Gerçekten kıskanç mı demiş? Kıskanılacak para değil ki. Konu sahibiyle elime geçen para aşağı yukarı aynı ev geçindirmeye yetmiyor doğru dürüst. Ailemden destek almazdım eskiden şimdi alıyorum. Tabi konu sahibi ailesiyle yaşıyormuş, masraf yok bir şey yok fazla geliyordur para, olabilir. :)
ayol fazla gelse bile o kadar öneri gelmiş hiçbirini de kabul etmiyor ne istiyor anlamadım ki fazla gelecek para da değil.
Çok saçma gelebilir size ama benim için gerçek bir sorun.
5 bin TL maaşım var. Bekarım. Ailem biraz tutucu. Mesela araba alamıyorum. Tatile falanda izin vermezler İstemiyorlar. Paranı biriktir diyorlar harcama.
Biriktir biriktir ne yapıcam ben bu kadar parayı mezara mı götürücem
Haftanın 6 günü çalışıyorum. Zaten çok boş vaktim yok. Harcamam da pek olmuyor. Alışveriş deseniz herşeyim fazlasıyla var. Annem artık alma birşey diye kafamın etini yiyor Zaten aldığım şeylerin çoğuda etiketli yeni. Yada 1 defa giyip atmışımdır bir yere. Yani anlayacağınız alışverişten de artık soğudum. Herşeyim var ve zaten alsamda giymiyorum kullanmıyorum. Bir kıyafete takıyorum sürekli onu giyiyorum.
Çok sıkıldım param var ve harcayacak şey yok.
Biriktirmekten de sıkıldım.
Varmı beni anlayan birileri.
Ne yapsam bilmiyorum
nazar etme ne olurKonu sahibi belki birgün bir kaç yüz bin param olursa acaba neler yapabilirim diye hayaller kurmuş hayaline de inanmış bu hayalide bizimle paylaşmış
Senin var ama harcamiyosun arkadasim fikir verdi herkes istemiyosun. Ne istiyosun o zaman : (nazar etme ne olur
çalış seninde olur
SüperdiDemet Akalın’a yardım edin.
Süperdi
Kurutma makinasına haciz gelmiş giysiler ıslak diye ağlanıyordu. Bence makul bir öneri.
Valla paramla alisveris yapmadiktan tatile gidemedikten sonra trilyonlarim olsa ne yazar? Toplam maaşı 3bin olan aileler dahi ucuz da olsa herkes tatile gidiyorken siz cok paranızla gidemiyormussunuz kim sizi niye kiskansin?nazar etme ne olur
çalış seninde olur
O sizin sektörler!.. Bizde beyin olmadan kazanamıyorsun. Çalışacak kafa okadar
hastalık düzeyine gelmiş kıskanç insanlar karşılaştım ne yapayım.
benim param fazla geliyor size sizin paranız az gelebilir ne yapabilirim
zorunuza mı gitti anlamadım
Bir de kıskanç dediğini inkar ediyorsun. Konu sahibi terapi almalısın şu yazdıklarına bak 5binlik maaşla kendini lord ilan etmişsin yazık sana.nazar etme ne olur
çalış seninde olur
Oldu canim herseyim var cok sukur.nazar etme ne olur
çalış seninde olur
Şükret bence her şeyin tamÇok saçma gelebilir size ama benim için gerçek bir sorun.
5 bin TL maaşım var. Bekarım. Ailem biraz tutucu. Mesela araba alamıyorum. Tatile falanda izin vermezler İstemiyorlar. Paranı biriktir diyorlar harcama.
Haftanın 6 günü çalışıyorum. Zaten çok boş vaktim yok. Harcamam da pek olmuyor. Alışveriş deseniz herşeyim fazlasıyla var. Annem artık alma birşey diye kafamın etini yiyor Zaten aldığım şeylerin çoğuda etiketli yeni. Yada 1 defa giyip atmışımdır bir yere. Yani anlayacağınız alışverişten de artık soğudum. Herşeyim var ve zaten alsamda giymiyorum kullanmıyorum. Bir kıyafete takıyorum sürekli onu giyiyorum.
Ne yapsam bilmiyorum
Bana yardim edebilirsin bu zorlukta cikabilmem icin.en azindan oyle bir maasin varsa is ayarlayabilirsin belkideÇok saçma gelebilir size ama benim için gerçek bir sorun.
Ne yapsam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?