• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parayı nasıl isteyebilirim ?

Babam bu ay kredi kartından 250 lira halamgilin internet faturasını ödemiş 100 lira da su faturalarını annem gördü kart ekstresinde geçen aylarda da böyle yapmış babam babam diyor ki bana verecekler onlar 5-6 aydır ödüyor hala vermemişler dün babamla kavga ettik niye yapıyorsun böyle bişeyi dedim 5-6 ayda 1500 liraya yakın elektrik su doğalgaz faturası ödemiş annem babama iste parayı dedi babam ben isteyemem dedi ben de annemin arkasında durdum doğal olarak babam sen iste o zaman parayı ben isteyemem dedim ben de tamam dedim bugün arayacağım halamı nasıl isteyebilirim parayı sizce
Hadi durumlari yoktur su parasini odemistir. Internet neyin nesi yahu. Paralari yoksa kullanmasinlar. Keyfe bak..

valla benimde bir dayim var adam zengin...akrabalarimiz saniyormus ki dayim bize her ay para veriyor ;) dayimdan borc aliriz ama o parayida oderiz ;) yengem annem birsey ister parasini vereyim der yengem senin kizin yok mu der ...alacagi yeri ben bilmiyorum...bunu diyen insanciklar annem birsey alinca bizede al dedi halbuki yerinide biliyor altinda araba var ...her ailede boyle biri vardir ...bir taraf kurnazdir bir taraf saf...bizde annem sizdede baban ...isteyin cunku o size bunu kadar parayi da vermezdi muhtemelen

Eminim halaniz 1500 liranın farkinda bile değildir. Para isteyince direkt son ayı vermeye kalkisacak. Aslinda babanızın istemesi daha iyi olur fakat madem isteyemiyor ve siz almaya kararlisiniz, açık açık söyleyin babam su kadar fatura ödemiş toplamda su kadar ediyor diye

Bana kalırsa karışmayın.
Yapabileceğiniz tek şey, babanız üzerinde baskı kurup, böyle şeylerin tekrarlanmamasını sağlamak.

Konu sahibi kaç zamandır konu açıp bişiler yazıyo da yazıyor, acaba yeni mi farkedildi 2. Üyeliği olduğu? Sanki 2. Üyeliği anında belirleyecek bi sistemleri varmış gibi gelmişti bana :)

2. Uyelikler zibilyon tane konu acmadan once tesbit edilemiyor sanirim. Ben acsam salak gibi aninda enselenirim sans iste ;)
Ama en azindan kimin 2. Uyeligiydi bilmek hakkimiz degil mi?

Back
X