Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bence almayın sonuçta o yolu gidiyorsunuz gelen kişide eşinizin teyzesi sonuçta.yani gelen kişi sizin teyzeniz olsa para mı alacaktınız ? biraz iyilik sever olmalıyız dua da lazım insanlara
Eskiden herkes sizin gibiydi. Babam cebindeki tüm parasını benzine verip akrabalarını istedikleri yere götürdüğü bile olmuştur. Artık devir değişti. İnsanlar evlerine davet ettikleri kişilerden bile beklenti içindeler.
Canım eskiden herkes sizin gibiydi diyince bana fırsatcı muamelesi yapıyorsunuz sandım.biz de ailecek yardım ederiz Rabbim dünyada be ahirette iyiliklerimizi karsımıza cıkarsın ınsallah.Hakkını helal et arkadssım
Bence almayın sonuçta o yolu gidiyorsunuz gelen kişide eşinizin teyzesi sonuçta.yani gelen kişi sizin teyzeniz olsa para mı alacaktınız ? biraz iyilik sever olmalıyız dua da lazım insanlara
Aynı yere gidiyorsunuz sonuçta denmiş ama aynı yerden aynı iş yerine gidildiğinde de Arabası olanın arabasıyla yine mi para alınmasın o zaman. Nasılsa ay ı yer ben olmasam da o gidecek arabayla diye mi düşünürsünüz Meral ediyorum