- 16 Mart 2015
- 1.111
- 1.250
- 133
- Konu Sahibi Ebruliberre
Mesele basbasa keyifli yolculuk yapamiyorum olsa daha normal olur :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesele basbasa keyifli yolculuk yapamiyorum olsa daha normal olur :)
başka güzergahtan gideceğiz de gezicez yollarda üniversiteden arkadaşlar davet etti yol üstü uğrayacağız de.biz eşimle yolculuk yapmaya bayılıyoruz yeri gelir omzuna yatarım elele tutuşarak gideriz.canımız istediği yerde durur bişiler yer içeriz.sıkıcı bi durum araçta yabancı teyze bile olsa. sürekli onu memnun etmeye çalışcaksınız.konuşmalarınıza dikkat etceksiniz falan filan amann yaa oda binsin otobüse gitsin niye minnet ederlerki sağa sola yaa ne rahatsız ediyosun milleti.Esim haber vermeden gitmez ayıp olur diye cnkü burada tek akrabası o![]()
başka güzergahtan gideceğiz de gezicez yollarda üniversiteden arkadaşlar davet etti yol üstü uğrayacağız de.biz eşimle yolculuk yapmaya bayılıyoruz yeri gelir omzuna yatarım elele tutuşarak gideriz.canımız istediği yerde durur bişiler yer içeriz.sıkıcı bi durum araçta yabancı teyze bile olsa. sürekli onu memnun etmeye çalışcaksınız.konuşmalarınıza dikkat etceksiniz falan filan amann yaa oda binsin otobüse gitsin niye minnet ederlerki sağa sola yaa ne rahatsız ediyosun milleti.
Küçük hesaplar bunlar bana göreMerhaba kızlar;
Direkt konuya girmek istiyorum uzatmadan._esimin ailesi baska sehirde yasıyor ve biz bazı günler de oraya gidiyoruz kendi arabamızla.Arabamızı yeni aldık ve 2 kere gittik.Yanımıza esimin teyzesi geldi (kendi aracı var) ve bundan sonra hep gelicek gibi gözüküyor.Yolculuk esnasında esim benzincide durdu esime 50 tl uzattı esim almadı kesinlikle almaz.ilk geldiginde bana para uzatmıstı almamıstım utanmıstım 2.de esim almayınca bana da uzatmadı.bizimle gelmeseydi otobüsle gidicekti.Kendi arabasıyla uzun yola cıkmıyo.Tekrar yola cıkıcaz aynı durum yaşanırsa ne yapmalıyım ? Simdiden Tesekkürler
Teyzeciğim al sen şu 50 tl yi bin otobüse git.bizde karı koca hazır bebekte yokken yeni arabamızın tadını çıkaralım de bitsin:)))
Keske denilebilse![]()
arada eşin olmıcak demi ama
Bence sorun etmeyin ya. Ne demek binsin otobüse gitsin? Tek akraba sizmişsiniz. Kadın ikidir para uzatıyor. Ben olsam almam parayı falan çünkü onun için gitmiyorum oraya, zaten gidiyorum. Mesele başbaşa kalamıyoruz yolculukta ise sana verdiği 50 tl veya 100 tl ile mi dolduracaksın o eksiğin yerini? Bence eşininin teyzesi olduğu için buna eşin karar versin ama sen de alma o parayı konu sahibi. Başbaşa kalmak için tek yeriniz veya tek fırsatınız araba yolculuğu mu? Başka zaman rahatça konuşamıyor musunuz eşinle? Arabayla giderken rahatça konuşamazsın da başka zaman konuşursun ne olacak. Sorun ederseniz teyzeyle aranıza soğukluk girer.
Boşver bence konusunu bile açma. Ama ben teyzenin yerinde olsam eğer çocuklar parayı almazsa acıkınca falan yolculukta, o parayla güzel bir yemek ısmarlardım. Kulağına giderse çok üzülür.Zaten aramıza sogukluk girmesin diye hic bir sey soylemedim eşime bile..
ben olsam almam ama eşimede sorarım.
öyle bir yolculuktada da ben olsam parayı uzatmakla kalmam ya yemek ısmarlarım ya da iner benzinciye ben öderim direkt :)