• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paravan evlilik mi?

Bana da madonna fahişe sendromu gibi geldi.Ay bu erkeklerin saçma sapan sendromlarından,tavırlarından gına geldi.Bir taneside düzgün olmaz mı ya
Burda bi konu vardı adam bu sekilde ama yaklasmıyor kadına. Şefkatini sevgisini eksik etmiyor fakat cinsellik maalesef yok. Umarım değildir.

insanların ruhsal ya da fiziksel rahatsızlıkları olabilir, birbirimize destek olmalıyız böyle zamanlarda ancak sizin en büyük probleminiz bence eşinizin bu durumu düzeltmesi için hiç çaba göstermemesi.. Hele de çocugunuz yoksa hic düsünmeden yolunuza bakın derim.. Bu durum zamanla özgüveninizi etkiler, mutsuz olursunuz.. Onca yıli da mutsuz geçirmeye değer mi?
Yok canim etkiledi bile. Bi de evlenmeden once uyarmistim. "Bak evlilikte sorunlar olabilir ama cinsellikten yana olmasin" diye. O lafim mi baski yapti bilemiyorum

6 yillik evliyim benim esim de oyle. 1 yil hic yanasmadigini biliyorum. butun doktorlara gitti hersey normal. aldatma ya da paravan ihtimali benim de aklima gelmisti ama brnim esimin benden baska kimsesi yok ne ailesi ne arkadasi... bana inanilmaz duskundur biz arabaya parca alinacaksa sanayiye bile birlikte gideriz. ben mutlu olayim diye cabalar didinir, ne istersem yapmaya calisir, ev islerine inanilmaz yardimcidir, ama cinsellik konusu yok yani. aklima bile gelmiyor diyor, normal ona gore aylarca sevismemek...

bence yedigimiz ictigimizden boylr

Yaa nasil anlatayim bi tuhaf. Sanki kimseyle daha once bisey yasamamis gibi. Ilkinde ben gulmustum mesela napiyosun sen oyle diye 😊 anlatilmasi biraz zor. Cocugum var 1 tane. Duzeldim dedigi kandirdigi zamanlardan. Hamile kaldigimdan beri de yine hala yok. 9 ay hamilelik 1 yasinda bebek iste dusunbne kadar olmusv
Çocuğunuz varsa çocuğunuz için bir süre daha çaba gösterin hormonal bir bozukluk çıkmadıysa psikiyatri için ikna edin gerekirse boşanırım diye rest Çekin yıllarınız böyle gitmesin

6 yillik evliyim benim esim de oyle. 1 yil hic yanasmadigini biliyorum. butun doktorlara gitti hersey normal. aldatma ya da paravan ihtimali benim de aklima gelmisti ama brnim esimin benden baska kimsesi yok ne ailesi ne arkadasi... bana inanilmaz duskundur biz arabaya parca alinacaksa sanayiye bile birlikte gideriz. ben mutlu olayim diye cabalar didinir, ne istersem yapmaya calisir, ev islerine inanilmaz yardimcidir, ama cinsellik konusu yok yani. aklima bile gelmiyor diyor, normal ona gore aylarca sevismemek...

Niye terapi görmesini istemediniz ?

Iste benim esimde boyle. Sevmese niye o kadar ustume dussunde diyorum. Anlayamiyorum. Bu da cok kafa karistirici bi durum. Yoksa coktann bitirmistim.

Iste benim esimde boyle. Sevmese niye o kadar ustume dussunde diyorum. Anlayamiyorum. Bu da cok kafa karistirici bi durum. Yoksa coktann bitirmistim.
O bahsettiğimiz konuda ki Adamda çok iyi ve anlayışlıydı.O yüzden o konun sahibi evliliğini bitiremiyordu bir daha böyle iyi birini bulamam belki diyordu resmen aynısı sizinkiyle ama onların çocuğu yoktu.En son Adamı evden göndermişti biraz ayrı kalalım diye

O bahsettiğimiz konuda ki Adamda çok iyi ve anlayışlıydı.O yüzden o konun sahibi evliliğini bitiremiyordu bir daha böyle iyi birini bulamam belki diyordu resmen aynısı sizinkiyle ama onların çocuğu yoktu.En son Adamı evden göndermişti biraz ayrı kalalım diye
Yaa evet istr. Ilgi alaka anlayis destek vs hersey var. Ayy cok benziyo yaa keske yazsa en azindan fikir olur belki birbirimize. Bu cok iyilikte fazla kafa karistirici oluyo. Bazen diyorum ki keske kotu baska yonu olsa daha iyi belki hic kafam karismayacak bitiricem direk. Ama boyle olunca zor. Niye bu adamlarda acik acik sorun neyse anlatmazlar anlamam. Daha mi iyi boyle off

Yaa nasil anlatayim bi tuhaf. Sanki kimseyle daha once bisey yasamamis gibi. Ilkinde ben gulmustum mesela napiyosun sen oyle diye 😊 anlatilmasi biraz zor. Cocugum var 1 tane. Duzeldim dedigi kandirdigi zamanlardan. Hamile kaldigimdan beri de yine hala yok. 9 ay hamilelik 1 yasinda bebek iste dusunbne kadar olmusv
inşallah korktuğunuz gibi olmaz

Back
X