• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paravan evlilik mi?

Evet normal olmadığının farkındayım eşimin bir rahatsızlığı var zaten yakın zamanda tedaviye başlayacağız.☺ Hergün ilişki yaşarsın da adam yine gider aldatır küfreder söver sayar. Evliliğin temelini saygı sevgi oluşturur, cinsellik ve ten uyumu sevginin getirmiş olduğu bir olgudur ve ihtiyaçtır. Evet cinsellikte önemli ama sevgi yoksa bir hiç. Bunu söylemeye çalışmıstım
Tedavi olacaksanız ve bunu bir sorun olarak niteliyorsaniz zaten sıkıntı yok. Siz az önce sorun değil gibi yazdığınız için bu şekilde yanıt verdim. Bir sorunu olmadığı halde benimle cinsellik yaşamayan ve beni doyurmayan bir adama karşı saygım da sevgim de kalmaz benim açıkçası, insanız, ihtiyaclarimiz var :) Evliliğin temeli bence sevgi, saygı, cinselliktir.

Ne dedi

Seks çirkin birşey demedim, tabi ki cift olarak birbirimizi arzuluyoruz, eşimin rahatsızlığı var ve tedavi olacak zaten ondan kaynakli oldugunu düşünüyoruz. Evlilik için en önemli parametrenin sevgi saygı olduğunu düşünüyorum sevgi olduktan sonra gerisi gelir zaten
Benim dediğim hastalık harici. Evlilikte tek sevgi yeterli değil bence Kardesimi çok seviyorum onla yaşayim o zaman neden evleneyim ki

Tedavi olacaksanız ve bunu bir sorun olarak niteliyorsaniz zaten sıkıntı yok. Siz az önce sorun değil gibi yazdığınız için bu şekilde yanıt verdim. Bir sorunu olmadığı halde benimle cinsellik yaşamayan ve beni doyurmayan bir adama karşı saygım da sevgim de kalmaz benim açıkçası, insanız, ihtiyaclarimiz var :) Evliliğin temeli bence sevgi, saygı, cinselliktir.
Tabiki düşüncelerinize katılıyorum aynı düşünüyoruz. Eşim tedavi olduktan sonra eminim ki düzelecektir. Ben sadece benim için yazdığınız gibi sıralama olarak önce sevgi sonra saygı sonra cinsellik geliyor, bu onu tamamen ekarte ettiğim anlamına gelmiyor yanlış anlaşıldîm☘️

Uroloji hersey normal bi sorun yok dedi. Psikologa da "ben elin adamindan ne tavsiye alicam sacma sapan konusuyo ben zaten duzeldim" dedi birakti. Ama 5 yildir boyle 1 veya 1 senede oluyo diye dusun yani
peki olduğunda nasıl ayıptır sorması
aceleci mi yoksa mutlu etmeye yönelik mi?
çocuğunuz var mı?

insanların ruhsal ya da fiziksel rahatsızlıkları olabilir, birbirimize destek olmalıyız böyle zamanlarda ancak sizin en büyük probleminiz bence eşinizin bu durumu düzeltmesi için hiç çaba göstermemesi.. Hele de çocugunuz yoksa hic düsünmeden yolunuza bakın derim.. Bu durum zamanla özgüveninizi etkiler, mutsuz olursunuz.. Onca yıli da mutsuz geçirmeye değer mi?

peki olduğunda nasıl ayıptır sorması
aceleci mi yoksa mutlu etmeye yönelik mi?
çocuğunuz var mı?
Yaa nasil anlatayim bi tuhaf. Sanki kimseyle daha once bisey yasamamis gibi. Ilkinde ben gulmustum mesela napiyosun sen oyle diye 😊 anlatilmasi biraz zor. Cocugum var 1 tane. Duzeldim dedigi kandirdigi zamanlardan. Hamile kaldigimdan beri de yine hala yok. 9 ay hamilelik 1 yasinda bebek iste dusunbne kadar olmusv

Back
X