Parayi istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu seni kuaförde bırakıp giden kişiler (ki o konuda anlattıklarına göre sen, bu konuda arkadaşın olduğunu iddia ettiğin kişi haklı) haricinde, çevrende kaç arkadaşın var?
Hanımefendi çevremde bir çok insan var keza ben de burdaki diğer insanlar gibi lise üniversite okumuş çalışmış çevresi olan biriyim ama arkadaşlık ve dostluk farklı şeylerdir onu dostum olarak görüyordum. Başka dostlarimda var ha arkadaş diyorsanız ondan dolu herkrste olduğu gibi

Bir kadını analığından falan vurmaya çalışmak çok zavallıca ya.

Kardeş sen bu bakış açısı yoksunluğu ve kimi zehirlesem telaşıyla daha çok kahrolursun. Nickin çok yakışmış. Arkadaşına da helal olsun sen tam yolda bırakılacak insansın bence de. Keşke yola hiç çıkmasaymış hatta seninle.

Ben kimseyi analigindan vurmay çalışmadım herkes kapısının önünü supursun ben senin kardeşin değilim benimle yavrulu falan mahalle ağzıyla konuşan sizin gibilerden hiç değilim nickim hepinize dert oldu zaten olmayada devam etsin zavallı görmek istiyorsan kendinle vakit gecirmeni öneririm onun bunun arkasını toplamK sana düşmüş gibi koşup gelmissin

Haklısın tabi burda. Olur mu öyle şey herşey önceden izah edilmiş söylemişsin. Üstelik gelin arabasına kimse binmezken neden milleti sıgdırmıslar illa binip binmemek önemli değil ben bile alınırım buna. Açıklama falan yaptı mı arkadasınız özür diledi mi? Bir şeyler dedi mi yani?

Bu arada parayı toplu almaya hiç gerek yok zaten ödüyormuş, kıyafetinizi de kibarca isteyebilirsiniz.

Yorumunuz için teşekkürler öyle yapmayı düşünüyorum bende

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…