Parayi istemek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Parayi yolluyorsa niye parayi isteme pesine dustunuz ki

Parayi duzenli ve sen istemeden oduyor anladigim kadariyla?

Kiyafetleri isteyemezdim, 2 bin tl para mi arkadaslik bittikten sonra?

Parayi yolluyorsa niye parayi isteme pesine dustunuz ki

Parayi duzenli ve sen istemeden oduyor anladigim kadariyla?

Kiyafetleri isteyemezdim, 2 bin tl para mi arkadaslik bittikten sonra?
Unuttuğu oldu yada öyle davrandı bilmiyorum hatırlattım şuan çalışmıyorum ve borcumu son güne kadar bekletmiyorum o son güne kadar bekletiyor o yüzden strese giriyorum napsam diye sordum sadece ne laflar duydum

Unuttuğu oldu yada öyle davrandı bilmiyorum hatırlattım şuan çalışmıyorum ve borcumu son güne kadar bekletmiyorum o son güne kadar bekletiyor o yüzden strese giriyorum napsam diye sordum sadece ne laflar duydum

Basliktaki diger mesajları okumadim, bilemiyorum.

Iyi arkadasmissiniz, parajin amiyane tabirle "ustune yatacak" biri degilse hic ses etmeyin derim.

Sen insan olamamissin bir anneye yazilmayacak şeyi yazmissin sana bu laflar denmis çok mu? Nereden biliyorsun o kadının analigini da çocuğunu ağzına alıyorsun hadsiz.

Sen insan olamamissin bir anneye yazilmayacak şeyi yazmissin sana bu laflar denmis çok mu? Nereden biliyorsun o kadının analigini da çocuğunu ağzına alıyorsun hadsiz.
Sen insan mısın asil edepsiz. Kimsin benimle böyle konuşuyorsun. Anca burdan ifade atarak kudurursunuz

İyide burda üyeler iyice şirazeyi kaçırıyor.
Ve her iki taraf yoldan çıkıyor.
Bana da yapıldı başka konularda, bana diş bileyen üyeler tarafından alakasız bir konuda yazıldı.
Bu tamamen kişiliksiz ve karaktersiz insanların yapacağı davranış kocasından, çocuğundan size ne yahu.

Senin konun ile ilgili aranızda ne yazmak istiyor iseniz yazın.

Seni dışarıda eline geçirse parçalar ki çok da haklı.
İnce noktalara vurup geri çekilmekle layd olunmuyor, haklı da olunmuyor.

Ayrıca arkadaşınız taksitlerini ödüyormuş ortada sorunda yok.
Neden parayı toplu istiyorsunuz.
Kıyafetinizi istersenizde gönderir. İsteyin kıyafetinizi araya da aracı koymayın bana gerekiyor, getirirmisin dersin getirir.

Düğün günü kendileri çağırıp sizi ortada bıraktılar ise de haklısınız. Sizin kırmızı çizginiz ise görüşmezsiniz olur biter.
He bana göre haklısınız, bir başkasına haksız olabilirsiniz.

Böyle günlerde kimsenin ne kuaförüne ne de evine giderim. Arabam olduğu için atlar istedigim yere giderim, arabam olmasaydı ben gelemem ulaşim git gel sorun oluyor der konuşma gidişatına göre kararımı verirdim…

Kendinize gelin, iyice saçmaladınız. Arabaya binemedim diye mi kahroldunuz?
Hanım efendi bir tuhafmisiniz ? Ben o konuyla üye olarak gelmedim bu sayfaya o konuyla kullanıcı adının ne alakası var burda adını LED vil vere dış diri koyan var oda dansöz olarak mı gelmiş yani buraya ne saçma siniz ya

Kimsenin çolugu çocuğuyla isim yok ama resmen dalga geçerek alay ederek fitne fitne insanların damarina basarak yorum yapıyorlar gülüp kahkaha atarak. Bu doğru mu ? Ben yanlış yapıyorsam kabul etmesini bilirim Ma karşı taraftaki insanlar sadece kötülükle besleniyor haksizsam bunu söylemenin yolu var ben onlara saygı duyarım bunlar zorbalık yapıyor karsiligini alincada deliriyorlar

İlkin arkadaşınıza haber edip kıyafetlerinizi alacağınızı, hazır etmesi gerektiğini söyleyin. Teslim alırken de son günden önce taksitleri ödemesini, son güne bırakınca veya ödemeyince strese girdiğinizi belirtin.

Bakın ben sizi çok da haklı buldum abiye kıyafetiniz üzerinizde sizi yolda bıraktılarsa zaten insan değiller.

Birde evine gitmişsiniz yerindende kalkmamış.

Belli ki medeniyet ve insanı ilişkileri sınırlı eğitim alarak büyümüş.
Ne olursa olsun bu tavır olmaz…

Ama sinirlerinize hakim olarak adımlarınızı atın ki sizin üzerinize haksız damgası vurulmasın.
Kıyafetlerinizi alırkende asla evine gitmeyin.

Ama çocuk, eş, aile konuları ile ilgili konu açmış üyelere bu konulardan saldırılmamalı.

Tabi kızdıysan hakkını ara ver istedigin cevabı ama belaltı olmaz.

Bu konu niye bu kadar kaotik olmus anlamadim. Kiyafetleri geri istemelisin bence. Taksitleri ise parca parcaya devam etmelisin. Bir daha da kimseye kartindan yuklu alisveris yaptirma derim. Benim de boyle yedigim bir iki gol oldu bir daha da kullandirmadim.

Diğer konuyu okudum yorumları okuyamadım kuaför zamanı bu ulaşım konuşulmadı mi? Yani gelin arabasına binilmese bile arkadasınız siz ortada kaldınız diye bir sey söylemedi mi?
Ayrıca gelin arabasına evet binilmez ama çok sıkışığız dediğine göre herkesi mi doldurmuş arabaya?

Ben de anlamadım burdaki herkes gerçek hayatlarında nasıl acaba burda insanların problemleriyle dalga geçip damarına basmaya çalışarak mutsuz hayatlarına renk katmaya çalışıyor eskiden burası böyle değildi insanlar düzgünce ifade ediyordu dalga geçip gülerek değil sanırım gerçek hayatlarında kendileri yapilani burda tanımadıkları insanlara yapmaya çalışıyorlar

Fikriniz içinde teşekkür ederim

Tabii ki konuşuldu bana birlikte olacağını söylendi Ben de kendi evimden kendi evimden kendi imkanlarımla kuaföre gittim kuaförde sadece ben vardım gelin ve ben daha sonra ben hem damada hem geline ben eve taksi ile dönebilirim sorun değil bana yeter ki önceden söyleyin dedim kuaför anında söyledim bunu onlar da bana asla olmaz sen bizimle geleceksin dediler Ben de tamam dedim daha sonra arabaya binilirken çok sıkıştık sığmayacağız dediler ben alınmadım araca olay bu (aslında okuma yeteneği olan herkesin anlayabileceği bir şey sizi tenzih ediyorum yanlış anlamayın bu lafımı onlar anladılar zaten kim olduklarını yorum yazamadıkları için deliriyorlar şu an kısıtladım onlari çünkü)

Bu seni kuaförde bırakıp giden kişiler (ki o konuda anlattıklarına göre sen, bu konuda arkadaşın olduğunu iddia ettiğin kişi haklı) haricinde, çevrende kaç arkadaşın var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…