Paravan evlilik mi?

Şu konuya bir bakın.

Cok tesekkur ederim 🙏

Benim eşimin de hiç aklına gelmiyordu. 7 yıllık evliliğimizde 10 kez falan birlikte olduk. Hepsi de benim çabamla... 3 yıldır ben artık pes ettim. bir kez bile talep etmedi. Boşandık yakım zamanda ... Açmadan solan bir gül goncası gibi hissediyorum kendimi.... psikolojim yerlerde...

O bahsettiğimiz konuda ki Adamda çok iyi ve anlayışlıydı.O yüzden o konun sahibi evliliğini bitiremiyordu bir daha böyle iyi birini bulamam belki diyordu resmen aynısı sizinkiyle ama onların çocuğu yoktu.En son Adamı evden göndermişti biraz ayrı kalalım diye
Farkettıysen eslerıne cınsel olarak uzak olan adamlar cok iyi oluyorlar evliliklerinde.

Toplumumuzda öyle bir algı var ki evliliğin %70i cinsellik diye. Bana yanlış geliyor. Benim eşimde öyle cinselliğe çok düşkün değildir ama bana düşkündür. Üzmez mutlu eder sevgisini hissettirir. Bende aynı şekilde. Ayda 1-2 tabi ki oluyor ama bazen 1i onun isteğiyleyse 2si benim. Ne biliyim herşeyin fazlası zarar ama 1 sene diyorsunuz bu biraz fazla uzun bir süre :110:
Yani ayda 1 gerçekten yetersiz değil mi? O istemese ben isterim yani

Farkettıysen eslerıne cınsel olarak uzak olan adamlar cok iyi oluyorlar evliliklerinde.
[/QUOTE]
Evet çünkü cinselliğin evliliğin çok büyük bir bölümünü kapladığını ve o bölümü veremedikleri için eşlerinin uzaklaşacağını biliyorlar.Başka yönlerden kendilerini vazgeçilmez yapmaya çalışıyorlar.

Benim eşimin de hiç aklına gelmiyordu. 7 yıllık evliliğimizde 10 kez falan birlikte olduk. Hepsi de benim çabamla... 3 yıldır ben artık pes ettim. bir kez bile talep etmedi. Boşandık yakım zamanda ... Açmadan solan bir gül goncası gibi hissediyorum kendimi.... psikolojim yerlerde...
Aynen. Ne kadar berbat bir durum. O kadar degistirdi ki beni bu durum. Artik ben cirkinim, begenilmez biriyim diye dusundum. Kisiligim tamamen degisti gibi geliyo.keske duzelebilse

peki çocuk oldu mu?

Evet çünkü cinselliğin evliliğin çok büyük bir bölümünü kapladığını ve o bölümü veremedikleri için eşlerinin uzaklaşacağını biliyorlar.Başka yönlerden kendilerini vazgeçilmez yapmaya çalışıyorlar.
[/QUOTE]
Bu arada ben bi ara baska bir konu ile alakali psikologa gitmistim. Kadin nerden anladiysa donup donup esime getiriyodu konuyu. Az bucuk anlattim. Kadinin dedigi annesi ile iliskisi sagliksiz olan, bagli degil bagimli olan erkeklerde bu durum olabilir. Madonna fahise sendromu mantikli geldi gibi bizim duruma. O da nasil sacma bi sendromsa oyle

Ben de oyle diyorum zaten. Acigini kapatiyor. Hatta ben artik sinirlendim yemek falan da yapmiyorum kendisi isten gelip yapiyo. Ama yine de pes etmiyo
Al ıste.
Bunun normali sudur, kadın yemek yapmayacak senınle muhattap olmayacak kıvama gelmis mutsuzluktan.
Cozumu, isten gelince yemek yapmak mı?
Ben napıyorum ya dıye sorgulayıp Sevısmek mi?

Bu adam duzelmez.

Al ıste.
Bunun normali sudur, kadın yemek yapmayacak senınle muhattap olmayacak kıvama gelmis mutsuzluktan.
Cozumu, isten gelince yemek yapmak mı?
Ben napıyorum ya dıye sorgulayıp Sevısmek mi?

Bu adam duzelmez.
Ona sorsan hayatindan cok mutlu hic sikayetci degil ☺ hatta dusunecegi yerde bi de ustune aman sakin senn yapma yorulma ben eve gelince yapicam diyo. Bu beni daha da sinir ediyo.

Arkadaslar merhaba.
Ben 5 yildir isin icinden cikamadim. Fikirleriniz benim icin cok onemli.
Ben 5 yildir evliyim ve severek evlendik. Nisanlilik doneminin baslarinda cok istekli ve normaldi hersey. Yani oyle gorunuyodu. Cok uzun surmedi 6 ay sonra evlendik. Evliligimizin ikinci gunu balayina gittik. 10 gun kaldik 1 kere birlikte olduk o sure zarfinda. Ilk rahatsizligimi balayinin sonlarinda dile getirdim. "Aa boyle dusundugunu bilmiyordum. Ben de seni dusunmustum. Tamam bundan sonra normale donerim o zaman" dedi.

O zamandan beri hala ayni. Psikologa da gittik, urolojiye de gittik bi sonuc yok.

Bosanmak istedim defalarca birakmiyoda. Sozler yeminler girla. Ama hic biseyin degistigi yok.

1 sene uzak kalmayi denedim talep etmedim bakalim kendi yanasacak mi diye ama yok. 1 sene yaaa... 1 sene sonra benim patlamamla ister gibi yaptigi icinbu 1 sene oldu 2 sene falan nerdeyse. Ben tartismasam laf sokmasam umurunda bile degil.

Bunun nedenini sordugumda da bilmiyorum diyor. Sevgisini biliyorum. Evde bile bana dokunmadan (elimi tutma vs.) Oturmaz. Baskada hic bir sorunumuz yok. 1 dedigi iki etmez. Iki kurusu olsa bana harcar. Ne bileyim iste ama evliligin temeli cinsellik yok.
Bu nedir sizce? Boyle evlilik olur mu? Paravan dedikleri boyle bisey mi?
Boşanmak istiyom bırakmiyo ne yaa

Ona sorsan hayatindan cok mutlu hic sikayetci degil ☺ hatta dusunecegi yerde bi de ustune aman sakin senn yapma yorulma ben eve gelince yapicam diyo. Bu beni daha da sinir ediyo.
Ne desin, neden yemek yapmıyorsun dıyıp bagırsın sende yeter be dıyıp terk et sonra millet ogrensın mı?
Elbette yemek yapacak.
Alttan alacak.
Belkı de bu yuzden asırı iyiler.

Back
X