Paravan evlilik mi?

Cok tesekkur ederim

Benim eşimin de hiç aklına gelmiyordu. 7 yıllık evliliğimizde 10 kez falan birlikte olduk. Hepsi de benim çabamla... 3 yıldır ben artık pes ettim. bir kez bile talep etmedi. Boşandık yakım zamanda ... Açmadan solan bir gül goncası gibi hissediyorum kendimi.... psikolojim yerlerde...

Farkettıysen eslerıne cınsel olarak uzak olan adamlar cok iyi oluyorlar evliliklerinde.

Yani ayda 1 gerçekten yetersiz değil mi? O istemese ben isterim yani

Farkettıysen eslerıne cınsel olarak uzak olan adamlar cok iyi oluyorlar evliliklerinde.
[/QUOTE]
Evet çünkü cinselliğin evliliğin çok büyük bir bölümünü kapladığını ve o bölümü veremedikleri için eşlerinin uzaklaşacağını biliyorlar.Başka yönlerden kendilerini vazgeçilmez yapmaya çalışıyorlar.

Aynen. Ne kadar berbat bir durum. O kadar degistirdi ki beni bu durum. Artik ben cirkinim, begenilmez biriyim diye dusundum. Kisiligim tamamen degisti gibi geliyo.keske duzelebilse

peki çocuk oldu mu?

Evet çünkü cinselliğin evliliğin çok büyük bir bölümünü kapladığını ve o bölümü veremedikleri için eşlerinin uzaklaşacağını biliyorlar.Başka yönlerden kendilerini vazgeçilmez yapmaya çalışıyorlar.
[/QUOTE]
Bu arada ben bi ara baska bir konu ile alakali psikologa gitmistim. Kadin nerden anladiysa donup donup esime getiriyodu konuyu. Az bucuk anlattim. Kadinin dedigi annesi ile iliskisi sagliksiz olan, bagli degil bagimli olan erkeklerde bu durum olabilir. Madonna fahise sendromu mantikli geldi gibi bizim duruma. O da nasil sacma bi sendromsa oyle

Ben de oyle diyorum zaten. Acigini kapatiyor. Hatta ben artik sinirlendim yemek falan da yapmiyorum kendisi isten gelip yapiyo. Ama yine de pes etmiyo
Al ıste.
Bunun normali sudur, kadın yemek yapmayacak senınle muhattap olmayacak kıvama gelmis mutsuzluktan.
Cozumu, isten gelince yemek yapmak mı?
Ben napıyorum ya dıye sorgulayıp Sevısmek mi?

Bu adam duzelmez.

Al ıste.
Bunun normali sudur, kadın yemek yapmayacak senınle muhattap olmayacak kıvama gelmis mutsuzluktan.
Cozumu, isten gelince yemek yapmak mı?
Ben napıyorum ya dıye sorgulayıp Sevısmek mi?

Bu adam duzelmez.
Ona sorsan hayatindan cok mutlu hic sikayetci degil ☺ hatta dusunecegi yerde bi de ustune aman sakin senn yapma yorulma ben eve gelince yapicam diyo. Bu beni daha da sinir ediyo.

Boşanmak istiyom bırakmiyo ne yaa

Ona sorsan hayatindan cok mutlu hic sikayetci degil ☺ hatta dusunecegi yerde bi de ustune aman sakin senn yapma yorulma ben eve gelince yapicam diyo. Bu beni daha da sinir ediyo.
Ne desin, neden yemek yapmıyorsun dıyıp bagırsın sende yeter be dıyıp terk et sonra millet ogrensın mı?
Elbette yemek yapacak.
Alttan alacak.
Belkı de bu yuzden asırı iyiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…