldigimdansuphe ediyordu kişisel temizliğinden şüphe ediyordu çok zor yani okuyunca şaşkın oldum evlili çocuk olduğu için birde vicdanlı ahlaklı anlayışlı olunca karşılıklı çekiliyor aklıma şu geldi depresyon ilaçları cinselliği bitiriyor kullandığı antidepseran ilaç varmi sizden gizli

Hatırladım o adamı. Unutmadım hatta hiç. Adam baro başkanı mıydı bir şeylerdi baya hatırlı bir avukattı. Kelli felli aile babası gibiydi. Masör bir gençle anlaşmış ilişkiye girmek için, anladığım kadarıyla adam pasifti. İstek arttırıcı ilaçlar almış kalp krizi falan demişlerdi sözde doğrusunu Allah bilir tabii. Bir de iğrenç olacak ama ben bir prno da denk gelmiştim, yerli prno merak etmiştim. Orda gay kategorisi görünce şaşırdım. Bir baktım bildiğimiz ikisi de amca diyeceğimiz tipte insanlardı. Belki onların da eşi ve çocukları falan var. Bu işin saklanmaması lazım kimse öyle eş istemez.
Aynen çok pis zihniyet içindeyiz.
Kendini saklayarak başka insanlarin hayatlarını mahvediyorlar.

Ay o avukat unutulacak gibi değil ki.
Buzlamamislardi görüntüyü kıllı esmer kara bı adam pembe iç çamaşır jartiyer.
Kinamaktan felan asla değil, isteyen tercihleri doğrultusunda yaşasın ama hiç bir kadını yalanları ile mafetmesinler...

Konu sahibi merhaba beni etiketlemişler konuya .
Benim yasadiklarima cok benziyor bende ilk yillar boyle konular açmıştım.
Simdi 6 yil oldu artik bosanmaya karar verdim ben.
Size önereceğim en onemli sey bi ruh sağlığı uzmanıyla görüşmeniz ama isinde uzman bi klinik psikolog olmali bu.
Ve sabrederek seanslara uzun sure devam etmelisiniz.

Evet normal olmadığının farkındayım eşimin bir rahatsızlığı var zaten yakın zamanda tedaviye başlayacağız.☺ Hergün ilişki yaşarsın da adam yine gider aldatır küfreder söver sayar. Evliliğin temelini saygı sevgi oluşturur, cinsellik ve ten uyumu sevginin getirmiş olduğu bir olgudur ve ihtiyaçtır. Evet cinsellikte önemli ama sevgi yoksa bir hiç. Bunu söylemeye çalışmıstım
Burada size tepki vermişler, haklı haksız bilemem ama aynı durumu ben psikiyatriste danıştım. Dedi ki : kimse için sorun yoksa normal.
Şimdi buradaki yazıları görünce şaşırdım

Burada size tepki vermişler, haklı haksız bilemem ama aynı durumu ben psikiyatriste danıştım. Dedi ki : kimse için sorun yoksa normal.
Şimdi buradaki yazıları görünce şaşırdım
Ben kadın için de erkek içinde evliliği sadece cinselliğe dayandırmanın yanlış olduğunu savunmuştum, tabi ki bazıları icin ilk sırada cinsellik olabilir ama benim icin sevgi, saygı sonra cinsellik. İki kişide birbirini arzuluyorsa zaten sıkıntı yok. belki de kendi cümlelerimden yanlış anlaşılmıs olabilir 🌸☺️

Back
X