Parayı nasıl isteyebilirim ?

Merdumgirizz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
382
253
18
28
Babam bu ay kredi kartından 250 lira halamgilin internet faturasını ödemiş 100 lira da su faturalarını annem gördü kart ekstresinde geçen aylarda da böyle yapmış babam babam diyor ki bana verecekler onlar 5-6 aydır ödüyor hala vermemişler dün babamla kavga ettik niye yapıyorsun böyle bişeyi dedim 5-6 ayda 1500 liraya yakın elektrik su doğalgaz faturası ödemiş annem babama iste parayı dedi babam ben isteyemem dedi ben de annemin arkasında durdum doğal olarak babam sen iste o zaman parayı ben isteyemem dedim ben de tamam dedim bugün arayacağım halamı nasıl isteyebilirim parayı sizce

Bence babanız aranız , istesin.

Hala babam geçenlerde size borç vermiş 1500 lira kadar. Ne zaman ödeyebilirsiniz şu aralar biraz sıkışığız
Babamı kullanıyorlar annemle dün çok büyük kavga ettiler ben de doğal olarak annemin arkasında durdum babam diyo kardeşimle aramda 1500 liranın lafı mı olacak ben de bi zahmet olsun dedim bana da düşman kesildi babamgilin öyle maşallahlık bir geliri de yok

Babanin istemesi daha dogru, sikisik oldugunu soyler, olur biter. Baban isteyemiyorsa annene duser bence senden once.
Evlerinde 3 kişi çalışıyor halamgilin 2 oğlu var 2si de çalışıyor enişte de çalışıyor annem kızdı konuşmam ben onlarla dedi 3 kişi çalışıyor faturalarını mı sana ödetiyorlar dedi babama sürekli yârin getirelim parayı sen öde demişler babam ödemiş getirmemişler

Millet de yolunacak tavuk pesinde valla. Bence babaniz ya da anneniz istesin siz karismayin. Ama bir daha babaniz odemesin, bir daha sen ode dediklerinde param yok desin.

Millet de yolunacak tavuk pesinde valla. Bence babaniz ya da anneniz istesin siz karismayin. Ama bir daha babaniz odemesin, bir daha sen ode dediklerinde param yok desin.
Evet hep 100 150 ödetmişler babamda 100 den ne olcak 150 den ne olcak diye diye 1500 olmuş

Verecek olan simdiye kadar verirdi heralde.bi soz var ya "malim seni vereyim de mi kotu olayim yoksa vermeyeyim de mi kotu olayim " diye.
En nefret ettigim sey akraba ile alisveris.biz de esnafiz akraba es dost veresiye alir su gun oderim bugun oderim diye, o gun gelir gecer ayip olur diye aylarca bekleriz yok istemeden gelmeyecek.isteyince de bizden kotusu olmaz hemen gonul koyar alinirlar.
Zaten her halukarda isteyince kotu olacaksiniz.
Halani arayip normal bi sekilde iste gitsin.

Evlerinde 3 kişi çalışıyor halamgilin 2 oğlu var 2si de çalışıyor enişte de çalışıyor annem kızdı konuşmam ben onlarla dedi 3 kişi çalışıyor faturalarını mı sana ödetiyorlar dedi babama sürekli yârin getirelim parayı sen öde demişler babam ödemiş getirmemişler

hala bir kaç aydır parayı getiririz demişsiniz getirmemişsiniz toplamda 1500 borcunuz oldu. babamda bu ay çok sıkıştı kartını ödeyemeyecek ben isteyemem sen iste dedi bana o yüzden arıyorum diyeceksin.

Verecek olan simdiye kadar verirdi heralde.bi soz var ya "malim seni vereyim de mi kotu olayim yoksa vermeyeyim de mi kotu olayim " diye.
En nefret ettigim sey akraba ile alisveris.biz de esnafiz akraba es dost veresiye alir su gun oderim bugun oderim diye, o gun gelir gecer ayip olur diye aylarca bekleriz yok istemeden gelmeyecek.isteyince de bizden kotusu olmaz hemen gonul koyar alinirlar.
Zaten her halukarda isteyince kotu olacaksiniz.
Halani arayip normal bi sekilde iste gitsin.

hala bir kaç aydır parayı getiririz demişsiniz getirmemişsiniz toplamda 1500 borcunuz oldu. babamda bu ay çok sıkıştı kartını ödeyemeyecek ben isteyemem sen iste dedi bana o yüzden arıyorum diyeceksin.
Çok sinir oldum dün ya

Yahu ne rahat ınsanlar var şoke oluyorum. Babanın da gecındırmesi gereken bı ailesi var. Neden faturalarını odetıyorlar yazık gunah. Hastane olur açıl bısey eyvallahta faturayı gel öde nedir hemde ınternet. Odeyemıyorsa kapattırsın ınterneti

Bu çok mantıklı.
Yada hepbirlikte toplandığınız bi gün. Herkesin olduğu ortamda. Açıcaksınız konuyu. Birikmiş Alacaklarımızı alsak da elimiz rahatlasa gibisinden. Siz açınca baba da anne de cesaret bulup konuyu devam ettirir. Hala sizin faturalar baya birikti biz sıkıştık. Ödermisiniz diyeceksin. Bide kocasından filan gizli ödetiyorsa gör o zaman curcunayı ;)

Yahu ne rahat ınsanlar var şoke oluyorum. Babanın da gecındırmesi gereken bı ailesi var. Neden faturalarını odetıyorlar yazık gunah. Hastane olur açıl bısey eyvallahta faturayı gel öde nedir hemde ınternet. Odeyemıyorsa kapattırsın ınterneti

Bu çok mantıklı.
Yada hepbirlikte toplandığınız bi gün. Herkesin olduğu ortamda. Açıcaksınız konuyu. Birikmiş Alacaklarımızı alsak da elimiz rahatlasa gibisinden. Siz açınca baba da anne de cesaret bulup konuyu devam ettirir. Hala sizin faturalar baya birikti biz sıkıştık. Ödermisiniz diyeceksin. Bide kocasından filan gizli ödetiyorsa gör o zaman curcunayı :KK66:
Burda geçenlerde bi konu vardı etkisi ödetiyormuş da kuaför parasını yakalanmış ya öyle bişeyse gerçekten çok kötü olur :)

Babam aramaya utandı sen ara dedi ondan aradım deyip iste.
Yemin etsen başın ağrımaz olay tamda bu şekilde çünkü.

Şimdi siz istersiniz babanızı arayıp sonra versek olur m derler babanızda önemli değil der siz boşuna konuşmuş olursunuz. Bence hiç karışmayın babanız kardeşimle aramda lafı olmaz diyorsa istemiycek belli ki. Hem belki halanj ben senden para almadım kardeşimden aldım o ister isterse de diyebilir.

En nefret ettigim enayi yerine koyulma durumu..:işsiz: insan paradan degilde , enayi yerine koyulmaktan sinir oluyor. Sizi anliyorum. Eger kendilerinin odeyecek durumu varsa babaniz niye odesin ki.. Ama siz aramayin anneniz arasin soylesin daha dogru olur

Back
X