- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.223
- 698
- Konu Sahibi kahrolmusbirinsan
-
Siz olumsuz yorum yapmıyorsunuz aradaki fark bu açın bakın bakalım ogunku olumsuz yorum yapan insanlara saygısızlık etmiş miyim siz ikiniz kit. Aklınızla gülerek dalga geçerek resmen insanları kışkırtarak yorum yapıyorsunuz siz önce insan olmayı öğrenin olumsuz yorum nasıl yapılır sonra öğrenirsiniz belki
Pro üyeliğin çok yorum yapmakla alakası yok. Konuya neden insanların çoluğunu çocuğunu karıştırıp belaltı vuruyosunuz? Olumsuz yorum yapan herkesin ne kadar haklı olduğunu şu yorumunuzla kanıtlamışsınız. Gerçekten ne kadar hırslı olduğunuz olumsuz yorum aldınız diye milletin ailesine dil uzatmanızdan belli oluyor.
burada insanların dertlerini gizli saklı okuyup manyak gibi biryerlerden vurabileceğinizi düşünmek eğlenceli geliyor size değil mi ? bunu zaten ancak vasıfsız, kendini geliştirmekten bir haber insanlar yapar. Proluğundan tutun anneliğine laf ediyorsunuz bir kadının. Siz ilk önce başkasından medet ummayı bırakın kimse sizin şahsi şoförlüğünüzü yapmak zorunda değil ki olsa bile sizin bu karakteriniz ile sizi neden arabaya almadıkları da belli.
Benimle düzgün konuş ben senin yavrun falan değilim ayrıca merak etme ben de küfür edilmeden nasıl küfür edilir sizin gibi üyeler sayesinde öğrendimYavrum konularımdan rahatsız olsam profilimi gizlerim ya da yeni üyelik alırım. O yüzden sen bel altı vurdum sanıyorsun ancak yaptığın senin kaliteni gösteriyor.
Hakaret etmeye devam edersen de bu hakaretlerinin karşılığı olur unutma. anonim burası bana bir şey olmaz diye düşünme.
Napmaliyim demişim zaten yol gösterilmesini istemisim ahlaksızlık etmemişimTaksitli yapılan alışverişi toplu istemek çok ahlaklı bir davranış değil.
Önceki konuda da haksızdınız ama şu an zarar vermek istiyor gibi duruyorsunuz.
Yapmayın böyle şeyler.
Uzun zamandır var bu böyle pro düşmanlığı birisi laf atacakken bir başlıyor siz kendinizi şöyle sanıyorsunuz bu sanıyorsunuz şöylesiniz diye. Sonra ne analığımız kalıyor ne insanlığımız. Üzülüyorum yani karşımızdaki de bir kadın bize bu düşmanlıkları besleyende bir kadın yine.Gerçekten yorumlarına değer verdiğim biri şunları yazsa acaba derim ama sırf hırsından yazdıklarını ciddiye alamıyorum.
böyle birini gelin arabasına almayı bırak eve bile almazlar. hırstan gözü dönmüş
Ben kimseye düşmanlık beslemiyorum sen bana nasıl gelirsen öyle karşılık alırsın olay bundan ibaret. Hepiniz kültür mozaiği iyilik meleği olmaya devam edin benim burda yazdığım iki konuyla bana yakistirdiginix yaftalar üzerinize yapışır elbet burası kadınlar kulübü bugün beni lincler yarın siz linclenirsinizUzun zamandır var bu böyle pro düşmanlığı birisi laf atacakken bir başlıyor siz kendinizi şöyle sanıyorsunuz bu sanıyorsunuz şöylesiniz diye. Sonra ne analığımız kalıyor ne insanlığımız. Üzülüyorum yani karşımızdaki de bir kadın bize bu düşmanlıkları besleyende bir kadın yine.
Uzun zamandır var bu böyle pro düşmanlığı birisi laf atacakken bir başlıyor siz kendinizi şöyle sanıyorsunuz bu sanıyorsunuz şöylesiniz diye. Sonra ne analığımız kalıyor ne insanlığımız. Üzülüyorum yani karşımızdaki de bir kadın bize bu düşmanlıkları besleyende bir kadın yine.
Ayıp edecek ne yapmışım hanımefendi burdaki sürü piskolojisiylr sizde yorum yapmayın isterseniz. Eski konumun yorumlarını detaylı okursaniz kötü niyetle hicbisey yapmadığımi anlarsınız 15 senelik dostum nerdeyse kötü biri olsam kötülük yapmak için bu kadar zaman mi beklerim yapmayın Allah aşkına yaTaksitli almasına müsaade etmişsiniz, toplu istemeniz doğru olmaz bence, başta kabul etmeyecektiniz o zaman. Eminim toplu ödeyebilse o da minnet etmez zaten.
Eşyalarınızı kendiniz arayıp isteyin, hayatından çıkın ve rahat bırakın kızı. Çok ayıp etmiştiniz çünkü.
Bende sizi onlardan ayrı bir üye sanmıştım şak şakciymissiniz sizde onlarla birlikte kalın bakalimGarfi, bestfriendinin düğününde ağlayarak rol çalan insana fazla dil dökmemiş misiniz yahu, anlar mı
Haksızsınız. O kadar işin gücün içinde ne damat sizi gelin arabasına almak zorunda ne arkadaşı. Hatta yakın arkadaş olarak daha en başta sizin ben yük olmayayım taksiyle giderim demeniz gerekiyor. Boş yere drama queenlik yapıp kızı düğününde üzmüşsünüz . Asıl onun size küsmesi gerekirken siz küsmüşsünüz bir de. Neyiniz varsa isteyin borç harç kalmasın da kız rahatlasın.Arkadaşımın yaptığı
Daha onceki konumu bilenler bilirler iyi kötü yorum yapan herkese teşekkürler bilmeyenler için konuyu üste bıraktım sorun şu öğünden beri asla konuşmuyorum ama benim kartımdan yaptığı harcama var ve 9 taksitli baya yüklü her ay atıyor hepsini toplu mu istemeliyim sizce borcunun ? Birde onda nerden baksanız 2 bin TL yakın kıyafetim var onlarda ortak ark aracılığıyla mi istesem bana yol gosterirmisiniz
Hanım efendi dedim zaten konumu yarım yamalak okuyup gelip yorum yapmayin lütfen tam düzgün okuyun sonra gelin taksiyle donseydin diye bana yorum yapınHaksızsınız. O kadar işin gücün içinde ne damat sizi gelin arabasına almak zorunda ne arkadaşı. Hatta yakın arkadaş olarak sizin ben yük olmayayım taksiyle giderim demeniz gerekiyor. Boş yere drama queenlik yapıp kızı düğününde üzmüşsünüz . Asıl onun size küsmesi gerekirken siz küsmüşsünüz bir de. Neyiniz varsa isteyin borç harç kalmasın da kız rahatlasın.
İstemedim zaten. Nasıl bir yol izlemeliyim diye soru sordum.Bu ne kapris? Arkadaşın sözde çok yakın diyelim. Düğünde damat sizi almadı diye toplu parayı istemek nasıl bir hırs çekememezlik?
Arkadaşınız adına sevindim
Kahrolmuş bir insan akli melekeleriniz yerinde mi ?Ayrıca. Ona buna yorum yapmaktan pro üye olup evdeki zavallı çocuğuna ana olamamissjn. Belliki sen kocanla bir konuş çocuğuna nasıl davranasini babalığı öğret sonra çocuğunun piskolojisini düzeltmek için kapı kapı gezerken bir yandanda burdan millete laf yetiştirme
LED vil vele dış tırı den iyidir hahahhahaKahrolmuş bir insan ahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?