Ya ben de bi anlasam hersey benim icin daha kolay olacak belki. Soruyorum soruyorum cevap yok. Tek dedigi "bilmiyorum"Allah Allah çok değişik yani hani 10 gün 20 gün anlarım da 2 sene çok uzun bir zaman
Iste haklisiniz da kandim mi diyeyim. Ne bilim yaa... olan oldu artik en azindan bu hormon testi ve cinsel terapi deneyip oyle net karar vermek sanirimCinsellik olmadan evlilik olmaz, cinsellik yoksa eninde sonunda agresif bir insan olur çıkarsınız
Bence bu kadar uzatmammalıydınız
Ama urolojiye gittik anlamaz miydi kiİktidarsızlık dedikleri durum gibi eşinizdeki
Hayir canim kullanmiyorEşiniz psikiyatrik ilaç kullanıyor mu?
Cok tesekkur ederimŞu konuya bir bakın.
5 yıllık evlilik,32 yaş,çelişkiler
Merhaba kızlar konu uzun zamanı olmayanlar okumasin uyarayım şimdiden kusura bakmayın. Bilmeyenler için özet geceyim kısaca eskiden buraya çok konu açtım evliligimle ilgili. Ilk günden beri eşim cinsel anlamda isteksiz bi adam ilişkimizde şehvet değil hep şefkat olmuştur. 2.yilimizda terapiye...www.kadinlarkulubu.com
Farkettıysen eslerıne cınsel olarak uzak olan adamlar cok iyi oluyorlar evliliklerinde.O bahsettiğimiz konuda ki Adamda çok iyi ve anlayışlıydı.O yüzden o konun sahibi evliliğini bitiremiyordu bir daha böyle iyi birini bulamam belki diyordu resmen aynısı sizinkiyle ama onların çocuğu yoktu.En son Adamı evden göndermişti biraz ayrı kalalım diye
Yani ayda 1 gerçekten yetersiz değil mi? O istemese ben isterim yaniToplumumuzda öyle bir algı var ki evliliğin %70i cinsellik diye. Bana yanlış geliyor. Benim eşimde öyle cinselliğe çok düşkün değildir ama bana düşkündür. Üzmez mutlu eder sevgisini hissettirir. Bende aynı şekilde. Ayda 1-2 tabi ki oluyor ama bazen 1i onun isteğiyleyse 2si benim. Ne biliyim herşeyin fazlası zarar ama 1 sene diyorsunuz bu biraz fazla uzun bir süre
Aynen. Ne kadar berbat bir durum. O kadar degistirdi ki beni bu durum. Artik ben cirkinim, begenilmez biriyim diye dusundum. Kisiligim tamamen degisti gibi geliyo.keske duzelebilseBenim eşimin de hiç aklına gelmiyordu. 7 yıllık evliliğimizde 10 kez falan birlikte olduk. Hepsi de benim çabamla... 3 yıldır ben artık pes ettim. bir kez bile talep etmedi. Boşandık yakım zamanda ... Açmadan solan bir gül goncası gibi hissediyorum kendimi.... psikolojim yerlerde...
Ben de oyle diyorum zaten. Acigini kapatiyor. Hatta ben artik sinirlendim yemek falan da yapmiyorum kendisi isten gelip yapiyo. Ama yine de pes etmiyoFarkettıysen eslerıne cınsel olarak uzak olan adamlar cok iyi oluyorlar evliliklerinde.
peki çocuk oldu mu?Benim eşimin de hiç aklına gelmiyordu. 7 yıllık evliliğimizde 10 kez falan birlikte olduk. Hepsi de benim çabamla... 3 yıldır ben artık pes ettim. bir kez bile talep etmedi. Boşandık yakım zamanda ... Açmadan solan bir gül goncası gibi hissediyorum kendimi.... psikolojim yerlerde...
Evet çünkü cinselliğin evliliğin çok büyük bir bölümünü kapladığını ve o bölümü veremedikleri için eşlerinin uzaklaşacağını biliyorlar.Başka yönlerden kendilerini vazgeçilmez yapmaya çalışıyorlar.Farkettıysen eslerıne cınsel olarak uzak olan adamlar cok iyi oluyorlar evliliklerinde.
Al ıste.Ben de oyle diyorum zaten. Acigini kapatiyor. Hatta ben artik sinirlendim yemek falan da yapmiyorum kendisi isten gelip yapiyo. Ama yine de pes etmiyo
Ne yapın ne edin psikoloğa gidin mutlakaYa ben de bi anlasam hersey benim icin daha kolay olacak belki. Soruyorum soruyorum cevap yok. Tek dedigi "bilmiyorum"
Ona sorsan hayatindan cok mutlu hic sikayetci degil ☺ hatta dusunecegi yerde bi de ustune aman sakin senn yapma yorulma ben eve gelince yapicam diyo. Bu beni daha da sinir ediyo.Al ıste.
Bunun normali sudur, kadın yemek yapmayacak senınle muhattap olmayacak kıvama gelmis mutsuzluktan.
Cozumu, isten gelince yemek yapmak mı?
Ben napıyorum ya dıye sorgulayıp Sevısmek mi?
Bu adam duzelmez.
Boşanmak istiyom bırakmiyo ne yaaArkadaslar merhaba.
Ben 5 yildir isin icinden cikamadim. Fikirleriniz benim icin cok onemli.
Ben 5 yildir evliyim ve severek evlendik. Nisanlilik doneminin baslarinda cok istekli ve normaldi hersey. Yani oyle gorunuyodu. Cok uzun surmedi 6 ay sonra evlendik. Evliligimizin ikinci gunu balayina gittik. 10 gun kaldik 1 kere birlikte olduk o sure zarfinda. Ilk rahatsizligimi balayinin sonlarinda dile getirdim. "Aa boyle dusundugunu bilmiyordum. Ben de seni dusunmustum. Tamam bundan sonra normale donerim o zaman" dedi.
O zamandan beri hala ayni. Psikologa da gittik, urolojiye de gittik bi sonuc yok.
Bosanmak istedim defalarca birakmiyoda. Sozler yeminler girla. Ama hic biseyin degistigi yok.
1 sene uzak kalmayi denedim talep etmedim bakalim kendi yanasacak mi diye ama yok. 1 sene yaaa... 1 sene sonra benim patlamamla ister gibi yaptigi icinbu 1 sene oldu 2 sene falan nerdeyse. Ben tartismasam laf sokmasam umurunda bile degil.
Bunun nedenini sordugumda da bilmiyorum diyor. Sevgisini biliyorum. Evde bile bana dokunmadan (elimi tutma vs.) Oturmaz. Baskada hic bir sorunumuz yok. 1 dedigi iki etmez. Iki kurusu olsa bana harcar. Ne bileyim iste ama evliligin temeli cinsellik yok.
Bu nedir sizce? Boyle evlilik olur mu? Paravan dedikleri boyle bisey mi?
Ne desin, neden yemek yapmıyorsun dıyıp bagırsın sende yeter be dıyıp terk et sonra millet ogrensın mı?Ona sorsan hayatindan cok mutlu hic sikayetci degil ☺ hatta dusunecegi yerde bi de ustune aman sakin senn yapma yorulma ben eve gelince yapicam diyo. Bu beni daha da sinir ediyo.
Buradaki yorumlardan kendime bi yol cizdim. O sekilde devam edip son karari oyle verecegim. Ileride en azindan kendime ve cocuguma ben herseyi denedim derim. Degerli yorumlariniz icin cok tesekkur ederimNe yapın ne edin psikoloğa gidin mutlaka
Belki degil bence kesinlikle o yuzden bu kadar iyiler. Yoksa duyacaklari laf belli.Ne desin, neden yemek yapmıyorsun dıyıp bagırsın sende yeter be dıyıp terk et sonra millet ogrensın mı?
Elbette yemek yapacak.
Alttan alacak.
Belkı de bu yuzden asırı iyiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?