Parayla ne yapacağımı bilmiyorum. Kös kös oturuyorum ://

Ah keşke bizimde tek derdimiz elimdeki parayı biryere harcayananak olsa ne güzel olurdu

Zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış

47 sayfalik ne derdmis arkadas, hala bitmedimi yaaaaaa

Konu sahibi belki birgün bir kaç yüz bin param olursa acaba neler yapabilirim diye hayaller kurmuş hayaline de inanmış bu hayalide bizimle paylaşmış

ayol fazla gelse bile o kadar öneri gelmiş hiçbirini de kabul etmiyor ne istiyor anlamadım ki fazla gelecek para da değil.

ayol fazla gelse bile o kadar öneri gelmiş hiçbirini de kabul etmiyor ne istiyor anlamadım ki fazla gelecek para da değil.

Kabul etmiyor değil edemiyor. Ailesine veriyordur muhtemelen paranın bir kısmını (belki çoğunu), geriye kendine ayırdığı bir para vardır o da önerilere yetmiyordur. :)

Ohhhh ne kadar güzel derdiniz var.. bütün insanların başına gelsin bu dert inşallah..
Benim önerim
1 biriktirip ev almak
2 zor durumda olan birilerine yardım etmek
3 yetimhanede çocuklara kıyafet oyuncak almak fln

Kurutma makinasına haciz gelmiş giysiler ıslak diye ağlanıyordu. Bence makul bir öneri.

Evet,tam yerinde bir yardım ... Böyle yapın lütfen holavida arkadaşımı dinleyin.

Arkadaşım benim maaşım bu kadar yüksek olsaydı,bende harcayacak yer bulamasaydım bunu yapardım Çok güldüm ama tebrikler

nazar etme ne olur
çalış seninde olur
Valla paramla alisveris yapmadiktan tatile gidemedikten sonra trilyonlarim olsa ne yazar? Toplam maaşı 3bin olan aileler dahi ucuz da olsa herkes tatile gidiyorken siz cok paranızla gidemiyormussunuz kim sizi niye kiskansin? iyi niyetli degilsiniz konu sahibi. Sizi tanimayan insanlarin sizi kiskanacagini dusunuyorsaniz terapi alin cok paranizla

O sizin sektörler!.. Bizde beyin olmadan kazanamıyorsun. Çalışacak kafa okadar

hastalık düzeyine gelmiş kıskanç insanlar karşılaştım ne yapayım.

benim param fazla geliyor size sizin paranız az gelebilir ne yapabilirim
zorunuza mı gitti anlamadım

nazar etme ne olur
çalış seninde olur
Bir de kıskanç dediğini inkar ediyorsun. Konu sahibi terapi almalısın şu yazdıklarına bak 5binlik maaşla kendini lord ilan etmişsin yazık sana.

Son düzenleme:
Şükret bence her şeyin tam

Parasizlikdan işsizlikden can sıkıntısından açılmış bir konu daha.
Kitap oku kitap.

Kaç yaşına gelmişsiziniz çalışıyorsunuz o parayı istediğiniz gibi harcayabilirisiniz. Ben sizin yerinizede olsam altıma güzel bi araba çeker her bulduğum fırsatta tatile giderdim. Baktınız olmuyor bizr verin biz harcarız sizin yerinize

Bana yardim edebilirsin bu zorlukta cikabilmem icin.en azindan oyle bir maasin varsa is ayarlayabilirsin belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…